Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Bebeğiniz hayırlı olsun.
Ben tam olarak bu durumdayım. 19 ile dün öğrendim. Yarın gene test yaptırcam.
Umarım inşallah sizinki gibi olur benim de.
Canım bana hamile kalmadan önce inofolic diye folik asit vermişti geçen onlar bitsin geldiğinde değiştirelim dedi o yüzden birşey diyemiyorum. İstersen şuan için folik asit içeren gıdalar tüket doktora gittiğinde önerdiğini kullanmaya başlarsın.
Canım bana hamile kalmadan önce inofolic diye folik asit vermişti geçen onlar bitsin geldiğinde değiştirelim dedi o yüzden birşey diyemiyorum. İstersen şuan için folik asit içeren gıdalar tüket doktora gittiğinde önerdiğini kullanmaya başlarsın.
bende sonunu bugün içtim canim. eczaneden yenisini alıcaktım vazgectim en iyisi kan değerlerime göre uygun olanı dr. yazması en son folidoce kulanıyordum
bende sonunu bugün içtim canim. eczaneden yenisini alıcaktım vazgectim en iyisi kan değerlerime göre uygun olanı dr. yazması en son folidoce kulanıyordum
Bende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı
Nasıl ya gerçekten mi ben bunu ilk defa duydum. Doktora gidince sorayım. Ben Haziran ayından beri kullanıyorum. Önerilen zaten hamile kalmadan 3 ay önce başlamak. Ama içime kurt düşürdün
Bende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı