• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrr çok şükür çıktık doktordan herşey iyi gözüküyor kıpır kıpır sıpa 😁 @Eylul9921 merak etme kuzum bende hiç belirti yoktu doktorada söyledim korkuyorum belirtide yok ne güzel rahat geçiriyorsun dedi cinsiyet tahmini yapmadı ayakları kapatmış ama eşim erkek ben gördüm deyince bi parlaklık gözüküyor ama net bişey değil dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar

Maşallah, çok sevindim canım. 🥰

Gözünüz aydın. 🤗

Sağlıkla devam etsin. 😉

.

Kızlar d vitamini kullanıyorum damla şeklinde kaşığa 9 damla dökerek tükettim ama midemi bulandırdı.Başka kullanım şekli var mı önerdiğiniz?
Doktor mu verdi? Bana hamilelikten önce dahiliye vermişti devir damla gebe kalmaya çalıştığımı söylemiştim kalırsan bırak bunu kullanma demişti. O yüzden bi sorayım dedim.

Çok teşekkür ederim canım. 🤗

Ya evet, söylediniz ama ben sadece su içip gittim. Hiçbir şey yemedim.
Hiç hareket beklemiyordum, şok oldum tekmelerini görünce. 🙈

Amin canım, inşallah hepimiz sağlıkla tamamlayalım bu süreci. 🤲

.

ben en son gittiğimde bir yerde elleriyle gözünü kaşıyodu🧡 Canan inanır mısın günde en az 5 defa izliyorum videoyu😂

ne büyük bir mucize🙏🙏🙏

Kızlarrr çok şükür çıktık doktordan herşey iyi gözüküyor kıpır kıpır sıpa 😁 @Eylul9921 merak etme kuzum bende hiç belirti yoktu doktorada söyledim korkuyorum belirtide yok ne güzel rahat geçiriyorsun dedi cinsiyet tahmini yapmadı ayakları kapatmış ama eşim erkek ben gördüm deyince bi parlaklık gözüküyor ama net bişey değil dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar

yaa Allahım bu bebişler kıpır kıpır çıktı🧡🧡 gözün aydın🧡 bu kadar erkekle bi futbol takımı kurarız artık😂

yaa Allahım bu bebişler kıpır kıpır çıktı🧡🧡 gözün aydın🧡 bu kadar erkekle bi futbol takımı kurarız artık😂
Evet ya erkek erkek derken bende erkek hissetmeye başladım baştan beri hep kız diyordum ama şimdi erkek diye geçiyor içimden bütün grup erkek neredeyse 😂

Kızlar ben bir video buldum yıkanabilir bebek beziyle alakalı. Ben elde çok uğraşılır zannediyordum ama öyle olmuyormuş. Bir de bu videodaki kadın çok erken dönemde bebeği altına yapmamaya alıştırmış onu da başka videolarda anlatıyor, çok hoşuma gitti. Bebek bezi alıp stoklama mesajlarını görünce aklıma geldi de size de göndereyim dedim videoyu. Kadının elindeki baby neo markalı bebek bezi bakmak isterseniz.

bi ara bahsetmiştim ya bi kadın izledim doğumdan itibaren tuvalet eğitimi vermiş diye, hah işte buydu o kadın😂 çok zor ama çok mantıklı🚀🚀🚀 keşke yapabilsek ama çalışınca çok zor, çevreye zararı da atık anlamında engellemiş oluruz🚀😍

ahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruz😂😂 seninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
❌❌❌ veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum😂

biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten🧡😂😂😂
Ayy sabah midem bulandı kızlar anneme dedim fotomu çek oğluma ilerde gösteririm ne zorluk çektim diye gerçekten erkekmiş :)))

bi ara bahsetmiştim ya bi kadın izledim doğumdan itibaren tuvalet eğitimi vermiş diye, hah işte buydu o kadın😂 çok zor ama çok mantıklı🚀🚀🚀 keşke yapabilsek ama çalışınca çok zor, çevreye zararı da atık anlamında engellemiş oluruz🚀😍
Evet canım çalışınca zor çünkü evde mutlaka her tuvaletin takibi gerekiyor alıştırmak için. Ama yıkanabilir bebek bezi kısmı normal bez gibi aynı şekilde kullanıyorsun. Elde yıkama yok kullanımı diğer bez gibi kimse elinde o bezleri temizlemiyor dedi onu anlamaya çalışıyorum makineye atmadan ne gibi bir işlemden geçiriyor??? Orayı çözemedim tam.

ahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruz😂😂 seninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
❌❌❌ veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum😂

biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten🧡😂😂😂
Yaşlandıkça görüşler değişmezse inşallah 😅😅eşim huyu bana benzemesin diyor dedim sana benzesin evine bağlı karısına düşkün ama oğlum bana düşkün olsun karısına düşkün olmasın dedim o anda hahahahaa ben şimdiden kaynana moduna girdim😅😅

Geldim kuzum geldim şükür kan haftaya çıkacak dedi geriye kalan her şey iyi dedi.
Erkek bebiş geliyor teyzoşları Rabbim nasip ederse. 🤲
Kaç+kaçsın canım hayırlı olsun çok sevindim ayy bende öğrenirim inşallah Perşembe günü. Kan sonuçların da çok iyi çıkar inşallah 🙏
Erkek bebekler mi daha erken öğreniliyor acaba

Back
X