- 26 Kasım 2018
- 738
- 1.102
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.021
Kaç hafta bekle bekle göreyim diye doktor uyuyor desin.Normaldir ya. Benimki normal değildi. Babası kılıklı oynak olacak belli ki. Zerre bana çekmemiş.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç hafta bekle bekle göreyim diye doktor uyuyor desin.Normaldir ya. Benimki normal değildi. Babası kılıklı oynak olacak belli ki. Zerre bana çekmemiş.![]()
Evet, ben de çocukken göbek adım Zeynep diye gezerdim.
Aynı hastanede belki de ebemiz bile aynıydı.
Bence de çok güzel.
.
Yalnız benim son adet tarihim de 17 Eylül![]()
şimdi sen söyleyince annemi aradım sordum, beni doğurtan ebenin ismi Sühendan Türkmen'miş çok tatlı bi kadındı diyo annem, şimdi internetten girip bakıcam kimmiş![]()
Oh sevindim canım yalnız değilmişim
Ayy cano ya resmen kahkaha attım. Neymiş bu Zeynep kamil
neyse çok kurcalamamak lazim. Yoksa ya kocadan ya ana babadan bir falso vercez
![]()
Aboovvvv kuzzzz kartalda bizim çok akrabamız varrr kartal devlet hastanesine çok gelmişimdirr yanii oralarda anneannem oturuyorr bakk hele akraba çıkmayalummm![]()
Ya kıyamamHahahayyy valla çok güldüm bende kız diye mango ve zara dan neler neler baktım favorilerime ekledim.Yandım ki ne yandım
Anne kanı alınıp bebeğin kromozom bozukluğu olup olmadığına bakılan bi test.
Göndereyim hemen tatlışım ama içinde bir miktar umutlarımda kalmış olabilir ahshshahaha![]()
Yok Özge abla ya. Karışıklık yoktur
. Ben de küçükken babam bana hep seni çöpten aldık derdi.
Düşünürdüm ablam var abim var beni napsin bunlar diye. Bir gün düştüm tongaya ablama dedim bunlar beni ciddi çöpten mi aldı diye
![]()
Nasıll mutku olurummmBelki de bir yerlerde karşılaştık seninle.
Olamaz mı? Olabilir.![]()
.
Ya kıyamam. Olsun kuzum hakkında hayırlı olan erkek evlatmış. Erkek evlat anaya düşkün olur derler. Şimdi ben kız diye seviniyorum dogduktan sonra babasının peşinde dolaşacak oysa ki
![]()
Bu mantıklıydı tamamBi evde ye bi hastanede ye kudursun iyice![]()
Tamamdır canımyaaçok tatlı değil miyiz yaa
benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı
yarım saat önce yesen yeter bence
hadi bakalım
canım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallah![]()
![]()
Zaten o soru geldikten sonra şakanın arkası kesildiAy evet, bir de öyle komik şakalar vardı eskiden.
Hayır, bir çocuk tedirgin olunca neden güler bu büyükler hiç anlamam.
.
Yok Özge abla ya. Karışıklık yoktur
. Ben de küçükken babam bana hep seni çöpten aldık derdi.
Düşünürdüm ablam var abim var beni napsin bunlar diye. Bir gün düştüm tongaya ablama dedim bunlar beni ciddi çöpten mi aldı diye
![]()
Kız babası, erkek anası diye bir gerçek var.
Kızlar babacı oluyo cidden.
.
rollercoaster , kız senin ebe kadın doğum doktoru olmuş.
Git de bi muayene ol.
Yalnız ben niye ebeni araştırdıysam.
.
fotosunu bulamadım yaa evet baktım yer falan da açmış vallaaa![]()
rollercoaster , kız senin ebe kadın doğum doktoru olmuş.
Git de bi muayene ol.
Yalnız ben niye ebeni araştırdıysam.
.