- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikiz canım allah kısmet ederse inşallahMecburenmi sezeryan olacaksin canim doktorundan dolayimi
Ohhhh yarasın bebişe de şifa olsun![]()
Ben de buna bakıyorum keşke hepsiburada indirimlerinden alsaydım dedim 140lara düşmüştü galiba şimdi baktım 179 en düşük
Ayy ne çabuk günler geçti canan ya dün gibi gebeliğimin şaşkın hali gözümün önünde
Ben en çok Fast food zincirlerinin hamburgerlerini seviyorum tavuk olan. Barbekü broiche olsa gömerdim şu an bazen diyorum iyi ki burda Burger king yok
Yani çok iyi çok iyi dedikleri birçok yerde yedim de ben sevmiyorum löp löp döş etinden direkt hamburger yapılmasınıilla bi ekmek olacak içinde hele az pişmiş falan hiç yiyemiyorum
![]()
Evet yaa E ela38 , bi Burger King yiyim gitsin.
Bi kereden bir şey olmaz.
Zaten hala ilk 3 aylık dönemdeyim, bebek benden besleniyor henüz değil mi?
Cumartesi 4.aya giriş yapıcaz inşallah, ondan sonra yemem.
Tamamdır, yarınki menü hazır.
.ben youtube den dr kagan kocatepede dinlemistim canim ne zarari olabilir bende ilk hamileligimde dilegin gibi canim istediginde yedim tabikide haftada degil ama bi kac ayda yedim sakinilan goze cop batar mi derler büyüklerimiz oyle valla cokta kasmamak lazim
Ayy ne çabuk günler geçti canan ya dün gibi gebeliğimin şaşkın hali gözümün önünde![]()
benim ikinci sezeryan normal olmaz dedi doktordaNormal dogum mu sezeryanmi olamayi düsünüyorsunuz kizceler
Dogru canim rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinBenim ikiz canım allah kısmet ederse inşallahikizlerde sezeryan oluyor
Bilmiyorum ama canim bizimburda yaptiriyorlar gorumcemin ilk cocugu ikiz ve sonrasinda normal dogum yapti iki kere gerci bizim burda secme hakkimiz olmuyo sartlar normal mümkunse mecburen normal yapiyoruzbenim ikinci sezeryan normal olmaz dedi doktorda
Anlamadığımız kadar da çabuk geçiyor inanYa nasıl çabuk geçiyo diyosunuz anlamıyorum.
Ben aylardır hamile gibiyim.
Ne zaman karnım şişecek, ne zaman doğacak bu çocuk?
.
Aminnn aminn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallahDogru canim rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
Epidural normal ama şartlar o ara neye izin verir Allah bilir. Olmazsa sezeryan canım.Normal dogum mu sezeryanmi olamayi düsünüyorsunuz kizceler
Benim ilkince 4. Aydan sonra düzelmişti canım. Yemek de yapabildim soğan sarımsak da yiyebildim çok şükür. Yavaş yavaş geçecek inşallah. Şuan bana bile bir daha asla yiyemeyecekmişim gibi geliyor.Ayyy al benden de o kadar her şeye kendini koyamazsam sarımsağın tozunu koyuyordum. Yani bilmiyorum düzeliyor mudur ama bence düzeliyordur![]()
İyi pişir ye canım ya. Canın isteyip de yememek de iyi değil. Az ye ama ye çıksın aklından. Aklında duracağına midende dursunBenim ne zamandır canım şu saçma şinitseller var ya, 5 dk’da ısıtılıp yenen.
Onlardan istiyo.
Hiç sağlıklı değil ama yiycem bi gün.
.
Çay evet bana da kokuyor içemiyorum. Ki ben memur adamım günde 1.5 lt çay içerdim hergünÇay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki![]()
Benim icinde ilk sirada mcsen burger king'ci misin? öyle bi ayrım var
ben mc'ciyim![]()
Ben de buna bakıyorum keşke hepsiburada indirimlerinden alsaydım dedim 140lara düşmüştü galiba şimdi baktım 179 en düşük
4. ayda başlar canımkızlar bize doktor ilk başta yasak demişti 5. haftamda falandım. kese arkası kanama vardı. 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kese arkası kanamam geçmişti. ama biz yine de korkup yapmamıştık. zaten gram canım istemiyordu bana da iyi bahane olmuştu. şimdiler de her şey yolunda şükür ama yine canım hiç istemiyor. 1,5 aydır falan zar zor hafta da 1 gün birlikte olabiliyorum. o da eşim kafayı yemesin artık diye hahaha :)
şu hamilelikte istekli olur kısmı bana hiç uğramadı sanırım hjsfkljsldfsf