- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.121
Hele bana diyor bir ay sonra gel. Aaaa çatlarım ben bi aydaKonturol randevularin arasi uzayinca gercekten insani bi tedirginlik sariyo merak ediliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele bana diyor bir ay sonra gel. Aaaa çatlarım ben bi aydaKonturol randevularin arasi uzayinca gercekten insani bi tedirginlik sariyo merak ediliyo![]()
İlk hamilelikte oldukça zor bu haftalarda hissetmek ama benimde 4.hamileliğim yani açıkcası 11 hafta çok zor mümkün değil ultrason da kıpırdarken dışarda hissetmiyosak normal de hissedilen o haereketlerde bebek değil maalesef ileri haftalarda ultrason bakarken tekmeleyince görürsünüz hem dışardan hem ekrandanBence de gazdır o gaz.
Bana kalsa zaten tekme de atsa yok canım, değildir diycem.
.
Gaviscon şurup verdi bana canımKızlar mide yanması için rennie mi gaviscon mu önerdi doktorunuz? Soran var mı ?
Kız bişey olmaz yıkanırken sabunlayıp liflemiyonmu memişlerinasıl ya ben neredeyse 1 aydır her gün bebe yağı sürüyorum ya da mustela göğsümeeee
ben her akşam hahaha
şaka olmalı herhalde bu. ilk defa duydum. 1 aydır her akşam istisnasız bebe yağı sürüyorum ya da mustela sürüyorum
dün attığını gördüm extra olan demi. ben natural olanı tercih ettim.
bebek bezi stoğuda başladım. ama internette daha pahalı oluyor carrefourda daha ucuz bebek bezi.
sanırım kıyafet yerine ben bunları alacağım afhsflkdassad
Bana da en son gittigimde bir ay sonrasina randevu verdi gecmiyo günler meraktan geberiyomHele bana diyor bir ay sonra gel. Aaaa çatlarım ben bi ayda
Çok şükür iyiyim canım karnım arada dalgalanıyor bence bebekler el sallamak için hazirlaniyorYeriimm senii nasılsınnn iyimisin
Bende durumlar aynı kuzum yaa bi değişiklik yokÇok şükür iyiyim canım karnım arada dalgalanıyor bence bebekler el sallamak için hazirlaniyor
Sende durumlar nasıl tatlim![]()
Allah sağlık sıhatler versin canım ne yapalım bebekler doğana kadar böyleyizBende durumlar aynı kuzum yaa bi değişiklik yok![]()
Zaten o tedirginlikler hiç bitmeyecek gibiOyyyyy yerim heyecanını❤her randevuyu iple çekiyorız ben de özlüyorum çokkkk eşim diyor yavru ne yapıyor iyi mi? Anlamıyorum ki iyidir herhalde diyorum
tedirgin de oluyorum bazen ne yalan söyleyim
Diyorum allahım sana emanet
Bir sonraki randevun ne zaman?
Ayyyy çok şükür gectim o yollarıÇay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki![]()
Belki gerçek değildir canım. Onlar sertifikalı ve kuyumcuda satılanları gerçek oluyor diyorlar.Kullanan tanıdığım var canım işe yaramıyor dedi.
Müslin örtü çok kullanılıyormuş, alt açmaya bile koyan vardı hatta ilk zamanlar banyo sonrası kullananı bile duydum bence yaz bebelerine de en uygunu müslin üstünü de örteriz kundak da yaparız pusete vs de koyarız çok yönlüÖteki topiğe bakıyordum ağız mendili çok lazım yazmışlaralalım fırsat buldukça bari
müslin örtü çok lazım çok kullanılan bişi mi 3 tane battaniye gibi örtü şeklinde yeter mi acaba
Ben dün akşam yemeğinde kırmızı soğanı tezgahta eşime kırdırıp tek başıma yedim tuz ve limonla.![]()
Ay benim iştahımın başlangıçtan beri maşallahı var. Tüm o zararlı menülerden-C-A-N-A-N- demesiyle adi etlerden istiyorum ama hep stoplayıp evde yapmaya çalışıyorum. Pide düşkünlüğüm var, haftada 2 mutlaka
konuyla alakasız olacak ama ateş ölçer araştıran var mı? Ya da kullanıp memnun kalıp öneride bulunabilecek?
Aynenn kuzucu.mAllah sağlık sıhatler versin canım ne yapalım bebekler doğana kadar böyleyiz![]()
Kız allah aşkına boncuk incik nedir ya bebişin üzerine ayetel kürsi okuyun niyet edin en güzeli başka şeylerden şifa beklemeyinAyyyy çok şükür gectim o yolları
Belki gerçek değildir canım. Onlar sertifikalı ve kuyumcuda satılanları gerçek oluyor diyorlar.
Benim %90 sezeryan ama ben normal doğumu çok isterdimNormal dogum mu sezeryanmi olamayi düsünüyorsunuz kizceler
Mecburenmi sezeryan olacaksin canim doktorundan dolayimiBenim %90 sezeryan ama ben normal doğumu çok isterdim![]()