- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.181
Sana iki hafta sonra yazdım zaten, arada virgül var,Yok canım, benim genelde cumartesi günleri randevularım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana iki hafta sonra yazdım zaten, arada virgül var,Yok canım, benim genelde cumartesi günleri randevularım![]()
Pardon o zaman
kendini de eklecebren ve hileyle almış olman, cumartesi günü randevuya gideceğin gerçeğini değiştirmez
![]()
zıp zıp zıplıyordu içerde :) aminn hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallahOoyyyyyyy elleruni kıvırayy mıı neeeeee
Selam veriyor sana annesiiii
Sağlıcakla gelsin dünyaya inşaallaahhhh
hahaha evet yerinde durmuyordu :)Maşallahhareketli bir bebiş daha
![]()
benim lekem çok şükür olmadı ki canım karıştırdın herhaldeAy çok şükürBişi dedi mi lekelenme için
ayy evet yaaaa bıcır bıcırdı ayakları elleri görünüyordu :)Yaaa, maşallah maşallah.
Çok sevindim canım.
Hadi gözünüz aydın.
Hareketine denk gelmek de süper.![]()
kuzum bana doktor geç döllenme demişti 10+4 gitmiştim. doktor cumartesi günü gittiğim de 11+0 olmuşsun haftanı yavaş yavaş yakılıyorsun dedi. 29unda tam belli olur artık ona göre hareket ederimYaa çok sevindimne kadar olmuş şimdi kuzucuk
![]()
10+4 gittim. ama 11+0 olmuşuz haftanı yavaş yavaş yakalıyorsun dediGöz aydıııınbebesi ultrasonda hareketlenenler 10. Haftada mı gittiniz
![]()
ayyy evet hahaah doktor dedi ki şu an da hissetmezsin ama 16. ya da 20. haftada başlarsın hissetmeye dedi. zıp zıp zıplıyordu içerde ahahahagözün aydınseninki de kuduruk
bakalım hissetmeye başlayınca n'apıcaz![]()
Benimkiler 6 gün geride geç döllenmeŞükür haftasiyla uyumlu canım, şuan 10 cm boyu![]()
Uzman birKizlar hamilelik döneminde saç boyama konusundaki düşünceleriniz neler. Benim saçlarım sarıydi şimdi dipten kendi rengim gelmeye başladı ve çirkin görünmeye başladı. Bende düşündüm diplerine boyamadan sarı olan yerleri kendi saç rengime boyatayim.
Seniii yeriiimmmmm beeeennnnnnn haftaya pazartesi veya salı kuzucummm2 hafta sonra gidecekGeceMavi- , senin randevun haftaya Pazartesi değil mi kuzum?
@rollercoaster ın bu Çarşamba mesela.
Hepinizin randevu defterini tutuyorum.![]()
Aynen canım benimYarın alıp içicem yapacak başka bir şey yok valla
Ben hafta içi sandım bebişimm
Beninkinde hareket yoktu bebeğimm ya bende dün gördüm oek hareketlenmiyorduu uslu mu olcka nezıp zıp zıplıyordu içerde :) aminn hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah
hahaha evet yerinde durmuyordu :)
benim lekem çok şükür olmadı ki canım karıştırdın herhalde
ayy evet yaaaa bıcır bıcırdı ayakları elleri görünüyordu :)
kuzum bana doktor geç döllenme demişti 10+4 gitmiştim. doktor cumartesi günü gittiğim de 11+0 olmuşsun haftanı yavaş yavaş yakılıyorsun dedi. 29unda tam belli olur artık ona göre hareket ederim
10+4 gittim. ama 11+0 olmuşuz haftanı yavaş yavaş yakalıyorsun dedi
ayyy evet hahaah doktor dedi ki şu an da hissetmezsin ama 16. ya da 20. haftada başlarsın hissetmeye dedi. zıp zıp zıplıyordu içerde ahahaha
olsun uslu olsun en sevdiğim :) biz de ilk baktığımız da hareket etmiyordu. sonlara doğru delirmeye başladı haskjdhasdjlasBeninkinde hareket yoktu bebeğimm ya bende dün gördüm oek hareketlenmiyorduu uslu mu olcka ne![]()
Heee seninki baya bakıldı busefer dicem doktoraa hareket ediyormu ama gitneden busefer çukulata yiycemmmolsun uslu olsun en sevdiğim :) biz de ilk baktığımız da hareket etmiyordu. sonlara doğru delirmeye başladı haskjdhasdjlas
kuzu en son 1 ay önce gitmiştim ya doktor bayaa baktı. bir de bakarken 2li test hakkında bilgiler verdi. o yüzden uzun sürdü sanırım. bi 5 dk falan bakmıştır kesintisizHeee seninki baya bakıldı busefer dicem doktoraa hareket ediyormu ama gitneden busefer çukulata yiycemmm![]()
Evett ben dün kanamamla ilgili evham yaptığım için gitmiştim herşey yolundaydı pek şey yapmadı zaten 2 3 dk baktıı ama uyuyorduu bebükkkuzu en son 1 ay önce gitmiştim ya doktor bayaa baktı. bir de bakarken 2li test hakkında bilgiler verdi. o yüzden uzun sürdü sanırım. bi 5 dk falan bakmıştır kesintisiz
%80 kız dedi.AA ne güzel ne cinsiyeti
Günaydın aç yavru analarıgünaydın kızlarVe bebişleri
![]()