- 25 Ağustos 2019
- 62.896
- 121.297
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #9.581
Normal doğum düşünüyorum zaten allah izin verirse inşaallahhhyağğ bakalım kiminki aceleci çikacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğum düşünüyorum zaten allah izin verirse inşaallahhhyağğ bakalım kiminki aceleci çikacak
Evett canım ikizler burcu olcak o kesinBenim kendi doğum günüm 19 Haziran belki senin bebişle doğum günlerimiz aynı olur:))))) her türlü ikizler Burcu olacak o zaman![]()
Suda doğum benim aklımı çeliyor da o da son ana kadar belli olmuyormuş bebek duruşuna göre değişiyormuşNormal doğum düşünüyorum zaten allah izin verirse inşaallahhh
Aaa benim de allah kısmet ederse erken gelir ikizler erkenciSezeryan da 38/39 gibi alıyorlar bebişi. gec döllenme bile olsa bi sıkıntı olmadığı sürece bebişler karar veriyor ne zaman gelmek istediklerine. bakarsın haftasına göre illerde olur bebiş. benim mesela tekrar preeklampsi sorunu yaşamaz ve bebiş haftasına göre uyumlu kalırsa mayıs sonu gibi gelir diye düşünüyorum bakalım nasip![]()
ayy heyecan bastı düşününceBende normal doğum istiyorum ama benim zor gibiNormal doğum düşünüyorum zaten allah izin verirse inşaallahhh
Keşke ben de o gün doğursam çok süper olurEvett canım ikizler burcu olcak o kesinbi bakmışsın teyzoşuyla aynı gün doğmuş
![]()
Niçin zor? Tansiyon falan mı varBende normal doğum istiyorum ama benim zor gibi![]()
Ya oda aklımda aslında ama her hastanede bulunuyormu bu yöntem acaba hem ağrıyıda hafifletiyormuşSuda doğum benim aklımı çeliyor da o da son ana kadar belli olmuyormuş bebek duruşuna göre değişiyormuş
Suda mı olacak seninki ağrısız mı oluyorSuda doğum benim aklımı çeliyor da o da son ana kadar belli olmuyormuş bebek duruşuna göre değişiyormuş
Yok kuzu ikiz ya ondan genelde ikizler sezeryan oluyor çok nadir normal doğum yapan varNiçin zor? Tansiyon falan mı var
Özelde mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla büyükşehirlerde suda doğum var ben konyada olcam biraz araştırdım bi de ebe tutma diye bişi çıkmış baya özel ebe geliyo doğuma ilk bi garibime gitti sonra normal gelmeye başladıYa oda aklımda aslında ama her hastanede bulunuyormu bu yöntem acaba hem ağrıyıda hafifletiyormuş
Aaa neden kiiBende normal doğum istiyorum ama benim zor gibi![]()
Kesinlikle doğum özelde olmalı isterseniz borç yapın ama farz görün devlet berbat ötesi bide covid de var tam hüsranÖzelde mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla büyükşehirlerde suda doğum var ben konyada olcam biraz araştırdım bi de ebe tutma diye bişi çıkmış baya özel ebe geliyo doğuma ilk bi garibime gitti sonra normal gelmeye başladı
Aaaaa ikiz miiiYok kuzu ikiz ya ondan genelde ikizler sezeryan oluyor çok nadir normal doğum yapan var![]()
Aaaa hiç bilmiyorum okadarı eve canım özell benimde sormak lazım ama suda doğum daha pahalıymış sanırım belki istanbulda doğururum bilmiyorummÖzelde mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla büyükşehirlerde suda doğum var ben konyada olcam biraz araştırdım bi de ebe tutma diye bişi çıkmış baya özel ebe geliyo doğuma ilk bi garibime gitti sonra normal gelmeye başladı
Kız benimki ikiz ya diyorlar ikizler sezeryan oluyorAaa neden kii![]()
Allah razı olsun tatlım allah inşallah sağ salim gelişip doğmalarını nasip ederAaaaa ikiz miiiay süper yaa benim kuzenlerim var ikiz süper bişi otomatik kardeşle doğmak, çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla gelsinler de salla sezaryen doğum değil mi sanki bişi olmaz
+1. Ben taşrada görev yaptığım için özel hastane falan yok kontrol mecbur devlete gidiyorum izdiham her seferinde sinir krizi geçiriyorum zaten randevular dolu gidip sıra alıp beklemek de ayrı bi imtihanKesinlikle doğum özelde olmalı isterseniz borç yapın ama farz görün devlet berbat ötesi bide covid de var tam hüsran
Doğruu evettt sezaryrn oluyo normal doğumda macera resmenn olsunn bee canoo bakalım bende normal olcakmı rahim acılcakmı nolcakKız benimki ikiz ya diyorlar ikizler sezeryan oluyor![]()
Kontrol bişey olmaz ama özeli doğuma yakın mutlaka ayarla canım yoksa delik deşik ederler seni+1. Ben taşrada görev yaptığım için özel hastane falan yok kontrol mecbur devlete gidiyorum izdiham her seferinde sinir krizi geçiriyorum zaten randevular dolu gidip sıra alıp beklemek de ayrı bi imtihanAllah herkesin yardmcsı olsun ne diyelim
![]()