- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.741
Ben biseyler yiyince geçiyorgünaydınlarrr. dün akşam çok kötü mide yanması çektim var mı bir çözümü ne yaptıysam olmadı. 2 yastıkla uyudum dün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biseyler yiyince geçiyorgünaydınlarrr. dün akşam çok kötü mide yanması çektim var mı bir çözümü ne yaptıysam olmadı. 2 yastıkla uyudum dün![]()
Ben de gördüm bunu hem de bu aralar wifili kamera almayı düşünürken. Telsizli kameralar da çok pahalı tek telsiz alırım herhaldeKızlar ağzım açık okudum şimdi biri atmış buraya da
Eki Görüntüle 2969538
Eki Görüntüle 2969539 Eki Görüntüle 2969540
Gözünaydın tatlım.Biz kontrolden geldik
Çok şükür herşey yolunda 11+5 günüyle uyumlu dedi
Ense kalınlığına falan baktı güzel ince boynu dedi cinsiyet falan bişey demedi tabiki
El ense upuzun yatıyordu yer bol yatsın bakalım çikolata yedim vişne suyu içtim ama gayet sakindi bu sefer ❤❤
Şehir hastanesine Şubat sonuna detaylı ultrasyon için gün aldım tok karna gelin dediler

kııızzzz ben kat kat yatıyorum hahaha biraz terlemiş oluyorum kalktığım da ama kat kat yatmasam doncakmışım gibi geliyor hasdafadsKızlar 2 gündür fark ettiğim birşey var.
Daha önce lodostu hava sıcaktı vs havalar sıcaktı ve bizde de gebelikten kaynaklı vücut ısı oranı daha yüksek hepten yatağın içinde sıcaktan dönüp duruyoruz. 2 gündür odamdaki doğalgazı açmadım oda serindi üstümde ince yorganım gayet güzel uyumaya başladım, bence sizde deneyin ben asla sıcağa gelemiyorum ateş basıyordu beni ondan uykumuz kaçıyor olabilir.![]()
güzel sonuçlarınla seni bekliyoruz canımmGünaydın güzellerYarım saat sonra randevum var heyecan başladı
Dua edin hayirli sonuçlar alayim
![]()
Ben asla yatamıyorum öyle nefes alamam ölürümkııızzzz ben kat kat yatıyorum hahaha biraz terlemiş oluyorum kalktığım da ama kat kat yatmasam doncakmışım gibi geliyor hasdafads
Geçmiş olsun canımkızlar bugün kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. işe zorla geldim. Tansiyonum 8/5 e düşmüş. İş yerinde tek olduğum için eve de gidemiyorum. Tuzlu ayrandan başka ne toparlar fikriniz var mı? yoğurt ayran falan tüketemiyorum. Gerçi yine de söyledim içmeyi deneyeceğim ama içemezsem ne yapabilirim?
kız bırak her şeyi. sen mi kurtaracaksın orayı. allah korusun düşsen kalksan kimse duymucak.kızlar bugün kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. işe zorla geldim. Tansiyonum 8/5 e düşmüş. İş yerinde tek olduğum için eve de gidemiyorum. Tuzlu ayrandan başka ne toparlar fikriniz var mı? yoğurt ayran falan tüketemiyorum. Gerçi yine de söyledim içmeyi deneyeceğim ama içemezsem ne yapabilirim?
Bu benkııızzzz ben kat kat yatıyorum hahaha biraz terlemiş oluyorum kalktığım da ama kat kat yatmasam doncakmışım gibi geliyor hasdafads
Canım geçmiş olsun içebildin mi ayran? Normalde tansiyonun kaç? Benim normalde 8/5 olunca düşünce direkt baygınlık geliyo.kızlar bugün kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. işe zorla geldim. Tansiyonum 8/5 e düşmüş. İş yerinde tek olduğum için eve de gidemiyorum. Tuzlu ayrandan başka ne toparlar fikriniz var mı? yoğurt ayran falan tüketemiyorum. Gerçi yine de söyledim içmeyi deneyeceğim ama içemezsem ne yapabilirim?
canım oğlumum ameliyatı için çarş ve cuma günlerine de izin aldım. Şimdi gitsem onlarda sıkıntı yapabilirler. O yüzden ayrılmak istemiyorum. İşyeri hekimine gittim şimdi. Tansiyon falan ölçtüler. Daha kötü hissedersem tekrar gideceğim.kız bırak her şeyi. sen mi kurtaracaksın orayı. allah korusun düşsen kalksan kimse duymucak.
Güzel haberler bekliyoruzGünaydın güzellerYarım saat sonra randevum var heyecan başladı
Dua edin hayirli sonuçlar alayim
![]()
GözünaydınBiz kontrolden geldik
Çok şükür herşey yolunda 11+5 günüyle uyumlu dedi
Ense kalınlığına falan baktı güzel ince boynu dedi cinsiyet falan bişey demedi tabiki
El ense upuzun yatıyordu yer bol yatsın bakalım çikolata yedim vişne suyu içtim ama gayet sakindi bu sefer ❤❤
Şehir hastanesine Şubat sonuna detaylı ultrasyon için gün aldım tok karna gelin dediler
Kızlar genoxta nifty testi yaptırdım 7-10 iş günü içinde sonuç çıkması gerekiyorken ki öyle teminat veriliyor 12 gün oldu hala çıkmadı. Bir gün geç göndermişler 11 iş günü diyelim. Aranızda nifty testi yapan varmı?canım çok sıkıldı ya![]()
canım normalde de 10/7 falan zaten düşük tansiyonluyum ama şuan çok etkiledi neden bilmiyorum. Şekerin de birlikte düşmüş olabilir dedi dr. Tost ve ayran söyledim yemeye çalışıyorum. Çizi de güzel fikirmiş atayım çekmeceme bulunsun. Teşekkür ederim.Canım geçmiş olsun içebildin mi ayran? Normalde tansiyonun kaç? Benim normalde 8/5 olunca düşünce direkt baygınlık geliyo.
Çizi bisküvi var ya o falan çok iyi geliyo varsa bi denesene onu da
Yiyince biraz yükselir canım aman dikkat et.canım normalde de 10/7 falan zaten düşük tansiyonluyum ama şuan çok etkiledi neden bilmiyorum. Şekerin de birlikte düşmüş olabilir dedi dr. Tost ve ayran söyledim yemeye çalışıyorum. Çizi de güzel fikirmiş atayım çekmeceme bulunsun. Teşekkür ederim.