• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallahaaa bana kesinliklee yokk dedii sağlığı için önemli derdiii sucuk sosiss yiyemem diye güvenemedim çünkü fit ten aldımm tabii bana tatlı meyve yasak meselaaa en sevdiğim armut umu yiyemiyomm:KK61:

Sendemi yiyemiyorsun :( çok kötü meyve yememek ya bende en sevdiğim mandalinayı yiyemiyorum 😐

Şekerim varmış kuzumm şekelrme yapıyormuş meyvede zaten ama tansiyonum çok iyi meselaa ben pek şekerlerle aram bile yoktuu 4 5 ayda bir tatlı yaparım yerimm normalde çayım hep şekersizdir mesela eşimde çok şaşırdı hiç beklemiyorsuk zaten
Canım ya çok üzüldüm, bol sebze et yersin sende kan olsun bebeğine 🥰

Evet öyle şanslılarda var tabi senin gibi:) ben su içsem yarıyor valla bebeğe de yarar İnş :)
Ben kızımda çok almıştım ama bu tam tersi. Aksine 5 kilo verdim, inşallah hepimiz az kiloyla doğururuz ☺

Doğumdan sonra acısını çıkarırız:)
Oooo eşimde öyle diyo hep😁
Canım ya çok üzüldüm, bol sebze et yersin sende kan olsun bebeğine 🥰
Öyle yapıyorum kuzumm sebze hiç sevmem pekk ama yiyoruz bebeğimm için kurubaklagillerde önemli tabiii ilkbaşta çok zorlandım ama alıştım artıkk
Bende doktorumu zorlicam ip ucu olsada 😁 yoksa çatlarım
Bi zahmet söylesinn artıkkınnnnn 😡😡

Olabilir🤣. Eşimde diyor ben 7aylik dogmusum bide şimdi bak 100kiloya 4 kaldı 🤣 boyumda senden uzun. Sen bir haftayı sorun ediyorsun 🙈.
Ben de kızlarla aynı fikirdeyim daha başlarda belli olmuyor. Biraz daha zaman geçince yapılacak bir yorum bence şimdi sorun etmeyelim🥰🥰 bi de özge’ye ben de katılıyorum doktorlar çok acımasız çat çat her şeyi söylüyorlar. Ben her yatışımda jel dökerken bakalım bebek duruyor mu diyor o iki snde aklım gidiyo.
Yemekle ilgisi hele hiç yok bu ilgi olmama olayını kafamda oturtamamıştım bi doktor dedi ki zaten mercimek kadar ihtiyacı da mercimek kadar o yüzden ilk trimesterda etkilenmiyor sonra cuk oturdu kafamda😁😁

Ya artık ağlıycam… bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar külütürü alındı onda da 30.000 koloni bakterisi üremiş. Hamileliğimin ilk günlerinden beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor ilk olarak monurol vermişti sonra bi daha test yaptırmamıştı. Ben sorunca geçmiştir demişti . Sinir oluyorum böyle doktorlara. Doktorumu değiştirdim . Yeni test istedi. Ve meğer hiç geçmemiş o enfeksiyon 10 haftaadır idrar yolu enfeksiyonu var. Bebeğe zararı olmuş mudur bunca süre . Moralim çok bozuldu ya. Cuma çağırdı doktor bakalım..bebeğe bi sorun yaratmış mıdır. Tam da ilk üç aylık en çok organların ilk aşamaları

Kizlar basım acayip ağrıyor en son parol ben geçen 3-4 gün once içmiştim içsem mi günde 3e kdr icilirmis yazıyo internette tabi ben hiç icmeyeye çalışıyorum da olmuyor şimdi bu saatte kimseye de sorarmam napsam bilemedim 🤦
İç canım bir şey olmaz 3 4 gün geçmiş zaten

Kızlar benim gibi iştahı açılan olsun lütfen. Zaten hiç kapanmamıştıda full açıldı bu sefer. Ne yesem doymuyorum hemen geri acıkıyorum. Rüyamda bile yemek görüyorum hep. Hatta en son ki rüyamda elime koca bi ekmek almışım bi sevinçle koşa koşa gidiyordum. İnş çok kilo almam amin :)
Bende bugün mesela simit yedim 1 tane yarım saat sonra midem kazınıyordu😂😂😂

Ya kızlar ben kafaya taktım iyice 🙄 bebeğin karın ölçümü -2 hafta olması gelişim geriliği olarak nitelendirilebilirmis. Ben simdi sat a göre 14. Haftadayim ama ultrason da karın çevresi 12+4 çıkmış. Doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi ama beni şimdi deli dürttü 🙄
O senin dediğin ilerleyen haftalarda sıkıntı diye biliyorum sanki

Ne bilim Özge abla ya 😥 evde olmak bana hiç iyi gelmiyor durup durup kuruyorum. On günlük kontrol hakkım var ? Ona da gitsem mi?

Çok teşekkür ederim canim 🥰 ilgilendiğin için. ya bütün gün evdeyim kafamda olur olmaz şeyler kuruyorum. Kendimi beslenme konusunda da yetersiz buluyorum zaten acaba onla da ilgisi var mıdır?😓
Ay takma gerçekten. Beslenme bende sıfır hiç vitamin alacak şeyler yemiyorum. Şimdilik sorun değil bunlar takılma

Kızlar benim gibi iştahı açılan olsun lütfen. Zaten hiç kapanmamıştıda full açıldı bu sefer. Ne yesem doymuyorum hemen geri acıkıyorum. Rüyamda bile yemek görüyorum hep. Hatta en son ki rüyamda elime koca bi ekmek almışım bi sevinçle koşa koşa gidiyordum. İnş çok kilo almam amin :)
Sabah bende sucuklu yumurta görüp uyandım

Ya artık ağlıycam… bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrar külütürü alındı onda da 30.000 koloni bakterisi üremiş. Hamileliğimin ilk günlerinden beri idrar yolu enfeksiyonum var. Doktor ilk olarak monurol vermişti sonra bi daha test yaptırmamıştı. Ben sorunca geçmiştir demişti . Sinir oluyorum böyle doktorlara. Doktorumu değiştirdim . Yeni test istedi. Ve meğer hiç geçmemiş o enfeksiyon 10 haftaadır idrar yolu enfeksiyonu var. Bebeğe zararı olmuş mudur bunca süre . Moralim çok bozuldu ya. Cuma çağırdı doktor bakalım..bebeğe bi sorun yaratmış mıdır. Tam da ilk üç aylık en çok organların ilk aşamaları
Bol su için ve iç çamaşırlarınızı ütüleyin mutlaka. Pamuklu çamaşır kullanın. Mümkünse kendi çamaşırlarınızı tek yıkayın başka çamaşır atmayın. Ben tedavinin yanında bunları yapmıştım. Geçmiş olsun.

Back
X