• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bundan aldım battaniye örmek için. Çok güzel oluyor ve çok basit sizlerde yapabilirsiniz 🥰

Şimdiye kadar 5 tane hediye ördüm 🙈

Screenshot_2021-11-30-19-19-45-578_com.android.chrome.webp

Griye bayıldım canım. 🥰
Ellerine sağlık. 👏👏👏

Süper yaa, bize de gönder yapılışını.
Hevese geldik hepimiz. 😂

.
O aslında lila öyle çıkmış 🙈

Atarım elimde şablon var o şablon sırasında yapıyorsunuz elle örülüyor bu ip zaten çok kolay 3 4 saatte biter 🥰

O aslında lila öyle çıkmış 🙈

Atarım elimde şablon var o şablon sırasında yapıyorsunuz elle örülüyor bu ip zaten çok kolay 3 4 saatte biter 🥰
Daha önce elime hic almadım, bende becerebilirsem yapacam ☺

Kızlar bazen nefes almakta zorlanıyorum demiştim. 70li günlerdeyim ben ama uygulamada gezinirken 90.günde böyle bir bilgilendirme gördüm sizle de paylaşayım dedim uygulama ismi hamilelik+
sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-30-23-43-04-453_com.hp.pregnancy.lite.webp
    Screenshot_2021-11-30-23-43-04-453_com.hp.pregnancy.lite.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bazen nefes almakta zorlanıyorum demiştim. 70li günlerdeyim ben ama uygulamada gezinirken 90.günde böyle bir bilgilendirme gördüm sizle de paylaşayım dedim uygulama ismi hamilelik+
Evet bende de oluyor, bazen bayilacak gibi oluyorum 😔

Bende tam bugün 90. gündeyim🤭 Normaldir bencede ya. Aşırı olmadığı sürece. 🥰

Back
X