- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.401
Hahahaha oda güzellgirmiyordu başta, şimdide çıkmıyor haha kendine alacak bir şey bulamazsa gidiyor el kremi alıyor bana hahahaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha oda güzellgirmiyordu başta, şimdide çıkmıyor haha kendine alacak bir şey bulamazsa gidiyor el kremi alıyor bana hahahaah
kaybın için çok üzgünümgönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak :)
aminnnnnnnÇok teşekkür ederim canım.
İnşallah bu sefer aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alabilirim.
.
Ohhh maşallah gözün aydın canım bi erkek daha katılıyor aramıza sağlıcakla inşallahevett kızlar geldim bende ikili test için kan verdim ve ölçümler yapıldı. kızımın ve eşimin tahminleri doğru çıkacak galiba erkeğe benziyor dediperinatolog içinde yavaştan araştırmaya başladım. erkek bebişler kızlara göre daha hareketli oluyor galiba kızım hiç bu kadar kıpır kıpır değildi ultrasonda
![]()
Sanırım korkular doğana kadar devam edecek bende çok tedirginim 5 6 ay olmadan kimse bişey almasın dedim bende almayı düşünmüyorum sağlıcakla doğduğu günleri görelim inşallahÇok teşekkür ederim canım.
İnşallah bu sefer aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alabilirim.
.
Dolap için “caploonba” markası varsa yaşadığın yerde bakmanı öneririm. Çilek vs. Hepsine baktık. Hem kalite hem fiyat olarak çok üstün geldi bize. Dolabı zamlardan önce aldık çok şükür. Şu an %100 artmış fiyatlar. Arkası dandik kontrplak değil, parmak kalınlığında, baya sağlam. 1950 ye elden 3 taksitle aldık. Son taksiti bu ay bitecek inşallah.Aynı bensin
Ayy iyi araştırmak lazım. Ben mühendisinogluna bakıyorum her şeye
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla ilk kullandığın öyle kolay kolay pişik yapmıyor değiştirince oluyor falan diyorlar. Valla artık veririz birine olursa da. Ama ben sleepy e güveniyorum çok fazla
Bebek arabası ve dolap araştırıyorum şu anda beşiklerim var yeğenimden onları kullancam![]()
Aynen canım, maalesef devam edecek gibi.Sanırım korkular doğana kadar devam edecek bende çok tedirginim 5 6 ay olmadan kimse bişey almasın dedim bende almayı düşünmüyorum sağlıcakla doğduğu günleri görelim inşallah![]()
Dolap için “caploonba” markası varsa yaşadığın yerde bakmanı öneririm. Çilek vs. Hepsine baktık. Hem kalite hem fiyat olarak çok üstün geldi bize. Dolabı zamlardan önce aldık çok şükür. Şu an %100 artmış fiyatlar. Arkası dandik kontrplak değil, parmak kalınlığında, baya sağlam. 1950 ye elden 3 taksitle aldık. Son taksiti bu ay bitecek inşallah.
Eki Görüntüle 2959546
ben de eczaneden Splat doğal diş macunu almıştımKızlar ben de bir süredir şampuanı bıraktım. Bıttım sabunu kullandım bir süre yumuşatsın diye de sirke ile duruladım güzel oldu minik minik saçlar çıkarmıştı aslında ama sadece sabun kullandım aylarca denedim ama saçım tam alışmadı yağlı görüntü oluyordu. En son himalaya bebek şampuanını aldım. İçeriğini araştırıp aldım güvenli görünüyor biraz fazla kullanmak gerekiyor köpürmediği için ama memnunum bu süreçte kimyasalı minimuma indirmek gerekiyor özellikle şampuanlarınızda kremleriniz diş macununuzda SLS olmamasına dikkat edin. Bazı bebek şampuanlarında bile var maalesef. Diş macunlarında da çok fazla titanyum dioksit kullanılıyor ona da dikkat edin Çocuk diş macunu aldım bitkisel onu kullanıyorum temizlemesi de oldukça iyi
Canım Ben epeydir Yves Rocher in şampuanını kremini ve duş jelini kullanıyorum. %95 doğal içerik oluor genelde. Hatta duş jelini alerjik oğlumda da kullandım sıkıntı yaşamadım hiç. İçeriğine falan bir bak istersen. Fiyat olarak başta pahalı gibi geliyor ama ürünleri çok kaliteli ve bereketli uzun süre gidiyor.Korkma canım, şu an çatlaması için çok erken.
Temiz içerikli ürün araştırıyorum ne zamandır.
Ben bebe yağı kullanıcam vücuduma.
Özellikle bacaklarım çok kurudu.
Bu Cumartesi bi sorayım da doktora ona göre alıcam. Mustela veya Bioderma’yı beğendim.
Ama öyle her gün göbeğe sürmeye gerek yok şu an, duştan sonra nemlendirmek için kullanıcam sadece.
Şampuan olarak sadece bebe şampuanları buldum ama onlar temizlemez bizim saçları. Zaten kafamı eğip önce saçımı yıkıyorum, sonra havluyu sarıp duşumu öyle alıyorum ben.
Duş jeli baktım, pek bulamadım. Onun yerine bebe sabunu aldım, onu kullanıcam vücuduma. Seba Med ve Nivea Baby temiz içerkliymiş, Nivea aldım az önce.
Canım Ben epeydir Yves Rocher in şampuanını kremini ve duş jelini kullanıyorum. %95 doğal içerik oluor genelde. Hatta duş jelini alerjik oğlumda da kullandım sıkıntı yaşamadım hiç. İçeriğine falan bir bak istersen. Fiyat olarak başta pahalı gibi geliyor ama ürünleri çok kaliteli ve bereketli uzun süre gidiyor.
Aynen canım, maalesef devam edecek gibi.
Yarın kontrolüm var, stresi başladı şimdiden.
İnşallah hepimize sağlıcakla doğurmak nasip olur.
.
Canım bende prilam kullanıyorum sabah 2 aksam 2 olmak üzere bana iyi geliyor .. sen kaçtane alıyorsunMide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim![]()
Bir erkek daha sağlıkla doğsuunCanım ramzi bende de tuttu oğlumuz oluyor çok şükür sağlıkla sıhhatle inşallah![]()
Maşallaahh erkek gibi hissettimOyyy kuzumm maşalllahhh
Geçmiş olsun canım bir an önce geçip gitsin inşallah![]()
Canan yarın kaçta gidiyosun?
Canan dalanın duş jelini kullanıyorum ben de hem uygun hem de içeriği temiz. Bi ona da bak istersenTamam canım, bakıcam buna.
Çok teşekkür ederim.
.
Canan dalanın duş jelini kullanıyorum ben de hem uygun hem de içeriği temiz. Bi ona da bak istersen
Bana bır zararı yok da rahat edemiyorum. Zaten onunda pek bişe yapacak hâli yok. Süpürge açtım bugün yine lekelenme olmuş birazKendi sağlığını bebişin sağlığını düşün böyle zamanda onun sana yardımcı olması lazım bencil insanlara kızıyorum yaa kendini yorma fazla olacak olduktan sonra yatınca da oluyor ama dikkat etmekte fayda var allaha emanetler kuzucuklar![]()