- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.361
Uygulamada şöyle gösteriyor bende. 18-24 haftalardakızlar bu detaylı ultrasonu ne zaman çektiriyoruz bilen var mı :) böyle yüzünün gözünün belli olduğu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamada şöyle gösteriyor bende. 18-24 haftalardakızlar bu detaylı ultrasonu ne zaman çektiriyoruz bilen var mı :) böyle yüzünün gözünün belli olduğu :)
daha varmış ya :)Uygulamada şöyle gösteriyor bende. 18-24 haftalarda
Hemen görmek istiyorum ben de yaadaha varmış ya :)
Anladım canım. Aman şeker varsa dikkat etmek de tabi yarar varInternette bian öyle gördümde kuzum ama zaten istesemde içemem şekerim olduğu için![]()
Aynen öyleeAnladım canım. Aman şeker varsa dikkat etmek de tabi yarar var.
ben de doyumsuz gibi koca olsun bu gece olsun istiyorum sanırım ghkjahfkasdhfkjsHemen görmek istiyorum ben de yaao zamana cinsiyet hep belli olmuş olacak. Ne kadar uzak geliyo 18. Hafta bana şu an
![]()
Kızlar yazılanları okurken, garip bi sakinlik ve şükür geldi bana. Yani bu heyecanlarımız falan o kadar tatlış sempatik geldi ki birden. Ne kadar şanslıyız diye düşündüm. Çok şükürUmarım hepimiz sonuna kadar böyle güzel heyecanlarla geçirir, sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi
![]()
Evladın kızı erkeği gerçekten olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olması. Gerçekten erkek yada kız olsun diye tutturmanın bir anlamı yok. Ne kız evlatlar var 20 erkeğe bedel.
Valla bende aynı şeyden muzdaribim yaa bile bile göbeğimi şişiriyorum bazen ayna da
Kaçıncı haftan canım umarım tez vakitte atlatırsın ya mide bulantısı tüm hayat kalitesini düşürüyor.
rollercoaster çıktım Özge abla
Allah a şükür herşey yolunda
ufacık bacakları kolları vardı biraz içerde akrobasi hareketleri yapıyordu sırtını yukarı doğru vermiş kendini yukarı itiyordu herhalde
. Biliyor tabi yukarda daha geniş alan var
. Videoya aldım çevirip çevirip izliyorum
. Doktora su konusunu sordum sanırsam kilodan dolayı 2 lt senin için yeterli ,içerisine sevdiğin meyveleri kat gözüne hitap etsin ve ayrı bir şişe olsun dedi. Ama bulantın devam ediyorsa zorlama dedi ki çok şükür bulantım yok. Onun dışında enseye baktı bir sıkıntı yok dedi yüz kemikleri belirginlesmis dedi. Ayrıca decavit için OMEGA yok içinde dedi. O yüzden ben imomVitamin yazdırdım sahi elimde decavitte var. Ama onu içersen ekstra OMEGA yazarim dedi. Bende pek hap kullanmadığım dan tekli olan daha iyi olur diye düşündüm.
Bakalım.
ya işte beni böyle pozitif şeyler ağlatıyo
Halla halla bu mesaja niye ağlanır ki![]()
Amiiiiiinnnnn canımKızlar yazılanları okurken, garip bi sakinlik ve şükür geldi bana. Yani bu heyecanlarımız falan o kadar tatlış sempatik geldi ki birden. Ne kadar şanslıyız diye düşündüm. Çok şükürUmarım hepimiz sonuna kadar böyle güzel heyecanlarla geçirir, sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi
![]()
ya işte beni böyle pozitif şeyler ağlatıyo
Hormonlar devrede :)ya işte beni böyle pozitif şeyler ağlatıyo
Doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı?? Keşfetime artık sürekli doğumdan sonra anneyle bebek buluşma videoları düşüyor, bakıyorum anneler ful makyajlı. Garibime gitmedi desem yalan olur o anda makyaj yapabilecek kadar iyi oluruz biz de inşallah diyelimHormonlar devrede :)
ben de bugün hastanede doğum fotoğrafçısı broşürü vardı onu inceliyordum. doğum anı çekimi diye yazmışlar ay gözlerdim doldu o an kendimi hayal ettim :) ama salmadım kendimi topladım hemen :) :)
valla ben tutmayı düşünüyorum açıkçası fiyatı da makul olursa. anı hatıra hepsi. sonuçta 1 kere getiriyoruz dünyaya bebişimiziDoğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı?? Keşfetime artık sürekli doğumdan sonra anneyle bebek buluşma videoları düşüyor, bakıyorum anneler ful makyajlı. Garibime gitmedi desem yalan olur o anda makyaj yapabilecek kadar iyi oluruz biz de inşallah diyelim![]()
Ayy öyle diyince ben de heveslendim nasıl oluyor acaba profesyonel hiç görmedim hep hemşirelerin ebelerin çektiklerini gördüm. Gidip Bakim instadanvalla ben tutmayı düşünüyorum açıkçası fiyatı da makul olursa. anı hatıra hepsi. sonuçta 1 kere getiriyoruz dünyaya bebişimizi
Ben 2 kez gördüm birinde kız birinde erkekKizlar hamileliginizde gordugunuz rüyalar varmi cinsiyetöe ilgili dogru cikanlar varmı.
bak bak çok güzel oluyorlarAyy öyle diyince ben de heveslendim nasıl oluyor acaba profesyonel hiç görmedim hep hemşirelerin ebelerin çektiklerini gördüm. Gidip Bakim instadan
Yeni doğmuş buruş buruş bebeleri konsept yapıp çekiyorlar onu çok seviyorum minikkk civcivler çok tatlı oluyorlar
Vallaha ben hep kız gördüm rüyamdaa pembe oembe renkler gördümm ama keseye bakınca kiz gibi gelmeye başladı banaKizlar hamileliginizde gordugunuz rüyalar varmi cinsiyetöe ilgili dogru cikanlar varmi?