- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #17.781
hamilelikte böyle rüyalar görebiliyomuşuz, gözün aydın bak her şey yolundaymışe bi erkek daha ister tabii bu grup
bana artık ayda 1 veriyor randevuyu ama sen göresin gelirse git yine![]()
Yaptırmadım canım burunla enseye baktırmayı düşünüyorum sadece zaten ona da bakıyormuş doktor yaİkili yaptırmış mıydın canım hatırlamıyorum![]()
Bugünkü rüyamda böyle bir şeydi Allah korusun hepimizi gerçekten annelik hep bir diken üstünde olma hali gib bir şey şükürler olsun ki inşallah atlatıp zaman geçmiyor gibi gelse de nasıl ya nasıl şimdi kucağımızda yavrularımız diyeceğiz inşallahBen de kötü rüyalar görüyorum. Yana yakıla hastane arıyordum rüyamda bulamıyordumgerçekten de doğumu hangi hastanede yapacağımı arıyorum hala. Korkularımız yansıyor sanırım. Ama korkularımız bizi haklı çıkarmıcak her şey çok güzel olacak
Bi bakmışız doğurmuşuz inşallah
![]()
Çok mantıklı geldi bu çok teşekkür ederim canım yaptırmam muhtemelen tam da yılbaşından sonraya denk geliyor dediğin gibi o zaman gitsem daha iyi olur. Peki detaylı ultrasonu kontrol hakkından sayarlar mı? Duyduğum kadarıyla muayene ücretinden çok daha fazla oluyormuş detaylı fiyat olarakEger ikili yaptirmicaksan 15. Hafta da git. Çünkü sonrasında 4 hafta sonra gel dicek 19 olacak on günde kontrol hakkında yani 20. Haftada da detaylı ultrason var.