Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar herkese, sizlerin haftaya göre kese boyutlarınız nasıl? Benim doktorum küçük dedi biraz endişeliyim o yüzden. 5+5 10 mm , küçük olsa da yolk kesesi göründü.
Bende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı
Selamlar herkese, sizlerin haftaya göre kese boyutlarınız nasıl? Benim doktorum küçük dedi biraz endişeliyim o yüzden. 5+5 10 mm , küçük olsa da yolk kesesi göründü.
Tekrar kan verdim bu sondu artık paranoyak oldum çocuğa zarar verecek bundan sonra rahat olmaya çalışacağım elimden geldigince yoksa stresin sonu iyi olmayacak
Tekrar kan verdim bu sondu artık paranoyak oldum çocuğa zarar verecek bundan sonra rahat olmaya çalışacağım elimden geldigince yoksa stresin sonu iyi olmayacak
Hiç kötü düşünme canm benimde ilk günden beri kanamalı lekeli geçti hep ve hala ara ara peçeteye geliyor. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın güzel düşünelim güzel olsun sonu
Hiç kötü düşünme canm benimde ilk günden beri kanamalı lekeli geçti hep ve hala ara ara peçeteye geliyor. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın güzel düşünelim güzel olsun sonu
Merhaba kizlar transferimin 11. Günündeyim biraz aceleci oldugum için 5. Günde öğrendim gebeliğimi çok şükür yarinda kan verceğim sorum şu keseyi beta hcg kaç olunca görebiliyoruz şimdiden teşekkür ediyorum hepinizin bebeği hayırlı olsun sağlikla gelsinler inşallah