• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay benim iştahıma güncelleme geldi biri düğmeye bastı birden on oldu sanki🙈 canım sürekli bişi çekiyo daldan dala bi pasta bi pide bi döner işin garibi bulantılarım bitmedi canımın çektiğiyle kalıyo😩😩 iştahı coşan var mı başka🤗

Beeeeeen. 🙈

Eşime söylüyorum ikide bir, şunu istiyorum bunu istiyorum diye.

Uygulamadan okuyo, bu haftalarda iştah artarmış diye. Heh diyo, normalmiş bu halin. 🙈

Aynen dediğin gibi, bulantı da tam gaz devam. 😔

.

Cotton iç guveysi vermeyi düşünüyorsan alabilirim 😅😅. Benim adama diyorum ben ic guveysi alcam o da he oldu diyor 😂😂
Hahahahah içgüveysi nasıl olaki kız senin erkek değilmii asıll benim almam lazımm evimeee hahahaha bende desem kocama oda aynı şekilde der eminim :D

Ay benim iştahıma güncelleme geldi biri düğmeye bastı birden on oldu sanki🙈 canım sürekli bişi çekiyo daldan dala bi pasta bi pide bi döner işin garibi bulantılarım bitmedi canımın çektiğiyle kalıyo😩😩 iştahı coşan var mı başka🤗
Ayy canım ne güzel inan çok şanslısın. Ben hala yiyemiyorum çok birşey. İçinde soğan sarımsak olan kokusu yoğun olan şeyleri. Valla turşu falan nasıl canım istiyor ama içim almıyor. Yemeye başlayabilsem o kadar çok şey var ki listemde🤭😀 saymayım şimdi canı çeken olur ama herşeyi yiycem herrşeyii✌🏼😅😅

Canımsınnnn 😘😘🤗🤗

Buarada kaç zamandır turşu denmiyor burdaaa ama ben yediimm turşu bana afiyet olsunnn :KK48:

Afiyet olsun kuzum. 🥰

Benim migren atağı kendi kurduğum kornişon turşuyu fazla kaçırdıktan sonraki gün olmuştu, ondan dolayı biraz mesafeliyim şu ara. 😉

Onun yerine şalgam turşusu atıyorum arada ağzıma. 🥰

.

valla baya yaldır yaldır yermeye çalışıyorum yağı hahahaha

aaa ben dokunmamıştım o yüzden bilmediğimi almayayım demiştim.
ben 2 numara ile başladım.
sleepy natural 1 numara çok küçük diye yorumlar okudum hep.
1 numara eğer 2 olmazsa almayı düşünüyorum.
3 numara ve 4 numara diye devam edip 4ten 2 3 tane almayı planlıyorum
Neyse sen çok șeettme sür çek😂😂😂

Evet ya bende gördüm sonradan onu 1 küçük diyorlar. Olur inşallah 🙈

Bazıları hemen atlıyormuș ya bazı numara kullanmadan ondan 1 er alıyım diyorum bende😂

Back
X