- 2 Ağustos 2013
- 38.832
- 131.863
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.701
Aynen yaOluyor demekki bunlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaOluyor demekki bunlar![]()
Yaaa öyle mi. Hemen bakayım bari.Valla kesinlikle ağız yaraları için Ersağ diş macunu
Banada doktor busefer decavit verdiiiAynen ya![]()
Valla kuzum ben satıcısı değilim ama deneyimlediğim için öneriyorum. Eşimin ağız içinde beyaz beyaz yaralar olmuştu sipariş ettim kullandı ve geçti hemde bitkisel bir sıkıntı yaratmaz.Yaaa öyle mi. Hemen bakayım bari.
Ek olarak OMEGA da verdi mi canım?Banada doktor busefer decavit verdiii![]()
Bana da iMom Omega verdi daha başlamadımBanada doktor busefer decavit verdiii![]()
Ayy tamam çok teşekkür ederim mutlaka alcamValla kuzum ben satıcısı değilim ama deneyimlediğim için öneriyorum. Eşimin ağız içinde beyaz beyaz yaralar olmuştu sipariş ettim kullandı ve geçti hemde bitkisel bir sıkıntı yaratmaz.
Zaten 1 ay once omagayı verdii o bittii simdi decaviti verdi canımEk olarak OMEGA da verdi mi canım?
Aaa niye kızzzBana da iMom Omega verdi daha başlamadım![]()
Çok şükür maşallahBeni bilgilendirdiler şimdi, ikili testin kan testi sonucu da normalmiş![]()
su içememe durumumu sordum limonata falan içsem diye sordum, suyun yerini tutmaz dedi o zaman B basiliferd in dediği gibi bir şekilde içine limon atarak falan içicem zorla![]()
Folik asit bitince başla dediAaa niye kızzz
Gördüm de izlemedim yaaa. Gerçekten nasıl insan bunlarŞuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyorizlediğimden beri kendime gelemedim ya
Amin inşallah hepimize nasip olsunBir sıkıntı yoktur o zaman kuzum gönlünü ferah tut. Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin.
Hee tamam canım şifa olsunFolik asit bitince başla dedi
Bosver zaten izleme. Çok etkilendimGördüm de izlemedim yaaa. Gerçekten nasıl insan bunlar
Ben yaptırdım canım. Ondördüncü haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum.Çok şükür maşallahcanım sen normal ıkılı test mı yaptırdın nıpt (fetal dna ) mı yaptırmıştın yada aranızda nıpt testi yaptıran arkadaşlar kimdi bende 37 yaşındayım tarama yaptırmak istemiyorum ama doktorum enseyi biraz kalın gördüm dedi içim içimi yiyo
![]()
Valla ben izleyemedim kuzum ama Allah keşke öylesi insanlara evlat nasip etmese. Ama vardır bir bildiği kurban oldugumun. Gerçekten öyle anne sıfatında olan insanlarda var baba diye gezinenlerde. Bizim surda canımız gidiyor su icemiyoruz acaba zarar verir mi diye. Kucaklarına almışlar birde el kadar bebeye işkenceye ediyorlar elleri ayakları kırılsın.Şuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyorizlediğimden beri kendime gelemedim ya
12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydiBen yaptırdım canım. Ondördüncü haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum.
Valla ben izleyemedim kuzum ama Allah keşke öylesi insanlara evlat nasip etmese. Gerçekten öyle anne sıfatında olan insanlarda var baba diye gezinenlerde. Bizim surda canımız gidiyor su icemiyoruz acaba zarar verir mi diye. Kucaklarına almışlar birde el kadar bebeye işkenceye ediyorlar elleri ayakları kırılsın.
Çok doğru söylüyorsun canım, Allah böyle insanlara nasip etmesin anne baba olmayı.Ben yaptırdım canım. Ondördüncü haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum.
Valla ben izleyemedim kuzum ama Allah keşke öylesi insanlara evlat nasip etmese. Gerçekten öyle anne sıfatında olan insanlarda var baba diye gezinenlerde. Bizim surda canımız gidiyor su icemiyoruz acaba zarar verir mi diye. Kucaklarına almışlar birde el kadar bebeye işkenceye ediyorlar elleri ayakları kırılsın.
Çok şükür maşallahcanım sen normal ıkılı test mı yaptırdın nıpt (fetal dna ) mı yaptırmıştın yada aranızda nıpt testi yaptıran arkadaşlar kimdi bende 37 yaşındayım tarama yaptırmak istemiyorum ama doktorum enseyi biraz kalın gördüm dedi içim içimi yiyo
![]()