- 2 Ağustos 2013
- 38.832
- 131.863
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.781
Kızlar şuram ağrıdı doğum sancısı mı kızlar buram ağrıdı doğum sancısı mıHahahaha çok güzel ama demii yaaa bizd eburda doğuma gidiyoruzz diye kıyamett![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şuram ağrıdı doğum sancısı mı kızlar buram ağrıdı doğum sancısı mıHahahaha çok güzel ama demii yaaa bizd eburda doğuma gidiyoruzz diye kıyamett![]()
Belki vardır bakalımBalıkesir’deyiz. Biraz zor bizim bulmamız.![]()
Bende de göbeğin üstünde var hafiften o hamlamıș gibi kalkarken falan oluyorBen yataktan kalkarken 1-2 gündür göbeğin alt kısmında bi ağrı hissediyorum.
Hani spora başlarsın da hamlarsın, karın kasların ağrır. Aradan 3 gün geçer, tam bir ağrı değil ama hissettirir orda bir değişiklik olduğunu.
Tam öyle bir ağrı işte.
.
çıkartma da yine iyi, benim yediklerim hep havaya gitmiştibu hafta da 2 kere çıkardım
![]()
Benim de her geçen gün artıyor. Akşam saatleri gelince bildiğin geriliyorum artık.Aynen, benim bebeğim de sağda.
Ondan korktum biraz.
Hadi bakalım, hayırlı olsun.
İnşallah memnun kalırsın.
Benim göbek çıktı ama hamile taytına henüz gerek yok, kıyafetlerim oluyo şimdilik.
Ya bulantım var maalesef.
Ben azalacak diye beklerken gün geçtikçe artıyo.
Özellikle sabah ve akşamları çok zorluyo.
.
Bende de göbeğin üstünde var hafiften o hamlamıș gibi kalkarken falan oluyor
Çok memnun olurum canım. Nasıl bakacaksınız? Görebileceğiniz bir yöntem var mı ki?Belki vardır bakalım
Benim de her geçen gün artıyor. Akşam saatleri gelince bildiğin geriliyorum artık.![]()
Ben de bugün uygulamada okudum. Artık yukarı çıkmaya başlayacak diye. İlk trimester bugün bitiyor benim.Bu haftalarda rahim iyice büyüdüğünden mesaneyi sıkıştırıyormuş.
Sanırım benimki ondan oluyo.
1-2 haftaya bebek yukarı çıktıkça rahatlıyormuş mesane.
Hanirollercoaster dedi ya, vajinal görememiş doktor. Bebek yukarı çıkmış demiş. Karından bakmış.
.
Valla ben eşime dedim ki bu trendyoldaki satıcıdan başka satan yok. Adam firma adına kadar bulduÇok memnun olurum canım. Nasıl bakacaksınız? Görebileceğiniz bir yöntem var mı ki?
Sabah kalkar kalkmaz limon kokluyorum. Okul çok erken zaten benim. 7.20 de ilk ders. 8 de aşırı peynirli sandviç tutuyor midemi. Ama akşam ne yersem yiyeyim çıkarıyorum. Bildiğin midemde kırıntı kalmayana kadar çıkarıyorum.Yaaa, benim o kadar değil demek ki.
Sabah hiç uyutmuyo, dönüp duruyorum yatakta.
.
Ayy çok sevinirim.Valla ben eşime dedim ki bu trendyoldaki satıcıdan başka satan yok. Adam firma adına kadar bulduO bulur feci araştırıyor. Geldiğinde sorarım nerden bulmuş
![]()
Aynen öyle..Nekadar güzel bi duygu hernekadar msj mesafesi kadar olsakta birbirimizi merak ediyoruz anlıyoruzz destek olmaya çalışıyoruzz![]()
Ben de bugün uygulamada okudum. Artık yukarı çıkmaya başlayacak diye. İlk trimester bugün bitiyor benim.
Benimki de yukarı çıkıyor da ondan mı göbeğin üst kısmında var ağrı gibi![]()
Hhahaha vakkk aynennnn oyleeee olcakk görr kıyamet kopcak burdaKızlar şuram ağrıdı doğum sancısı mı kızlar buram ağrıdı doğum sancısı mı![]()
Ben de gördüm tesadüfen izlemiş bulundum içim gitti ah yavrum ne acılar çekti kim bilir video çeken mahlukat çok ayrı zaten nasıl dayandın Allah o pisliğide en ağır şekilde cezalandırır inşallahŞuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyorizlediğimden beri kendime gelemedim ya
Sabah kalkar kalkmaz limon kokluyorum. Okul çok erken zaten benim. 7.20 de ilk ders. 8 de aşırı peynirli sandviç tutuyor midemi. Ama akşam ne yersem yiyeyim çıkarıyorum. Bildiğin midemde kırıntı kalmayana kadar çıkarıyorum.![]()
Öyle olması gerekirya zaten canım benimmAynen öyle..
Onlarla aramda 6 ay olacak ama bırakmadım sayfayı..insan msj da olsa karşısındakini tanımasa da bir bağlılık oluşuyor günler ilerledikçe burası da öyle olacak doğum sonrasına devam edecek inşallah..![]()
Ben de gördüm tesadüfen izlemiş bulundum içim gitti ah yavrum ne acılar çekti kim bilir video çeken mahlukat çok ayrı zaten nasıl dayandın Allah o pisliğide en ağır şekilde cezalandırır inşallah
İnsan görmeden cesaret edemiyor. Burda muadilini alan güzel bence aynısı dedi. Ama o da daha kullanmadı bugün doğum yaptı sanırım. Kullanınca yazar muhakkakAyy çok sevinirim.Keşke olsa da görebilsek.