• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Balkız her marka kötü değil bazıları hamilelikte de kullanılıyor. Caudalie’nin akne serisi hariç diğer tüm ürünleri güvenli müşteri hizmetlerine sormuştum artı içeriklerine de bakmıştım ben onu kullanıyorum.
Aveda da aynı şekilde bitkisel içerik.
Yves rocher de bir tık doğal sayılır ama etiket okumak lazım bazen güvenli kimyasal adı altında zararlı maddeler oluyo onda.
Ayrıca Elindeki kremde de içerikte ekteki maddeler yoksa sorun olacağını sanmıyorum😍
Bakıyorum da bulamadım bir türlü içeriğini üzerinde yazmıyor internette de bulamadım bir de Yves Rocher vardı elimde ona bakayım olmadi bir kaç bir şey alırım oradan ayy bütün kremlerim elimde kaldı 🤣🤣

Yok yok, bi bakayım da öyle hazırla dedim.
Hazırlamadı eşim. 😉

Yarın deneyeceğim artık. 🤗

.

Az biraz babama benziyorum bence. 😉

Aynen öyle, gelmişim 37 yaşıma girecem şurda 2 ay sonra. 😉
Yeni ana baba hiiiiiiiç uğraşamam. 😂

.

ahahaa B basiliferd kuzusu bizi Müge Anlı'ya çıkarıcak kararlı 😂😂

Kızlar komik bir soru sorcam gülmeyin ama 🙈
Benim şimdi yarın kontrolüm var çikolata yiyecem bebek coşsun diye, ama bizim hastane arabayla 45 dk uzak biraz. Çikolatayı çıkmadan önce mi yiyeyim yoksa hastanede mi yiyeyim ?🤭
yaa🥰 çok tatlı değil miyiz yaa 😍 benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı😄 yarım saat önce yesen yeter bence ✌🏼😍 hadi bakalım😍
Kızlarrr grip oldum ya hanii baya baya zaten doktora yazmam demem gerekirmi acaba biraz ateşim var gibi birşey olmaz demii
canım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallah🙏🏻 🌸

yaa🥰 çok tatlı değil miyiz yaa 😍 benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı😄 yarım saat önce yesen yeter bence ✌🏼😍 hadi bakalım😍
Ne güzell kızz böylee gönderiyolar senii 😁😁
canım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallah🙏🏻 🌸
Tamam canımm beniimm sağoll

Benimki de buluruz bişi diyor😂 tam canlandıramıyorlar bence kafalarında😂😂😂😂
Oh sevindim canım yalnız değilmişim 😂😂
87’ye kadar başka kadın doğum hastanesi yokmuş Anadolu yakasında. 😉
Bizim nesil hep orda doğdu. 🤗

Eşimle aynı yıl doğduk ama farklı ay, o da Zeynep Kamil doğal olarak.
Geçen şöyle bir muhabbet geçti.

Doğumdan sonra annem görmüş beni, ama ertesi gün emzirmeye bi getirmişler aynı kundakta başka bir bebek.
Tam emzirecekken, bu benim değil demiş annem.
Peki dedim ben neredeydim o vakit, ya başkasını emdiysem. 🙈

Eşim diyo, merak etme aynı hastanede doğduk ama farklı ay.
Süt kardeş olamayız. 😂😂😂
Ayy cano ya resmen kahkaha attım 🤣🤣 . Neymiş bu Zeynep kamil 😂😂 neyse çok kurcalamamak lazim. Yoksa ya kocadan ya ana babadan bir falso vercez 😋😂
Yok yok, bi bakayım da öyle hazırla dedim.
Hazırlamadı eşim. 😉

Yarın deneyeceğim artık. 🤗

.

Az biraz babama benziyorum bence. 😉

Aynen öyle, gelmişim 37 yaşıma girecem şurda 2 ay sonra. 😉
Yeni ana baba hiiiiiiiç uğraşamam. 😂

.
🤣🤣

ahahahaaa

aynı hastanede doğmuş olmanız çok tatlı🧡🧡

ben de burundan karadeniz burnu olarak annemlere🙄 zayıflıktan ve karalıktan da babama benziyorum, oradan biraz yırtmış olabilirim😂😂

bi de Zeynep Kâmil'de doğan kızların göbek adı Zeynep, erkeklerin Kâmil olur diye bi şehir efsanesi var😂😂

Evet, ben de çocukken göbek adım Zeynep diye gezerdim. 🥰

Aynı hastanede belki de ebemiz bile aynıydı. 🥰
Bence de çok güzel. ❤️

.

Ne güzellllll ama kuuzzzzzz hem doğdun hem büyüdün hem evlendin irda oturuyorsun harikaaa 😍

Yok, Üsküdar’da büyümedim.
Kartal’da büyüdüm de o zamanlar Kartal Devlet Hastanesi henüz açılmadığından annemi komşunun arabasıyla Üsküdar’a götürmüşler. 🙈

.

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Yok, Üsküdar’da büyümedim.
Kartal’da büyüdüm de o zamanlar Kartal Devlet Hastanesi henüz açılmadığından annemi komşunun arabasıyla Üsküdar’a götürmüşler. 🙈

.
Aboovvvv kuzzzz kartalda bizim çok akrabamız varrr kartal devlet hastanesine çok gelmişimdirr yanii oralarda anneannem oturuyorr bakk hele akraba çıkmayalummm :KK48:

Evett yaaa güzel birşey buda asıll 😍 ben şuanki dr anladımm bide 🤭
Şimdiki de çok tatlı çok ilgili. İlk dr muayenehane açtı. Ben de hastanede takibi istediğim için ona gidemedim bu sefer. Hoş gerçi zaten muayenesi 5 sene önce 300tl idi🤭 şimdi 700 falan olmuştur heralde istesem de gidemem ✌🏼🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Şimdiki de çok tatlı çok ilgili. İlk dr muayenehane açtı. Ben de hastanede takibi istediğim için ona gidemedim bu sefer. Hoş gerçi zaten muayenesi 5 sene önce 300tl idi🤭 şimdi 700 falan olmuştur heralde istesem de gidemem ✌🏼🤣🤣
Aboovvv çok istiyolar böylee yaa vallaha muayenelerr bile fiyatt ucukk 🤦‍♀️

ahahaa B basiliferd kuzusu bizi Müge Anlı'ya çıkarıcak kararlı 😂😂
🤣🤣 Yok Özge abla ya. Karışıklık yoktur 🙈😂. Ben de küçükken babam bana hep seni çöpten aldık derdi. 🤣🤣 Düşünürdüm ablam var abim var beni napsin bunlar diye. Bir gün düştüm tongaya ablama dedim bunlar beni ciddi çöpten mi aldı diye 🤣🤣🤣🤣

Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.😂
Hahahayyy valla çok güldüm bende kız diye mango ve zara dan neler neler baktım favorilerime ekledim.Yandım ki ne yandım🤣🤣🤣
Nifty testi nedir ?
Anne kanı alınıp bebeğin kromozom bozukluğu olup olmadığına bakılan bi test.

Newnew pembisleri sen bana yolla kuzum 🤩 ben kaldığın yerden devam ederim. 😅
Göndereyim hemen tatlışım ama içinde bir miktar umutlarımda kalmış olabilir ahshshahaha🤣🤣🤣

O iğnenin hiçbir zararı yok. Ben de lekelenme yaşadım erken haftada. Doktor riske atmamak için ol dedi. Hiçbir zararı olmadığını en fazla boşuna yapmış olacağımızı söyledi.
Gerçekten mi ? Vallahi aşırı rahatladım. Bir de şöyle durum var depolarda da bulunamıyor hemen geçen gün eczacım dedi.pandemiden dolayımı anlayamadım ilaç depolarda da sıkıntı varmış.

Back
X