- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.601
Cano gözün aydın. Rabbim bu hamilelik sürecini sıkıntısız stressiz atlatmayı nasip etsin hepimize. Bu arada canım sen İstanbul da mıydın doktorunu merak ettimKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Bebeğim 11+0 bugün, maşallah kıpır kıpırdı.
Ense kalınlığı normaldi, burun kıkırdağı da oluşmuş hamdolsun.
Sadece hala rahmin biraz sağında duruyo.
Erken doğum riski var dedi.
Kuzum seninde gözün aydın.Kızlar ikili test için gideceğim şimdi dua edin ne olursunuz çok korkuyorum birinci bebeğimi kaybettim ister istemez korku var.
İstifra bile ettim heyecandan hayırlı haberle gelirim inşallah Allahım![]()
Bende bunları çok sağlıklı buluyorum ama üstesinden gelebilir miyim diye de düşünmüyor değilimKızlar ben bir video buldum yıkanabilir bebek beziyle alakalı. Ben elde çok uğraşılır zannediyordum ama öyle olmuyormuş. Bir de bu videodaki kadın çok erken dönemde bebeği altına yapmamaya alıştırmış onu da başka videolarda anlatıyor, çok hoşuma gitti. Bebek bezi alıp stoklama mesajlarını görünce aklıma geldi de size de göndereyim dedim videoyu. Kadının elindeki baby neo markalı bebek bezi bakmak isterseniz.
Sağol canım ❤kaynana olacaz allahımmbenim net değil ama bakalım
![]()
Burda kimsenin kötü kaynana olacağını sanmıyorum ben açıkçası. Bende şimdiden dualara başladım Allah a yavrumun karşısına iyi insanlar çıkarsınahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruzseninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum
biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten![]()