• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar şimdi benim normalde 11 Haziran di doğum tarihi doktor geç döllenme dedi 18 Haziran a kaydı. Peki 18 hazirandan daha geç mi doğar erken mi doğar acaba geç döllenmeden dolayı sormuyorum hani sezeryan normal doğum ona göre falan değişiyor mu nasıl oluyor ki daha önce doğum yapanlar az çok bilir belki 🤭🤷‍♀️

Bende incia sonra bio oil alacaktım bio oili önermemiș incia ile devam ederim sanırım. Bazıları da alta bebe yağı sürüp üstüne kremi sürüyormuş o koyu kıvam azalıp sürme de kolaylaşıyor diyenler var

Incia alcam ben. Bio oili de sonra alacaktım ama içeriği temiz değilmiş çok fazla A vitamini içeriyormuș

Ben hep ayakta 🤭
Aaa öyle mi vermedim daha siparşi o zaman senin dediğine de bakayım lierac da iyiymiş

ben de bu hafta saçma sapan şeylere üzülüyorum. Bir mutluyum bir mutsuz. Bir de rüyamda dün kız çocuğum olmuştu onu gördüm. Ama tersi çıkıyor diyorlar bakalım. Cinsiyet rüyası gören var mı : ))
Ben de kız çocuğum olduğunu gördüm yürümeye başlamıştı bile 😂😂😍hayırlısı bakalım 🤗

Canim geçmis olsun cok iyi yapmissin gittigine. Progestan benim en iyi arkadasim 😂 sabah 200 aksam 200 gunde 2 kere olmak uzere fitil seklinde kullaniyorum. Dusuk olmasini engelliyor. Benim ilk hamileligim dusukle sonuclandigi icin ikincide kullandim 12. Haftaya kadar. Simdide kullaniyorum. Hic korkma 🤗
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Normal devam ediyor değil mi hamilelik 12. Haftadan sonra nasıl gitti?? Bi de bana istirahat et ilişki yasak falan dedi üzüldüm riskli galiba

Ben operayı yükledim hem reklam olmuyor kadınlar kulübünde hemde kısayolunu ekrana koydum direk girebiliyorum şifre kaydoluyor öyle deneyebilirsin
O zaten hep işaretli ama her seferinde tekrar üyelik istiyor tarayıcıdan mı acaba anlamadım çok zahmetli oluyor😂😂😂

Back
X