- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 53
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.861
Kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyo hamilelik, bulantılarınız varmı, genelde sabah bulantıları derler ama ben akşamları fena oluyorum. Yokmu bunun bi çaresi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hemen düşüyor ama tehlikeli diyolar hamilelikte o biraz üzüyor beniRica ederim. Çıksada sorun değil ilaçla hemen kontrol altına alınıyor.
Sorun çıkacağını sanmıyorum kullanırsınız sorunsuzYönetici insiyatifinde olduğunu bilmiyordum ben akademisyenim. 4 kaybım oldu daha önceden o nedenle çocuğumla tamamen ilgilenmek istiyorum kısmet olursa
Az önce ne yediysem çıkardım üstüne bunu okudumKızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyo hamilelik, bulantılarınız varmı, genelde sabah bulantıları derler ama ben akşamları fena oluyorum. Yokmu bunun bi çaresi
Merhaba ben bulantı için hap içiyorum gün içinde iyiyim. Acıkınca oluyor biraz. Geceleri geç yattığım için açlıktan bulanıyor ama öyle çok değil. İlaç kullanmıyor musun bulantı için?Kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyo hamilelik, bulantılarınız varmı, genelde sabah bulantıları derler ama ben akşamları fena oluyorum. Yokmu bunun bi çaresi
Ben fazla çıkarmıyorum ama acayip bulanıyo öğüre öğüre bi hal oluyorum midem ağzımda gibi her akşam ama yemekte yiyemiyorum napcaz bilmiyorumAz önce ne yediysem çıkardım üstüne bunu okudumvalla tek çare zaman gibi duruyor haplara rağmen böyle
![]()
Sizin az kalmış bitmesine. 13-14. Hafta gibi geçiyor diyolar. Bir rivayete göre sabah bir uyanıyormuşuz bulantı bıçak gibi kesiliyormuş:)) iple çekiyorum o sabahıBen fazla çıkarmıyorum ama acayip bulanıyo öğüre öğüre bi hal oluyorum midem ağzımda gibi her akşam ama yemekte yiyemiyorum napcaz bilmiyorum![]()
Doktoruma sordum napcam felan diye ilaç kullandırmıyo, ayıptır soylemesi kusmaların yoksa dayanabildiğin kadar dayan diyo ama böyleside daha bi fena midem ağzımda resmenMerhaba ben bulantı için hap içiyorum gün içinde iyiyim. Acıkınca oluyor biraz. Geceleri geç yattığım için açlıktan bulanıyor ama öyle çok değil. İlaç kullanmıyor musun bulantı için?
Ay inşallah ya,bide bi cok şey kokuyo evden taşınalim diye tutturdum gunlerdir,evim tertemiz biliyorum ama değisik bi koku var evde banamı öyle geliyo ben anlamadım bi biteydi şu dönemSizin az kalmış bitmesine. 13-14. Hafta gibi geçiyor diyolar. Bir rivayete göre sabah bir uyanıyormuşuz bulantı bıçak gibi kesiliyormuş:)) iple çekiyorum o sabahı
Sanırım aynı geçiriyoruz. Benim de burnuma devamlı bi koku geliyo evden halbuki bişi yok. Kendimden de koku geliyo burnuma gerçekten iğrenç bi dönem. Umuyorum ki geçecekAy inşallah ya,bide bi cok şey kokuyo evden taşınalim diye tutturdum gunlerdir,evim tertemiz biliyorum ama değisik bi koku var evde banamı öyle geliyo ben anlamadım bi biteydi şu dönem
İnşallahSanırım aynı geçiriyoruz. Benim de burnuma devamlı bi koku geliyo evden halbuki bişi yok. Kendimden de koku geliyo burnuma gerçekten iğrenç bi dönem. Umuyorum ki geçecek![]()
İnşallah ya umarım öyle olur. Biz 12 haftalığız küçük fasülyemleSorun çıkacağını sanmıyorum kullanırsınız sorunsuzbizde bazen oluyır kurumun salaklığı. Üniversitelerde olmaz böyle sorunlar
ne kadarlık şimdi minik kuzu
Yok ya tehlike yok öyle.. Benim tiroidim göklere çıkıyorAynen hemen düşüyor ama tehlikeli diyolar hamilelikte o biraz üzüyor beni
Ay bulantı da kötü. Benimki mecbur kalmazsan içme dedi de ben içiyorum doğuma kadar kullanan var sonuçta böyle hayat kaliten düşüyor. Kussan aslında rahatlarsın daDoktoruma sordum napcam felan diye ilaç kullandırmıyo, ayıptır soylemesi kusmaların yoksa dayanabildiğin kadar dayan diyo ama böyleside daha bi fena midem ağzımda resmen
Ay bende öyle terim soğan kokusu gibi geliyor aslında öyle değilmiş eşime anneme soruyorumSanırım aynı geçiriyoruz. Benim de burnuma devamlı bi koku geliyo evden halbuki bişi yok. Kendimden de koku geliyo burnuma gerçekten iğrenç bi dönem. Umuyorum ki geçecek![]()
Benim doktorum da böyle dedi. Zencefil tüketmemi tavsiye etti. İşyerinde falan da zencefilli pastil gibi şekerler oluyor ya ondan kullanabilirsin dediDoktoruma sordum napcam felan diye ilaç kullandırmıyo, ayıptır soylemesi kusmaların yoksa dayanabildiğin kadar dayan diyo ama böyleside daha bi fena midem ağzımda resmen
Benim de genel de akşam oluyor. Bir de berbat bir ağız tadım var. Naneli sakızla geziyorum. Havuç yeşil elma ayva iyi geliyor. Süt ve ayran da iyi geliyor bana. Salçalı yemiyorum 12. Haftaya giricem bazen daha iyiyim eskiye göre ama bazı günler tekrar artıyor. Manyak oldum ben de.Kızlar merhaba nasılsınız? nasıl gidiyo hamilelik, bulantılarınız varmı, genelde sabah bulantıları derler ama ben akşamları fena oluyorum. Yokmu bunun bi çaresi
Bana da kendim çok korkuyorum gibi geliyorAy bende öyle terim soğan kokusu gibi geliyor aslında öyle değilmiş eşime anneme soruyorumEşimde sarımsak yemiş gibi kokuyor
![]()
Valla şu koku bulantılar bi düzelseBana da kendim çok korkuyorum gibi geliyoreşime de sorsam ekşimiş tulum peyniri der
hepsi aynı kuzum bunların
![]()