• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar derdimin üstüne bir dert daha eklendi. antibiyotik sanırım alerji yaptı yaptı bana. her yerim kıp kırmızı oldu isilik gibiyim. yüzüm de aynı şekil de kızardı. hastaneyi aradım doktor saat 9 da iş başı yapıcakmış doktora söylücem. umarım bebişime bir şey olmamıştır. gidip görmek istiyorum
Bebek sağlıklıdır canım korkma öyle bir korunuyor ki bebekler Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Çok çok geçmiş olsun 😔

kızlar derdimin üstüne bir dert daha eklendi. antibiyotik sanırım alerji yaptı yaptı bana. her yerim kıp kırmızı oldu isilik gibiyim. yüzüm de aynı şekil de kızardı. hastaneyi aradım doktor saat 9 da iş başı yapıcakmış doktora söylücem. umarım bebişime bir şey olmamıştır. gidip görmek istiyorum
Gidebildin mi canım doktora?? Geçmiş olsun yeni okudum daha iyi misin

@-C-A-N-A-N- Jou Jou @balkiz @ayaza @newnew @Elsa355 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Gooseberry Gooseberry

Grubumuzun değerli öğretmenleri;

Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!🌹

Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde🙏

Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun🧡

iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz🌹

Yaaaaa nasıl duygulandım canımm benimmm çok teşekkürrr ederiimmm 🌺😍🥺🌸
Başta bende öğretmenlerimiii oğretmenler gününü kutluyorumm en içten dileklerimlee hepinize kucakdolusu öpücüklerr olsunnn💋💋
@Balkiz94 @ayaza @-C-A-N-A-N- @newnew sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Elsa355 Gooseberry Gooseberry
Kızlaaar çok tatlısınız ya çok teşekkürler güzel anneler ☺️☺️❣️heep güzellikler görelim hep birlikte ☺️☺️❣️

Kuzular gunaydin. Biz oglumla hasta olduk. Soguk aldik galiba benim bademcikler sis sanki. Burnum tikali oda bas agrisi yapiyo. Onerisi olan var mi? 😭 baya kotuyum kolum kalkmiyo resmen.

@-C-A-N-A-N- Jou Jou @balkiz @ayaza @newnew @Elsa355 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Gooseberry Gooseberry

Grubumuzun değerli öğretmenleri;

Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!🌹

Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde🙏

Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun🧡

iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz🌹
Tüm öğretmenlerimiz iyi ki varsınız💞💞 bebelerimiz sizlere emanet olcak:))))))

Kuzular gunaydin. Biz oglumla hasta olduk. Soguk aldik galiba benim bademcikler sis sanki. Burnum tikali oda bas agrisi yapiyo. Onerisi olan var mi? 😭 baya kotuyum kolum kalkmiyo resmen.
Geçmiş olsun yaa bu kış geldi hastalıklar başladı:((((( ben hasta olduğumda antibiyotiksiz geçmiyor o yüzden bitkisel kürüm yok hiç:( umarım en en en kısa sürede toplarsın🙏🏻🙏🏻🙏🏻💞

Aynen öyle canım, her yaş grubu bambaşka. 🥰

Kendi çocuğuma öğretmenlik değil de annelik yapmak istiyorum ben. 😉
Allah izin verirse biraz büyütüp, 2-3 sene sonra tekrar öğrencilerime kavuşmak istiyorum. 🥰

Jou Jou cuğum gibi, okul öncesi öğretmenlerine emanet ederim yavrumu da. ❤️
Ooyyyyuu nasıl bakarımm Nasıll bakarımm onaaa 😍😍

kızlar bana dua eder misiniz lütfen. günlerdir diş eti ağrısında ölüyorum. antibiyotik başladım ama hiç etki etmiyor. bugün de bütün gün sızladı yine. ama şu an da en tepe noktasında. ağrıdan duramıyorum resmen beynimin uyuştuğunu hissediyorum. Allahım ne kadar zor bir şeymiş diş ağrısı. ağlamaktan helak oldum ağrısından
Geçmiş olsun canım nasıl oldun? gidebildin mi doktora?
Kuzum bana doktor on gün kullan dedi. Her gece bı tane içiyorum 4 gün oldu 😥devam ediyor çamur gibi

Aslında bu testlerde negatif pozitif diye sonuç veriliyor ama sınırda olunca nolcağı ile ilgili doktorun bir açıklama yaptı mı canım? Belki aşı felan olman gerekebilir.
dr ne diyor devam etmesine. normal dediyse hiç stres yapma. o da etkiliyor çünkü.
Kızlar kahverengi lekelenmesi olanlar vardı aramızda benim bugün benimde tekrar geldi ama pıhtı da geliyor bende. Sizde de varmı bu durum ? Hem leke hem de pıhtı geliyor😞inşallah devam etmez lekelenme🤲🏻
canım doktora görün mutlaka ya da bilgi ver gerek görürse o çağırır seni.

Back
X