- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.121
Ya kızlar yine bende iç çamaşırımda sarı koyu akıntı görüyorum birkaç gündür ya. Yine beyaz değil. Ya daha yeni idrar yolu enfeksiyon ilacı içmiştim. Yine mi oldu anlamadım ki. Akıntınız çamaşırda ne renk oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
traveller hantal ve ağır oluyor 1 bucuk yaşına kadar kullandım ama sonradan bastona gectim. yaz bebişi olacağı için bu sefer hem sling hem kanguru kulanamayı düşünüyorum ilk zamanlar.
Mümkün degil, gece 2de kalkıp kendime tost yaptım koccaaaaamannhayatımın en sağlıksız beslenmeli günlerini yaşıyorum herhalde, 2.trimesterda inşallah düzene oturtabilirim❤
+1 le aynen katılıyorum
Bebek arabasında ne alırsanız alin ama travel sistem almayın, inanin ki pişmanlık. Brn pierre cardinin travel sistemini almistim, evet çok güzel ve klas görünüyor ama hem ağır hem de hiçbir yere sığmıyor, pratik değil, katlayinca elinizde 2 ayrı parça oluyor.. Vs vs.. Ben daha sonra bastona geçtim rahat ettim. Yani ne alırsanız alın ama bence travel sistem bebek arabasi almayin![]()
travellerde güzel duruyo cidden ama kaba haklısınız valla doona çok kullanışlı gibi ama fiyatı uçuk işte ama sanırım dolaptan falan bende 2. El Alırım neyse almaya yakın yine sorarım hepinize yine inşallahSıfırları çok uçuk gerçekten. Ben 2. Ellere bakıyorum. Zaten kaliteli ürün. Arkadaşım da 2. El aldı, hiç sorun yaşamadan kullanıyor.
Hayırlı olsun öncelikle o korkular asla geçmiyo bence ama alışıyoruz artık ilk başlar kadar evham olmuyo sağlıkla kucağına al inşallahSelam aleyküm hayırlı akşamlar hanımlar hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır ben 6. Haftada gittim kalıp atışını duyduk çok şükür bugün 9 hafta oldu çok merak ediyorum gidip kalp atışını duymak istiyorum orda olduğuna iyi olduğuna emin olmak istiyorum içimde bı korku var sizdede böyle oluyormu çok sıkta gitmek istemiyorum keşke evde ultrason olsaydı ikide bir bakıp içimi rahatlatsaydim![]()
Hadi yaHahahayy okudum bende onu bitirene kadar içim sıkıldı tam bitirdim sevdim bu sefer kitabı![]()
Benimde geçen haftalarda 2 3 gün oldu sonra geçti. Şimdi hiç akıntım yok gibiYa kızlar yine bende iç çamaşırımda sarı koyu akıntı görüyorum birkaç gündür ya. Yine beyaz değil. Ya daha yeni idrar yolu enfeksiyon ilacı içmiştim. Yine mi oldu anlamadım ki. Akıntınız çamaşırda ne renk oluyor
Benim 10 gün kadar çok şiddetli vardı. Ama ayakta 10 dakika duramıyordum. Yatakta bile ağrıyordu. 2 gün önce uyandım hiçbir şeyim yok. Ama şimdi de iç bacak kısmım çok ağrıyor. Doktor 4 farklı ilaç verdi. İyi gelecek dedi de bakalım.Kızlar sizinde bel ağrınız varmı? Bu gün nedense çok ağrıyor Yoruldum mu ne. Vesvese gibi insanın aklına kötü şeyler geliyor![]()
Normal kabul ediliyor yani ayy google'dan baktım aklım bir milyon oldu korkutucu yaniBenim 10 gün kadar çok şiddetli vardı. Ama ayakta 10 dakika duramıyordum. Yatakta bile ağrıyordu. 2 gün önce uyandım hiçbir şeyim yok. Ama şimdi de iç bacak kısmım çok ağrıyor. Doktor 4 farklı ilaç verdi. İyi gelecek dedi de bakalım.

Benim de geçen hafta oldu canım bence korkulacak bişey değil ama yine de doktoruna sorabilme fırsatın varsa sorKızlar benim de bir sorum var kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda? Varsa eğer doktora sordunuz mu? Birkaç kere yaşadım da acaba yaygın bir durum mu ki gebelikte?
Benimde oluyor uzun süre bir iş yapınca is yerinde çok oturmaktan falanKızlar sizinde bel ağrınız varmı? Bu gün nedense çok ağrıyor Yoruldum mu ne. Vesvese gibi insanın aklına kötü şeyler geliyor![]()
Dikkat et kendine, bizde yürüyüşe çıktık eşimle kasıklarım ağrıyor sağ taraf batıyor arada, yürüyüşe çıkmadan da böyleydi, huzursuzluk var içimde .Merhaba canım. Bugün eşim evde olunca klasik pazar klasiği ama temizliği eşime sattım ayakta duramıyorum. Ben sadece banyoyu yaptım ve tozları aldim. Eşim koltuklari çeke çeke süpürdü sildi tüm eviayakta duramıyorum çünkü hemen kilitleniyorum basamiyorum ustune çok kötü oluyorum.
Benim 3 gün biraz koşturmalı geçti kesin ondandırBenimde oluyor uzun süre bir iş yapınca is yerinde çok oturmaktan falan
Ondandır mutlaka. Geçen gün ayakkabılığı düzenliyordum hemen belimin ağrısından öldüm yaniBenim 3 gün biraz koşturmalı geçti kesin ondandırallah çalışanlara kolaylık versin zor walla
Aaa demek ki geçici bişey miBenimde geçen haftalarda 2 3 gün oldu sonra geçti. Şimdi hiç akıntım yok gibi
Ayy kuzu inanır misin sanki belimi çekiyorlar koptu kopacakOndandır mutlaka. Geçen gün ayakkabılığı düzenliyordum hemen belimin ağrısından öldüm yani
Ay evet öyleydi benimde. Kalmaz kalmaz dinlenince geçerAyy kuzu inanır misin sanki belimi çekiyorlar koptu kopacakumarım sabaha bişey kalmaz
Valla benim geçti takip ettim enfeksiyon mu acaba diye uzun sürmediAaa demek ki geçici bişey mi
İnşallahAy evet öyleydi benimde. Kalmaz kalmaz dinlenince geçer