• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de ani acıkma titreme sorunum var yatmadan önce bir tane avokado yiyorum. Türkiye'de her yerde var mı avokado bilmiyorum da bana en iyi o geliyor yoksa gece yarısı uyanıyorum çok fena oluyorum. Bazen salatalık yiyorum. Kuruyemişle yoğurt da güzel oluyor. Hem bulantıyı kesiyor hem gece acıkıp uyanmamı engelliyor. Ağır yiyecekler gece daha kötü yapıyor reflüye sebebiyet veriyor.

Bir de ne kadar şeker oranı yüksek şeyler yersen o titremelerin şiddeti o kadar fazla oluyor o yüzden ben şekeri tamamen hayatımdan çıkardım. Meyveyi de tek başına değil yemeğin yanında yiyorum tek yersem gene sorun oluyor birkaç saate elim ayağım birbirine giriyor çok fena bir his o an gözüm görmüyor hiçbir şeyi. Şekeri bıraktığımdan beri daha kontrol edilebilir durumda ama.

Bende zaten pcos var o tetikliyor canım sende de var mı pcos?
Şeker hastası gibi aynen öyle oluyorum zayıf biriyim böyle birşey yaşamamıştım valla. Meyve de yemeye çalışıyorum ama tatlı pasta vs canım çok istiyor🙁🙁🙁

Kesinlikle hayır. Et balık tavuk yumurta bakliyat hiç biri yok. Resmen yaşamak için yiyorum sadece

Ayyy maşallah kuzucuğa 🥰

Ben travel düşünüyordum ama kesinlikle vazgeçtim. Araçta falan çok yer kaplıyormuș. Kabin tiplere bakacağım
Aile hekimim öyle bir beslenme bekliyor ki
Benden milli halterciyim sanki abi o kadar yiyebilsem keşke et tavuk iyice soğudum inşallah ikinci trimesterde telafi ederiz. ❣️

Ramzi 6-7. haftalarda bebeğin kesede ilk göründüğü usg görüntüsü diyor canım.
Gönder istersen ikisini de, hep birlikte bakalım😉
image.jpg

üstteki 5+1 miş, 6+4 tekini doktor vermemişti, pardon.

alttaki 7+2, haftasıyla, günüyle uyumlu şekilde. Bu arada karından ikisi de.

Karındansa erkek, vajinalse kız canım.
Bebek solda
Karından. :) sağlıkla afiyetle gelsinler inşallah. Rüyamda hep oğlum olmuş görüyorum, hamile kalmadan önce bile sürekli görüyordum. Ama gebe kaldığımı öğrendiğim gün kız hissettim. Bakalım hangisi olacak. Doktordan öğrenince yazarım inşallah . Çok teşekkürler vakit ayırdığın için. 🌹

Karından. :) sağlıkla afiyetle gelsinler inşallah. Rüyamda hep oğlum olmuş görüyorum, hamile kalmadan önce bile sürekli görüyordum. Ama gebe kaldığımı öğrendiğim gün kız hissettim. Bakalım hangisi olacak. Doktordan öğrenince yazarım inşallah . Çok teşekkürler vakit ayırdığın için. 🌹
Rica ederim, ben de bir şey bildiğimden değil, Ramzi teorisine göre söylüyorum. 😉
Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin. 🙏

Kızlar bana bi akıl verin 1 kase çorba içtim zorla yetmedi tabi bünyeye 🤭 Midem kazınıyor bulanıyor ama yiyemiyorum baş ağrısı da başlayacak biraz kek yemeye çalışıyorum. Grip bi yandan halsizlik de cabası. Ne yapsam ne etsem 😢

Canım çubuk kraker ve galeta iyi geliyo bana. En azından biraz tutar mideni.
Kabızlık problemin yoksa haşlanmış patates de iyi geliyo.

Geçen migrenle birlikte midemin kötü olduğu gün şehriye çorbası ve haşlanmış patates yiyip uyuyabildim.

Demek ki herkese farklı veriyormuş bende standart veriyor sanmıştım.Evet benimkilerde baya büyük çok zor oluyor içmesi😔
Gidince sorcam bakalım. İçeriklerine baktım. Bazı vitaminlerin değeri baya bir yüksek. Misal b6 günlük alımın 3 katı, folik asit 2 ilaçta var miktarı totalde baya fazla yine.

Canım çubuk kraker ve galeta iyi geliyo bana. En azından biraz tutar mideni.
Kabızlık problemin yoksa haşlanmış patates de iyi geliyo.

Geçen migrenle birlikte midemin kötü olduğu gün şehriye çorbası ve haşlanmış patates yiyip uyuyabildim.
Galeta yeyim bari biraz. Başlarda onları da çok yedim ya soğudum resmen🤭

Back
X