• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir haftadır sürekli şekilde kasık batması,kalça ağrısı,bel ağrısı yaşıyorum doktora yazdım bunlar normal kafana çok takma dedi 😅
Ayni sekilde bende sancilaniyorum ara ara ama beklenen bi durummus bebisi iki bacagimin arasinda hissediyoeum sanki doguma yakin haftalar gibi cikti cikcak gibi😂😂

kızlar aklınızda olsun bu bileği katlanan zıbınlar ilk zamanlar çok kulanışlı oluyor. O kısımları çeviriyorsunuz eli içinde kalıyor eldivene gerek kalmıyor. çok rahat kullanmıştık biz.
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sağlıkla huzurla kullanın:KK200:
Eldivenler sanırım büyük geliyor başta demi? Bende Mayıs sonu Haziran başı ya soğuk olur en azından geceleri falan diye uzun kollu da aldım bakalım kısmet olursa😍

Teşekkür ederim amin♥️

rollercoaster rollercoaster canım, doktorum yazmıştı.
Söylemeyi unuttum. 🙈

“Reflor capsul günde 3 kez alabilirsiniz, soda ayran ıcebilirsiniz, patates haşlama yağsız makarna yiyebilirsiniz” demiş. 🤗

Çok şükür, gerek kalmadı. Normale döndü bugün. 😉

.

demek ki yoğundu🤗

neyse öğrendiğimiz iyi oldu✌️

Eldivenler sanırım büyük geliyor başta demi? Bende Mayıs sonu Haziran başı ya soğuk olur en azından geceleri falan diye uzun kollu da aldım bakalım kısmet olursa😍

Teşekkür ederim amin♥️

Senin aldıkların kendinden eldivenli zaten. 😉

O kol kısmı 2 kat, geri katlanınca eldiven oluyo.

.

Back
X