- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #14.581
Kızlar 10. Haftalarda adet olacakmış hissi yaşayanınız oldu mu? Benim uzun süredir yoktu ama bu akşam yine o his var![]()
8.haftada oldu bana.
12’de olur mu tekrar bilmiyorum.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 10. Haftalarda adet olacakmış hissi yaşayanınız oldu mu? Benim uzun süredir yoktu ama bu akşam yine o his var![]()
Adet döngüsünde olabiliyormuş ama benim şu an o dönem de değil anlamadım8.haftada oldu bana.
12’de olur mu tekrar bilmiyorum.
.
Canım eğer kanaman olursa hemen yapıyorlar iğneyi, çünkü bebeğin kanının sana karışma ihtimali oluyo.
Riske atmıyorlar.
Kuzenim 18.haftasında kanama oldu, RH - olduğu için iğne yaptılar hemen.
.
Adet döngüsünde olabiliyormuş ama benim şu an o dönem de değil anlamadım![]()
Adet döngüsünde olabiliyormuş ama benim şu an o dönem de değil anlamadım![]()
Rahim büyüdükçe adet ağrısına benzer bir ağrı oluyo ama canım.
Belki de o sana öyle hissettirdi.
.
Bir de kendi hoca. İlin önde geleni tarikatında düşünHahaha inkar olsa yine iyi kur'ana el basıp yemin eder ve profesyonelce inkâr edervay onun haline cehennem böylelerine farz bence
Aynen öyle. Gerçekten bunu kendi yaptı. Ben eşimin hatrına kaç kere affettim ama o asla düzelmedi aynı devam etti. En sonunda tamamen bitirdimYani ödesen bile söylemezsin kiduyurmazsın sağa sola oğlum mahcup olmasın dersin. Ama sefan olsun şimdi sevincini paylaşamıyor iyi olmuş ona
Kız benim grip değildi heralde 1.5 gün sürdü kesildi bi anda inşallah seninde öyle olur. Hemen vitamin al baştan önlemini al zor yoksa
Allahın izniyle güzel sonuç gelecek. Hiç olumsuz düşünüp kötü enerji gönderme evreneKızlar yarın öğlen kontrolüm var. Dua edin bana. 2 li test beni tedirgin ediyor nedense içim bir huzursuzherşey yolunda çıkar inşallah
![]()
Bende zorla uyandırdım ya, çikolata ye gel dedi kolunu kaldırmaya takati yoktu normal mi buHareket hissetme diyorsan henüz erken canım. Ama en son ultrasonda bildiğin dansöz gibiydi zilli. Doktor bile şaşırdı çok oynak diye.![]()
Akıllı olur işte. Valla ben tatlı yemediğim halde dalga gibi dans ediyordu sırt üstü kendi alıp alıp atıyordu. Şok olduk doktor aşırı hareketli dediBende zorla uyandırdım ya, çikolata ye gel dedi kolunu kaldırmaya takati yoktu normal mi bu![]()
Ben 8. Haftamda lekelenme oldum, bizde de kan uyuşmazlığı var doktor iğneyi yaptırdı. Ondan sonra şükür olmadı hiç kanama. İnsan çok tedirgin oluyor erkenden iğne yapmak ne kadar doğru çünkü bilmiyoruz ama doktora güvenmek lazım.Canım eğer kanaman olursa hemen yapıyorlar iğneyi, çünkü bebeğin kanının sana karışma ihtimali oluyo.
Riske atmıyorlar.
Kuzenim 18.haftasında kanama oldu, RH - olduğu için iğne yaptılar hemen.
.
Maşallah barekallah,Akıllı olur işte. Valla ben tatlı yemediğim halde dalga gibi dans ediyordu sırt üstü kendi alıp alıp atıyordu. Şok olduk doktor aşırı hareketli dedi![]()
Çokk güzelmiş modeli iyi günlerde kullan canımHemen.
![]()
Elbise - LC WAIKIKI - 89,99 TL
Siyah Bisiklet Yaka Düz Uzun Kollu Kaşkorse Kumaş Hamile Elbise sadece 89,99 TL! Kadın %62 Polyester %35 VİSKOZ %3 ELASTAN Elbise Standart Bisiklet Yaka Orta Kalınlık Vücuda Oturan Uzun Kol LCWAIKIKI Maternity Penye Kadın Casual/Günlük LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W1BS58Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
.
Bence böyle kuduruk olacak. Eşime dedim çekeceğimiz var bu nasıl hareketlerMaşallah barekallah,Dedim eğer böye de doğrsa çok uysal bir bebek olucak.
eğer seninki doğuncada hareketliyse şimdiden enerji topla.
şaka bir yana allahım vakti zamanı gelince afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben öyleydim arkadaşım, bol bol dinlen ben 13. Haftaya kadar hep yattım. İş yapmamaya eğilip kalkmamaya çalış. Ben çektim o ağrıyı ama şükür şimdi iyiyim.Kızlar 10. Haftalarda adet olacakmış hissi yaşayanınız oldu mu? Benim uzun süredir yoktu ama bu akşam yine o his var![]()
Bence böyle kuduruk olacak. Eşime dedim çekeceğimiz var bu nasıl hareketler![]()
Öyle yapıyorum canım benimm vallahaaJou canım, çok geçmiş olsun canım.
Sıcak bir şeyler iç, yumuşat boğazını.
Bol bol dinlen ve su iç.
.