- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.761
Kızlar iyi akşamlar
bu aralar iş yerinden dolayı duygusal yoğunluk yaşıyorum rüyalarıma da yansımıştı bugün de ağlayarak uyandım hatta dualar ettim her neyse normalde 11+2deyim 12.ya da 13. Haftada giderim diyordum. İçim rahat etsin diye buradaki bir tıp merkezine gittik cihazı çok iyi değil ama bebem 11+5 gün çıktı doktor iyi gördü. Bundan önce bebem hep sattan ufak çıkıyordu neyse içim rahatladı. Tam bitti ultrason kağıdını verdi eşim sordu cinsiyeti belli mi diye
şöyle baktı erkek gibi ama kesin değil dedi. Ramziye göre kız niyeyse bana da kız gibi geliyordu burada çoğunluğun erkekmiş ben de yazayım dedim kesin değil ama bir de sonraki gidişte kız diyormuş hahaha ben merak edip sormadım bile tek dileğim sağlıklı olması elbette hele ki bugün çok kötü uyanınca şükürler olsun minicik ya gene uyuyordu kızlar hahahs dün yazdım ya geçen uyuyordu eşim diyor sen uyuyorsun ya bebek de uyuyor yerim onu kendime geldim resmen enerjim geldi 
şimdi özel hastaneye randevuyu ne zamana alsam kızlar 13 te mi 14te mi gitsem sizce ona ildışına gidiyorum daha iyi cihazları