• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tam tersi bugün evdeydim yatıyorum sabahtan beri😂😂 Daha hiç kontrole gitmedim desem🙈
Yerleşme kanaması o korkma sen💋
Biz gittik de noldu amann rahim duvarı kalınlaşmış dedi bakalım keseyi görebilecez mi dedi bi ton kafa karışıklığı en iyisi seninki ama biran önce daktırını bul derim canısı🤗🥰

Kuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dedi ☺️

Kuzu normal tam ilişki değil de başka yollarla sürtünme vs yapıyoruz bişiler ahhaha, ne hallere düştük yia
Ay iyi içim rahatladı biraz daha🤗
Ahahah bizde aynı hallere düştük 🙈😂😂😂

Biz gittik de noldu amann rahim duvarı kalınlaşmış dedi bakalım keseyi görebilecez mi dedi bi ton kafa karışıklığı en iyisi seninki ama biran önce daktırını bul derim canısı🤗🥰
Karar verdim kime gideceğime 🥰

Kuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dedi ☺️

Kuzu normal tam ilişki değil de başka yollarla sürtünme vs yapıyoruz bişiler ahhaha, ne hallere düştük yia
Sürtünenleri kınaya kınaya:KK53:

Kız içimi rahatlattın Allah razı olsın 😄

Banada dün dedi muayene oldum rahim güzel kalınlaşmış ama ben kalp atışı duyana kadar aklımı atlatmazsam iyi 😂

Kızlar alt karın bölgeniz ağırıyomu böyle hafif hafif vuruyor sonra geçiyor benim misaifirö vardı bugün ayakta kaldım oda etkiledi sanırım off şu dönem geçsin artık ya
Ya benim de sağ kasıkta ağrım var bir de arada bacaklarıma vuruyor

Kizlar bir sey sorcam. Bilen biri lütfen yanıtlasin.
Lutinus fitil kullaniyorum ve vajina tahriş oldu sanki. 6 7 saat sonra da kireç gibi geri geliyor bu defa hafif boyle renk değiştirmiş sulu pembe gibi geldi. Acaba dusuk mu yapiyorum olabilir mu?

Back
X