• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
😂😂😂

Ya bu doonaya baktım da ben, benim için pek mantıklı gelmedi.

Bebeler Haziran’da doğsa anca zaten Ağustos başı yalnız çıkabilirim dışarı.

Aralık başına kadar kullansam en fazla 4 ay yani.

Ondan sonrası kış, bir dahaki yaza da bebek büyümüş oluyo.
Oturmaz ki onun içinde.

.
Bana da dooana çok çok alçak geliyor özellikle uzun boylu anneler için biraz eğilmek gerektirebilir.
Birde alçak olduğu için bebek yere çok yakın oluyor..

Ben de öyle düşündüm eledim sanırım

İyiymiş bak bu🧐

Bunu görünce iş yerinde tuvalete koşup hemen bi kontrol ettim hahshahshs bende beyaz iz falan olmuyo🧐🧐 rengi de aynı ama koyu alan genişledi büyüyünce oldu sanırım
Resmen iki mesaj arası çelişki yaşamışsın😂😂

Oyyyssss yeerimmmmm yerimm nasilda güzeller 😍😍😍kizlar zibin atletler deniliyo galiba onlari boyle yandan citcitli alirsaniz giydirmesi daha kolay oluyo
Bundan bahsediyorsun sanırım 🤭 Yeni geldi kargom

IMG_20211207_140514.webp

bugün mesaj geldi hem de en sevdiğim kargoyla geldi "kolay gelsin" le geldi, orada neree olduğunu canlı izleyebiliyosun, baylıyorum🧡
seninki de gelmek üzeredir, bir örnek giydiricez🧡

aynen yaa dün eşime onu dedim, videosunu izliyorum duramıyorum ben bu çocuğu nasıl uyutcam öpmekten ısırmaktan, vakumlamaktan çocuğa huzur vermem dedim😂😂

Kırk yılın başı anne olacaz, olsun o kadar. 😂😂😂

.

Canım bunun belli bir standardı yok. Herkeste farklı. Arkadaşımın baya siyaha yakın kahverengi olmuştu. Ama bende ne rengi değişti ne büyüdü mesela. Hatta ucu bile çok çıkmadı öyle. Çok zorlanmıştım emzirirken. O da deneyimsizlikmiş tabii sonradan öğrendik ki ucuyla hiç alakası yokmuş.

Kızlar bu arada bence şimdiden emzirme danışmanlarını falan takip edin instada. Face de de emzirme akademisi diye bir grup var ondaki postları yorumları falan takip edin. Bilgi edinin sakinken. Sonrasında bebekle çok panik oluyor insan emdi mi emmedi mi doydu mu aç mı mama mı versem kırk tane endişe oluyor. Takip edin tepenizde konuşan akraba konu komşuyu da pat der susturursunuz yoksa sizi endişeye boğarlar:KK45:

Bu yazdığını görünce aklıma sabah ki rüyam geldi. Bebeğim doğmuş eve gelmişiz. Eşimle oturup bebeği izliyoruz öyle güzel uyuyor ki tipini yediiimmmm. Sonra aklıma geldi ay dünden beri biz hiç altına yaptı mı bakmadık deyip altını bi açıyorum beline kadar batırmış yavrum içim acıdı🤭 hemen gidip eşim bez alıyor. Ben çok heyecanlı ve ne yapacağımı bilmez durumdaydım. Cidden tecrübesizlik bir taraftan korkutuyor beni. Umarım sakin ve güzel bakabiliriz😂

Bu yazdığını görünce aklıma sabah ki rüyam geldi. Bebeğim doğmuş eve gelmişiz. Eşimle oturup bebeği izliyoruz öyle güzel uyuyor ki tipini yediiimmmm. Sonra aklıma geldi ay dünden beri biz hiç altına yaptı mı bakmadık deyip altını bi açıyorum beline kadar batırmış yavrum içim acıdı🤭 hemen gidip eşim bez alıyor. Ben çok heyecanlı ve ne yapacağımı bilmez durumdaydım. Cidden tecrübesizlik bir taraftan korkutuyor beni. Umarım sakin ve güzel bakabiliriz😂

açılın rüya yorumcunuz geldi😂 bildiğim kadarıyla rüyada b.k görmek para demektir✌️😇

oo dolar euro da yüksekken gelsin paralar😍😍😍

kızlar aklınızda olsun bu bileği katlanan zıbınlar ilk zamanlar çok kulanışlı oluyor. O kısımları çeviriyorsunuz eli içinde kalıyor eldivene gerek kalmıyor. çok rahat kullanmıştık biz.
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sağlıkla huzurla kullanın:KK200:

Eldivene ne gerek var ki zaten, yumuk yumuk ellerini öperim ben. 🥰

.

Back
X