• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
rollercoaster rollercoaster steteskopla karnını dinleyen sendin sanki öyle hatırlıyorum ama...
Dün çok merak ettim nasıl oluyor duyuluyor mu diye bir kadın çok güzel taktikler vermiş. Önce doktoruna sormuş steteskopla duyamazsın demiş dr ama kadın duymuş. Diyor ki 16-20 haftalar bebek küçük olduğu için tam olarak karın üzerinde kalbe en yakın noktayı yakalamak çok zor, her bir iki parmak mesafede deneme yapmak gerekiyormuş ama 25 hafta civarı dedi galiba veya daha üzeri o zaman daha rahat duyuluyormuş. Steteskopun karna değen yerini biraz bastırın iki parmakla destekleyin ki yüzeye yakın sesleri daha az duyarsınız içerdeki ses daha net gelir diyor. Bir de bebek ellerini ayaklarını öne topladığı için bebeğin sırtından dinleme yapılıyormuş. Eğer sırtı karın yüzeyine dönükse rahat duyuluyormuş. Sırtı arkaya bakıyorsa yine duyulmuyormuş. Karın yüzeyinde sert ve yumuşak yerler oluyor sert yerler sırt değil oradan duyamazsınız yumuşak yerlerin de neresi sırt bilemeyeceğiniz için her yeri deneyin diyor. Bebek büyüdükçe steteskopla karın üzerinde tarama yaparken artık bir iki parmak değil üç dört parmak arayla tarayabilirsiniz diyor. Her bir noktayı 10-20 saniye deneyin hemen insan anlayamıyor diyor. Çok hoşuma gitti böyle tane tane anlatmış dedim mutlaka yazmalıyım buraya da. Sen de duyarsan artık hepimize bir steteskop lazım 🤗

eveett her gece bir dinleme seansımız oluyor🙈

ne güzel detaylıca olmuş🙏🧡 ellerine sağlık, iyi ki paylaştın🙏

ben yılmadan her akşam devam edeceğim✌️😇 her tarafını didik didik dinliyorum, duyduğum an buradan duyurmak boynumun borcudur😂

Nub teorisi. Oglum da 9. Haftada oğlan dedim doktor kıza benzetti aradaki kordon olabilir diye 11. Hafta da erkek olduğunu öğrenmiştim
Ben neden anlamıyorum şu nub olayını ya.😂
Gerçekten merak ediyorum neresine bakıyorsunuz tam olarak?

Eklentiler

• B96620AD-0897-459D-B23E-2A1DD692D905.webp
    B96620AD-0897-459D-B23E-2A1DD692D905.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 17FA7F7D-0403-4568-84B3-8415587EFE2C.webp
    17FA7F7D-0403-4568-84B3-8415587EFE2C.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 79
Benn öyleyim.Bugün sağlık ocağına gittim 12. Haftamda olduğum için ebe artık sağlıklı yemeye başlaman lazım yumurta et balık azar azar tüketmeye başlamalısın dedi😵‍💫
Canım Ertan hoca folik asiti kesip yeni ilaç başladı mı sana? 4 farklı ilaç verdi bana. Eczanede farkettim o kadar çok olduğunu.

Yaaa allah tabii sağlıcakla versin ama kız istiyorum normalde hep oyleyse belli mi olurr kızzzdırr gerçektende öyleeee duruyo kıpırdama hiç yok acaba erken mi dedimde bian bilemedim varmı aramızda cinsiyeti kız olupta hareket etmeyenn oynamayan 🤩
Bana doktor kız dedi. Ama şöyle bir şey oldu. Doktora giderken yolda benzinliğe girip çikolata aldım. Sıra beklerken yerim, hareketli olur dedim. Ultrason için yatınca aklıma geldi. Eşime dedim tüh unuttum çikolatayı. Doktor dedi Allah’tan yememişsin doğurturduk seni. Bildiğin 2 saniye durmadı maşallah. Aşırı hareketli dedi doktor.🥰

Bana doktor kız dedi. Ama şöyle bir şey oldu. Doktora giderken yolda benzinliğe girip çikolata aldım. Sıra beklerken yerim, hareketli olur dedim. Ultrason için yatınca aklıma geldi. Eşime dedim tüh unuttum çikolatayı. Doktor dedi Allah’tan yememişsin doğurturduk seni. Bildiğin 2 saniye durmadı maşallah. Aşırı hareketli dedi doktor.🥰
Yaaaaaaa yerimm onun hareketini beeeeeennnnnn 😍😍😍😍 gelsinn hele sağlıcakla dünyayaaaa totosuna şaplatırızzz 🤭

Belli belirsiz tam o bölge ama sanki kız gibi canım. 😉Eki Görüntüle 2957287
Bana doktor zaten kız dedi.😍
Okulda da resmim kötüydü benim zaten. Diğer derslerim iyi diye geçirirdi öğretmen.😅
Kafası dışında hiçbir şeyi ayırt edemiyorum. Yamuk yumuk bir şekil görüyorum sadece.😂🙈

Kızlar merhaba bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşmam var , 1 tane düşüğüm var düşüğümden sonra test yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı sonra tekrar gebe kaldım kan sulandırıcı iğne oldum şimdi 4 yaşında oğlum var, şuan tekrar hamileyim 6 haftalık bugün doktora gittim sadece coraspin 100 lük verdi iğneye gerek yok dedi bide kesem biraz aşağıdaymış progestan verdi ağır kaldırma dedi ama kafam çok karıştı neden sadece coraspin verdi onu anlamadım ya yetersiz gelirse korkuyorum varmı benim durumumu yaşayanınız?

Back
X