- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.661
Kızlar yemeklerde salça kullaniyor musunuz ? Benim sanırsam midem de çok yanma yapıyor bugün tarhana çorbası yapım dedim midem yandı canım da bir çekiyor ki 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım.
Nubunu göremedik maalesef.
Bacaklar hiç durmadı, hep hareket halindeydi.
.
Kızlar yemeklerde salça kullaniyor musunuz ? Benim sanırsam midem de çok yanma yapıyor bugün tarhana çorbası yapım dedim midem yandı canım da bir çekiyor ki![]()
Ben ilk gebeligmde çok mide yanması yaşamıştım gaviscon diye bir şurup var o çok iyi geliyordu onu kullanmıştım bol bol.rollercoaster Özge abla diim
ben en iyisi sana. ya benimde iki gündür var napcaz ya zaten reflum de var sahi doktor bana bı şurup yazmıştı ama hiç kullanmadım hamileyim diye
ama böyle de korkudan yemek yiyemiyorum
![]()
Meyveli soda no no nolimon sıkınca ya da içine limon atınca iyi oluyo yine bi nebze içebiliyorum ama dediğin gibi 2 bardağı geçemiyorum
soda güzel fikirmeyveli soda gider belki
![]()
Benim genellikle mayalı şeyler yediğim zaman gece sabaha karşı oluyor. Salçalıdan olmuyor sanırım. Gerçi çok salçalı yiyemiyorum tiksinmekten deKızlar yemeklerde salça kullaniyor musunuz ? Benim sanırsam midem de çok yanma yapıyor bugün tarhana çorbası yapım dedim midem yandı canım da bir çekiyor ki![]()
Bana doktorum yemeklerden sonra şurup verdi sanırım reflü tarzı bir şey olduğunda kullanılıyor ben içmiyorum ama. Refcon advanced adırollercoaster Özge abla diim
ben en iyisi sana. ya benimde iki gündür var napcaz ya zaten reflum de var sahi doktor bana bı şurup yazmıştı ama hiç kullanmadım hamileyim diye
![]()
Ekte dosya falan yok mu ektedir yazıyor ya?Kizlar 2li test sonucum çıkmış fakat göremiyorum fotoğrafta dediği gibi diyor.
Yok canım ya bulamıyorum tikliyorm bakıyorum yok nedense anlamadım kiEkte dosya falan yok mu ektedir yazıyor ya?
Allah Allah olmaması garip. Ben yaptırmadığım için yorum yapamıyorum maalesefYok canım ya bulamıyorum tikliyorm bakıyorum yok nedense anlamadım ki
rollercoaster Özge abla diim
![]()
Bende çok şaşırdım açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlar varmı ki ? Yada yaptıran arkadaşlar baksınlar e nabiza ne yazıyor onlarda acabaAllah Allah olmaması garip. Ben yaptırmadığım için yorum yapamıyorum maalesef
Maden suyu zaten bende öyle yazdımsweetgirlcandy hamilelikte sodadan çok maden suyu öneriliyor diye biliyordum bende. Nasıl kemikleri irilestiriyormuş?
Meyveli soda no no noŞekerli ya yararı yok. Sade maden suyu bebeğin kemiklerini de irileștiriyormuș hem
Benim genellikle mayalı şeyler yediğim zaman gece sabaha karşı oluyor. Salçalıdan olmuyor sanırım. Gerçi çok salçalı yiyemiyorum tiksinmekten de![]()
Bende öyleydim içinde 1 dilim limon atıyorum o zaman güzel oluyor. Ancak öyle içebiliyorum son 1 senedirsoda da içemem ki o zaman meyvesiz olunca, sade içemiyorum ahahaa
bunu pazartesi çözücem ben![]()
Bende öyleydim içinde 1 dilim limon atıyorum o zaman güzel oluyor. Ancak öyle içebiliyorum son 1 senedir
Valla bende aynı senin gibi su içemiyorum 1 litre bile olmuyordur çoğu zaman. Mesela bugün 1 litre içmemişim çok zararlı aslında ama gitmiyor ya. Bir de ben yemek yeyince çok içerim. Ee o da yok doğru dürüst![]()