• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bitti bitti çoktan:) sabah atmam gereken mailleri hazırlıyorum mide bulantım olunca yazamıyorum hiçbişe hazır iyiyken halledeyim dedim. ahh hiç azalma olmadı mı Canan 12. haftadasın sen de .

İyiym ben de :) her sabah bugün nasıl geçecek acaba diye düşünüyorum. Ama 8-9. haftalara göre daha iyiyim sanki. Enerjim de daha yüksek. inşallah şu rahat dönemlere geçeriz hep birlikte.

İyi yaptın canım. 👌

Benim tüm gün sürdüğü de oluyodu, artık genelde sadece sabah akşam oluyo bulantılar.
Ama eskisine göre daha fena bulanıyo sanki. 😔

.

Bitti bitti çoktan:) sabah atmam gereken mailleri hazırlıyorum mide bulantım olunca yazamıyorum hiçbişe hazır iyiyken halledeyim dedim. ahh hiç azalma olmadı mı Canan 12. haftadasın sen de .

İyiym ben de :) her sabah bugün nasıl geçecek acaba diye düşünüyorum. Ama 8-9. haftalara göre daha iyiyim sanki. Enerjim de daha yüksek. inşallah şu rahat dönemlere geçeriz hep birlikte.
Bende bu gün iyiyim ama nankörüm 😂 iyi olmaya alışık değilim bir hisler yaşayıp bebeğin anne burdayim demesine alıştık sanki 🥰😁

İnsan görmeden cesaret edemiyor. Burda muadilini alan güzel bence aynısı dedi. Ama o da daha kullanmadı bugün doğum yaptı sanırım. Kullanınca yazar muhakkak🤭
Benim koca kişisi doonaya çok heves etti bence. Ondan bahane de üretiyor biraz.😂
Pembesini bulmuş beni ikna etmeye çalışıyor.😂😂

Ben de gördüm tesadüfen izlemiş bulundum içim gitti ah yavrum ne acılar çekti kim bilir video çeken mahlukat çok ayrı zaten nasıl dayandın Allah o pisliğide en ağır şekilde cezalandırır inşallah
Anne ifade vermiş kadını da tehdit ediyormuş kadın çok defa demiş çocuğu doğduğundan beri dövüyor diye ama kimse inanmamış. Kendi annesinden kameralı telefon istemiş ve bir yere yerleştirip kayıt almış. Döverken kadını hep mutfağa gönderiyormuş. Mutfağa gittiği an içerden bebek ağlama sesi geliyormuş. Kadın da sikayetciymis. Allah iyi insanlar çıkarsın herkesin karşına gerçekten 😓. Türkiye de kadın olmak gerçekten zor.

Back
X