- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana rennie verdi cnm..
Kızlar peki size şurup mu tablet mi verdi? Yazdım ben de şimdi bakalım benimkisi ne diyecekRennie verdi canım bana
İlk defa duyuyorumGöğüs ucunu uyarmak erken doğum sebebi. O yüzden özellikle uçlara dokunmayın diyorlar.
Ben 32.haftadan sonra kreme başlayacağım. Onu bile hemen sür çek elini diyorlar![]()
Şuruptu canım.Kızlar peki size şurup mu tablet mi verdi? Yazdım ben de şimdi bakalım benimkisi ne diyecek
yok yok bir şey olmaz bir kereden@Balkiz94 çalıştığı için o tuvaleti hep kullanmak zorunda o yüzden o her defasında kullansa iyi olur
inşallah onu ki de hızlıca geriler
![]()
Yaa çok güzel![]()
Heee kuzz nasıl tahmin ettin oyleee kurufasulye pilav ediyorumm kurufasulyeyi hallettimm yarım saate pilavı ederimm başım döndü vallahaa oturdum şimdi yoğurt ceviz yiyorumm
nasıl ya ben neredeyse 1 aydır her gün bebe yağı sürüyorum ya da mustela göğsümeeeeBuna çok şaşırdım canım, detaylı anlatabilir misin?
Ben 30’dan sonra krem sürerim diye düşünüyordum.
Diğer türlü doğum sonrası emzirmek çok zor olabilir benim için.
Şimdiden kabuk bağladı çünkü.
.
ben her akşam hahahaBende haftada 1 mutlaka yiyorum dondurma ya![]()
şaka olmalı herhalde bu. ilk defa duydum. 1 aydır her akşam istisnasız bebe yağı sürüyorum ya da mustela sürüyorumGöğüs ucunu uyarmak erken doğum sebebi. O yüzden özellikle uçlara dokunmayın diyorlar.
Ben 32.haftadan sonra kreme başlayacağım. Onu bile hemen sür çek elini diyorlar![]()
dün attığını gördüm extra olan demi. ben natural olanı tercih ettim.Bende hepsiburadadan aldım yeni 24 paket 70 li 133 liraya. Aynen daha önce daha ucuzdu
ay benim de akşama yemeğim yok. eve gidip yemek yapıcam dahaHeee kuzz nasıl tahmin ettin oyleee kurufasulye pilav ediyorumm kurufasulyeyi hallettimm yarım saate pilavı ederimm başım döndü vallahaa oturdum şimdi yoğurt ceviz yiyorumm
Sen napiiyinn de helee
Kız yok öyle bir şey olmaz etrafına dokunmayla falanİlk defa duyuyorumbenim göğüsleri çelik zırha sokmam lazım o zaman
Şuruptu canım.
Iştenmi donüyorsun kuzuu çocuk odasını birkaç şeyi kaldırdım yavaştan hallediyorum onudaay benim de akşama yemeğim yok. eve gidip yemek yapıcam daha![]()
Valla çıktı bende. Bazılarının attıkları da bende öyle oluyor göremiyorumkız siz nasıl görüyosunuz? ben açınca kaldırıldı diyo sadece
Doktor kız gibi duruyor dedi ama ayın sonunda ki randevumda belli olacakOyyy masallah belli oldumu cinsiyetiniz
hatta ilk aldığım sleepy natural yeni doğandı 24 tanesi 200 tl olmuş ben 120ye almıştım. aradaki farka bakar mısınız.Bende hepsiburadadan aldım yeni 24 paket 70 li 133 liraya. Aynen daha önce daha ucuzdu
yok kuzu daha işteyim. saat 18:00de paydos.Iştenmi donüyorsun kuzuu çocuk odasını birkaç şeyi kaldırdım yavaştan hallediyorum onuda![]()
Sürerken çok mu dokunuyorsun ucuna falan. Sürüp geçiyorsundurnasıl ya ben neredeyse 1 aydır her gün bebe yağı sürüyorum ya da mustela göğsümeeee
ben her akşam hahaha
şaka olmalı herhalde bu. ilk defa duydum. 1 aydır her akşam istisnasız bebe yağı sürüyorum ya da mustela sürüyorum
dün attığını gördüm extra olan demi. ben natural olanı tercih ettim.
bebek bezi stoğuda başladım. ama internette daha pahalı oluyor carrefourda daha ucuz bebek bezi.
sanırım kıyafet yerine ben bunları alacağım afhsflkdassad
Heee kuzz nasıl tahmin ettin oyleee kurufasulye pilav ediyorumm kurufasulyeyi hallettimm yarım saate pilavı ederimm başım döndü vallahaa oturdum şimdi yoğurt ceviz yiyorumm
Sen napiiyinn de helee
Valla her geçen gün artıyor almışken çok almak lazımhatta ilk aldığım sleepy natural yeni doğandı 24 tanesi 200 tl olmuş ben 120ye almıştım. aradaki farka bakar mısınız.
şimdi yine natural bebek havlusu aldım o daha uygun geldi.
keşke ilk aldığım da 4 koli falan alsaydım. kolisi 60 tlydi![]()
Diyorum ya yaşıt kız bulamayacak bizim oğlanlarBu topikte ençokta erkekk varrr
Kızımm olursaa kimle evlendirsem aceppp![]()