• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya bişi sorcam kızlar. Sigortacı öyle kafamı karıştırdı ki. Diyor ki sezaryende tamamen uyutuluyor epidural sezaryende sadece bel altı. Seçerken ikisinden birini seçmek gerekiyormuş. İlk defa duyuyorum sezaryen bildiğimiz bel altı uyutulan doğum şekli değil mi bu epidural yeni mi çıktı kafamda deli sorular
Ya genel ya epidural oluyorsun kuzum. İsteğe bağlı. Ablam sadece belden uyuşturuldu sezeryanda. Genelde komple bayılıyorsun

Dün Ertan hoca üniversite hastanesine yönlendirincr oraya gittim hepsi onun öğrencileriydi adını verince daha da çok ilgilendiler.Şuan yapabiliceğin tek şey plasentanın yukarı çıkmasını beklemek dediler.erken haftalar olduğu için ümitliyim daha 12deyim 24 e kadar çıkar diye ümit ediyorum bakalım 16. Haftamda kontrolüm var duruma göre perinatoloğa gideceğm🙏🏻
Umarım çıkar. Birçok kişinin de çıkıyor zaten. Moralini sakın bozma. Evde yan gelip yatmanın keyfini çıkar. Her şey güzel olacak.🥰

Ya bişi sorcam kızlar. Sigortacı öyle kafamı karıştırdı ki. Diyor ki sezaryende tamamen uyutuluyor epidural sezaryende sadece bel altı. Seçerken ikisinden birini seçmek gerekiyormuş. İlk defa duyuyorum sezaryen bildiğimiz bel altı uyutulan doğum şekli değil mi bu epidural yeni mi çıktı kafamda deli sorular
canım buna kadar seçmek çok saçma. Zaten genel anesteziyi doğumda çoğu kişi tercih etmiyor. doktor bir zorunluluk görürse ya da sağlık durumuna göre karar veriyor anestezi şekline. sigortalar da iyice saçmaladı artık. Nerden bilebilirsin ki normal mi sezeryan mı sezeryan ise lokal mi genel mi.. Saçmalık.

Evet öyle. Ama 3 sigorta firması hamileyken yapıyor. Bi bakın bence belki daha uyguna gelir.
Bu sigorta firmaları hangis canım. Ben kendi doktorumla doğumla ilgili daha hiç bişey konuşmadım. Erken degil mi ?🙄 Bilemedim . rollercoaster rollercoaster canım pasacigin geliyormuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı anasına babasına vatanına hayırlı evlat olmayı nasip etsin çok sevindim 🥰😘😘

Bu sigorta firmaları hangis canım. Ben kendi doktorumla doğumla ilgili daha hiç bişey konuşmadım. Erken degil mi ?🙄 Bilemedim . rollercoaster rollercoaster canım pasacigin geliyormuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı anasına babasına vatanına hayırlı evlat olmayı nasip etsin çok sevindim 🥰😘😘

evet öyleymiş minik tontik erkekmiş😇 amiin sağlıkla gelsin hepimizin minnoşları🧡🧡🧡

sen ne zaman gidiyosun doktora

Back
X