• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cnm geçmiş olsun..
Transferden 4 gün sonra bende grip oldum.Meyve ile geçirmeye çalıştım ama olmadı bı karışımı iki gün yaptım geçti şükür,anlatayım Yapmak istersen yaparsın , ki bunu çocuklarda da çok kullanıyorlar bilginiz olsun.
2-3 diş sarımsağı rendeliyorsunuz
Üzerine üstünü geçecek kadar zeytinyağı ekliyorsun
bir kaç saat dolapta üstü kapalı bekletiyorsun
Akşam yatarken yağından bir ayağınızın altına sürüp iki kat çorap giyiyorsun sabaha kadar çekmiş oluyor ve gerçekten çok iyi geliyor deneyebilirsin☺️
Ay biliyorum bunu yeğenime yapıyoruz aslında denerim akşama. Şimdi limon sürcem ayağımın altına o da iyi geliyor çocuklarda belki etki eder bana da🤗

Süt içiyornusun ben içinde geçince bide hep kahvaltı da süt içerim çay içmiyorum pek iğnedende olabilir meseka benimde oyleydii

Yok canım, süt sevmiyorum.
Kahvaltıda yumurta yerdim, o da yalan oldu artık.
2 dilim ekmekle soğuk sandviç yapıyorum.
Peynir, domates, salatalık, biber.
Yanında da 5 tane zeytin.

Yok canım, süt sevmiyorum.
Kahvaltıda yumurta yerdim, o da yalan oldu artık.
2 dilim ekmekle soğuk sandviç yapıyorum.
Peynir, domates, salatalık, biber.
Yanında da 5 tane zeytin.
Işteee içsen iyi olcaksın inann migrosta içim pastörize edilmiş laktozsuz süt çok güzell şekeri yok ben sekerli içmem zaten de hani tabii belki seversin

Evet çok şükür kırmızı değil ondan dolayı sıkıntı etmiyorum da işte klasik hepimizde olan acabalar var :)

Dış gebelik ağrı ve kanamaya sebebiyet verdiği için acile vs gidince belli oluyordur herhalde bilmiyorum aslında benim de en çok merak ettiğim konulardan biri dış gebeliği nasıl teşhis edecekler 13 hafta geç değil mi vs..

Benim de randevum Aralık ortası gibi 13. Haftada tam tarih alamadım henüz
Bir aydan az kaldı. Gitmişken cinsiyet de öğrenmiş olacaksınız🙏🏻🙏🏻🙏😍😍😍😍

Yokk canım daha cinsiyet öğrenemedim amaa resme göre bana erkek gibi geldii
Hareket çok olmadığı için bana da kız gibi geldi çünkü çok hareketliyse erkek oluyor genelde ama kundaklanmış gibi yatıyorsa kız 🤣tabi bunlar varsayım rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla

• Muhteşem
Reactions: Jou
Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim 😔
Benn öyleyim.Bugün sağlık ocağına gittim 12. Haftamda olduğum için ebe artık sağlıklı yemeye başlaman lazım yumurta et balık azar azar tüketmeye başlamalısın dedi😵‍💫

Hareket çok olmadığı için bana da kız gibi geldi çünkü çok hareketliyse erkek oluyor genelde ama kundaklanmış gibi yatıyorsa kız 🤣tabi bunlar varsayım rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla
Yaaa allah tabii sağlıcakla versin ama kız istiyorum normalde hep oyleyse belli mi olurr kızzzdırr gerçektende öyleeee duruyo kıpırdama hiç yok acaba erken mi dedimde bian bilemedim varmı aramızda cinsiyeti kız olupta hareket etmeyenn oynamayan 🤩

Mide bulantısı için ilaç kullanan var mı prilam kullandim hiç faydasını görmedim. Hiç bir şey yiyemiyorum 3 kilo verdim 😔
Bunu kaçıncı yazışım bilmiyorum🙈🙈 ama yazmadan geçemedim çünkü bulantı gerçekten iğrenç mahvetti beni de.
Günde 4 çıkıyor musunuz prilamda? Eğer çıkıyorsanız ve işe yaramıyorsa z ile başlayan SGK karşılamadığı bi ilaç vardı onu veriyorlar prilamın bir üstüymüş etki olarak

Yaaa allah tabii sağlıcakla versin ama kız istiyorum normalde hep oyleyse belli mi olurr kızzzdırr gerçektende öyleeee duruyo kıpırdama hiç yok acaba erken mi dedimde bian bilemedim varmı aramızda cinsiyeti kız olupta hareket etmeyenn oynamayan 🤩
Canım bunlar varsayım bence.Kızım yerinde hiç durmazdı dr zor muayene ederdi ultrasonda:)

Back
X