• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada biraz baktım. En büyük sebep hormonlarmış🙈 hormonların bize yapmadığı ne kaldı?🙈🙈🙈 Ağda yapmak artırıyormuş bir de güneşe maruz kaldığında ciltte pigmentasyon artıyormuş yAni kararmaya meyilli yerler de kararıyor o zaman demek ki. Yapabileceklerimiz; ağdadan uzak durmak güneş koruyucusuz dışarı çıkmamak. Doğumdan sonra veya en geç emzirmeyi bırakınca eski haline dönüyormuş genellikle. Amin diyelim bekleyip görcez🤣🤣
Ay İnşallah başımıza bu gelmez böyle şeyleri hiç de kolay kabullenen biri değilim. Neyse Allah başka dert vermesin 🧡

Yengemin ilk hamileliginde göbek ve göğüsleri çok çatlamış hergun de abime şikayet de bulunurmus. Abim birgün bak o çatlaklar olsun diye yıllarca uğraşan insanlar oluyor demiş yengem diyor o günden sonra şikayeti bıraktım derdi. O yüzden catlaklarda kararmalar da anneliğin bize en derin ve en güzel izleri olacak. Hepsi gelip geçecek 🥰 bı yerde okumuştum doğum yaklaştıkça çocugunu paylaşmak zorunda kalacak diye anneye ayrılık zor gelirmis ☺️ bilmiyorum ikinci defa anne olanlarda bu hissi yaşadılar mi daha önce.

Yaa ben de hissediyorum ama hareket olamaz daha eti ne budu ne. İlk gebelikte 20. Haftayı buluyo diyolardı bebek hareketlerini hissetme. Ama bişi var yani ağrı mı desem dürtme mi desem😂😂
İlk hamileliğimde 17. Haftada hissetmiştim ve çok korkmuştum noluyor diye.😊

Kızlar yaa, yarın 11+0.
Benim başlardaki gibi rahim ağrısı oldu akşam üstü.
Şimdi de hafiften var gibi.

rollercoaster rollercoaster canım, senin bu haftalarda tekrar olmuştu sanki.
Yanlış mı hatırlıyorum?

aynen bende rahim ağrısı olmuştu kuzu yaklaşık 3-4 gün sürmüştü✌️😇

editliyorum: baktım şimdi geçen cumartesi yazmışım, birkaç gündür var diye yazmışım

şimdi 13. haftaya yeni girdim, 1 hafta öncesi 12. haftam oluyo öncesinde de olduğuna göre 11+ günlerde olmuş demek ki, sana çok yakın✌️

Son düzenleme:
🧡🧡
Canan editledim yazdığımı, sana çok yakın günlerde olmuş✌️😇

Ay evet, şimdi daha da rahatladım canım benim. 🥰

Rahim genişlediği için oluyo sanırım bu ağrılar. 😒

Yarın kontrolüm var diye duşa girmem gerekiyordu, bi tereddüt ettim acaba kanama mı geliyo diye. 😳
Bekledim bir saat kadar, baktım azaldı girdim çıktım hızlıca. 🤗

Dolap için “caploonba” markası varsa yaşadığın yerde bakmanı öneririm. Çilek vs. Hepsine baktık. Hem kalite hem fiyat olarak çok üstün geldi bize. Dolabı zamlardan önce aldık çok şükür. Şu an %100 artmış fiyatlar. Arkası dandik kontrplak değil, parmak kalınlığında, baya sağlam. 1950 ye elden 3 taksitle aldık. Son taksiti bu ay bitecek inşallah.😅
Eki Görüntüle 2959546
Ay benim gibi biri😍😂😂😂 bende bakıyorum valla varsa burda tavsiyeni dikkate alcam mutlaka
Kızlar ben karın için bio oil aldım. Ama bitince eart mama diye bi marka var herkes çok memnun, onu denemek istiyorum. Bir de size önerim duşta kendiniz şu doğal fırçalarla aşağıdan yukarı doğru fırçalayın. Çok iyi geliyormuş. Benim merak ettiğim birşey daha var. Son aylarda vajinada ve kol altında acayip bir kararma oluyormuş. Onu nasıl önleyeceğiz bi kaç gündür araştırıyorum ama birşey bulamadım. Yabancı bir kadın hamilelik videosunda hindistan cevizi yağı önermiş sadece. Başka bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı ?
Bende bio oil almayı düşünüyorum. Kararma oluyor mu ya ablamda sanki koltuk altında olmadı 🙈
Ya evet, erkenden çok güzel oluyo. 🥰

Benim gibi bi tane daha erkenci hastası var sanırım doktorun. 😂
Bazen 9 dolu oluyo, mecbur 9.20’ye alıyorum. 😉

Ay inşallah kuzum yaa, bu akşam MasterChef de yok.
Netflix’ten dizi bulup kafamı dağıtmam lazım. 😂
Yoksa düşün düşün geçmez saatler. 🙈

Var mı dizi veya film önerisi olan? 😉

.
The crown izlemediysen tavsiye ederim ben çok beğendim

Selam kızlar nasilsiniz 🥰
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum :kk77:
Maşallah yarasın kuzulara. Bende iştah hala aynı canım bir şey istemiyor hala aç aç dolanıyorum 😂
Benim de %80 kız sizin Ramzi tuttu . Ama belli de olmaz şu an daha 7 cm dedi
Hayırlı olsun gözünüz aydın ♥️

Eklentiler

• F0F74706-9865-4553-B406-90AE0C5CDADB.webp
    F0F74706-9865-4553-B406-90AE0C5CDADB.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 46
Back
X