- 2 Ağustos 2013
- 38.935
- 132.460
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.161
Bacılar bana dua edin şu grip çabuk geçsin. Burnum gözüm su gibi akıyor 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaa hadii yaaa oldunmu grip kıyamamm ama ben sana kuzummmBacılar bana dua edin şu grip çabuk geçsin. Burnum gözüm su gibi akıyor![]()
Oldum valla eşimle birebir aynısını yaşıyorum. Burnumu silmekten yoruldum o akmaktan yorulmadıYaaaaaaaa hadii yaaa oldunmu grip kıyamamm ama ben sana kuzummm![]()
Çok gecmiş olsun canımm insallahh biran önce atlatırsın ıhlamur iç istersen canım benimOldum valla eşimle birebir aynısını yaşıyorum. Burnumu silmekten yoruldum o akmaktan yorulmadıKrem sürüyorum yara olmasın diye sonra gözler başladı şapır şapır akmaya. Ay öksürük boğaz ağrısı falan yok çok şükür onlar daha da zorlar olmaz inşallah
Haa yoohhh kızzzz doktor için dedim ben mi yanlış anladım yoksammm![]()
Yarın alıp içicem yapacak başka bir şey yok vallaÇok gecmiş olsun canımm insallahh biran önce atlatırsın ıhlamur iç istersen canım benim
Yarın alıp içicem yapacak başka bir şey yok valla
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin.
Ben de bu saate kadar uyanık kalınca boğazım gıdıklanmaya başladı, acıyo sanki.
Gideyim de bi tuzlu sirkeli su ile gargara yapayım.
2 hafta sonra gidecekGeceMavi- , senin randevun haftaya Pazartesi değil mi kuzum?
rollercoaster ın bu Çarşamba mesela.
Hepinizin randevu defterini tutuyorum.![]()
Ben de bugun gittim progesteron verdi. Hormon ilacıymış rahimde gevşeme varsa kasacak kanamayı durduracakmış ama sanırım benim yine idrar yolu iltihabından her idrardan sonra kan geliyor. Gece yatmadan önce içilen toz şaselerden verdi içtim bakalım. Bol su iç diyor ama zaten açım hiç yemek yiyemiyorum bol su içmeye çalışıyorum günde 3 ltye yakın hepten midem bulanıyor. Çarşamba kendi doktoruma gideceğim. Geçsin artık şu hamileliğin bi tadını çıkaramadımCanım rengi kahve ise eski kan diyorlar ama kırmızı kan taze kan oluyormuş. Bende bu sabah yaşadım o stresi ilk defa yaşadım şuan hafifledi afedersin her küçüğümü yaptığımda kontrol ediyorum peceteye bulaşıyor kahverengi ama nereden geldiğini anlamış değilim. Özellikle kırmızı kanuyumaya korkuyorum açıkçası gece uyurken ters bir hareket mi yaptım bilmeden bilemiyorum. Bana da progestan verdi rahmini rahatlatır bu dedi
. Ama ne işe yarıyor gerçekten bilmiyorum.
AA ne güzel ne cinsiyetiBenim canım. Dün 11+4 te ense, burun kemiği ve cinsiyet çıktı aradan şükür.
Allah razı olsun tatlım zor anam bebelerin derdi bitmiyorÖncelikle geçmiş olsun canım bende birkaç hafta önce bu sebeple fizik tedavi uzmanı ile görüştüm birkaç bel güçlendirici hareket verdi. Bir de krem verdi ama onu iki defa nohut kadar kullandım kullanmadım çünkü hamilelikte sakincaliymis. Çok şükür geçti umarım sende atlatırsın bian önce.
Canım maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin. Bana nedense kız gibi geldi ama herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması en onemlisi
![]()
Geçmiş olsun canımBacılar bana dua edin şu grip çabuk geçsin. Burnum gözüm su gibi akıyor![]()
Maşallah kuzuya
Aslında ben progestan kullanmıyorum belki de bana oksapar yapıyordur.Beeeeen.
Ben de Oksaparı göbekten vurmaya başladım ama kaşıntılarım Oksapar’dan çok önce başladı.
Canım ben de başta bi korkmadım değil, elimde mezurayla gezer oldum bir süre.
Bel ve göbek çevresi genişliyor, çatlıyor mu acaba dedim.
Sonra aradan 2-3 hafta geçince tam da kaşınan yerlerin tüylendiğini fark ettim.
Neyse ki çözümü olan bir şey, korkma.
Peogestan iğneden olurmuş, hamilelik sonrası dökülür dedi hemşire ama dökülmese de problem değil. Epilasyona gideriz.
Çatlak daha zor bir şey.
Bu arada bugün bir doktoru dinledim, sakına çatlak kremi kullanmayın diyor.
Önemli olan o bölgeyi nemli tutmak, içinde kimyasal olan bir kremin yaradan çok zararı var diyor. Onun yerine bebe yağı öneriyor.
Ben mühendisoğlunun sayfasından bugün bebe yağı araştırdım. Mustela veya Bioderma almaya karar verdim.
Karnım henüz çıkmadı tabii ki ama bacaklarım aşırı kuruyor. Pul pul dökülmeye başladı. Nemlendirmekte fayda var.
Cok geçmiş olsun, aman diyeyim ne yapabiliyorsan yap önlemini al. Hamilelikte bir saplaninca zor çıkıyorsun bu grip bataklığından. 1 ay oldu, anca kurtuluyorum diyebilirim. Zencefil bal, ıhlamur, meyve, vitaminler, bol su bol dinlenme, aklına ne gelirse yap arkadaşımYarın alıp içicem yapacak başka bir şey yok valla
Amin canım amin, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her birimizeÖncelikle geçmiş olsun canım bende birkaç hafta önce bu sebeple fizik tedavi uzmanı ile görüştüm birkaç bel güçlendirici hareket verdi. Bir de krem verdi ama onu iki defa nohut kadar kullandım kullanmadım çünkü hamilelikte sakincaliymis. Çok şükür geçti umarım sende atlatırsın bian önce.
Canım maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin. Bana nedense kız gibi geldi ama herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması en onemlisi
![]()
Yok canım, benim genelde cumartesi günleri randevularım2 hafta sonra gidecekGeceMavi- , senin randevun haftaya Pazartesi değil mi kuzum?
rollercoaster ın bu Çarşamba mesela.
Hepinizin randevu defterini tutuyorum.![]()
Şükür haftasiyla uyumlu canım, şuan 10 cm boyuMaşallah kuzuyaaynı benim bebem kadar boyu. Bende dün google'dan baktım boylara benim bebe mi küçük dedim acaba
cevabi sende buldum minnak daha
![]()
Aslında ben progestan kullanmıyorum belki de bana oksapar yapıyordur.
Benim de cildim kurumaya başladı zaten eskişehirdeyim buranın havası kışın mahvediyor cildi.
İyi bir markanın yağı daha mantıklı bu durumda ben de öyle bakarım teşekkür ederim canım![]()