• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah oyle insanlari islah etsin tirnagina kurban olsunlar mazlum yavrularin
Amiinnn :dua:
Cnm Dr testin sonucu çıkmış değerlendirebilirmisiniz dedim o da yarın sabah hatırlatın değerlendireyim dedi hastanede değildir belkide şuan yada çok yoğundur muhtemelen
Heeee anladım canımm yazarr ozaman elbettt korkma güzel sonuç alcaksınn eminimm normalde öylemi oluyor ikili test çıktımı yazıp veya arayıp soruyorsun istiyorsun dimi

Amiinnn :dua:

Heeee anladım canımm yazarr ozaman elbettt korkma güzel sonuç alcaksınn eminimm normalde öylemi oluyor ikili test çıktımı yazıp veya arayıp soruyorsun istiyorsun dimi
Direk hastane sonucunuz çıkmıştır yazıyor mesaj atıyor ayrıntı yok malesef e nabızda da bişey anlaşılmıyor

• Beğen
Reactions: Jou
Mayalara göre 20 gün anne kucağından inmemesi gerekiyormus bebeğin. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Mayaların arkasına saklanıp bu bahaneyle indirmem çocuğumu kucagimdan 🤣 kimseye de sevdirmem. Hahaha çin takvimiyle cinsiyet belirleyip erkek kıyafeti alan görümceme bilhassa bu bahaneyi sunmayı düşünüyorum🤣. Sonuç Allah'ın dediği oldu Elhamdülillah 💕😍
Canım valla mayalar haklı😄
Kızlar bebeklerinizi hiç indirmeyin valla kucağınızdan. Bana da o zaman aynı şeyi yaptılar yok kucağa alıştırma yok çok zorlanırsın. İşin kötüsü ilk olunca insan bir etkileniyor da 😄 etkilenmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Size bir de tavsiye. Esnek sling bakın çok çok çok iş görüyor ilk günden itibaren kullanılabiliyor. Bağlayın kendinize bütün gün orda emsin uyusun huzurla. Sizin de eliniz kolunuz boş kalır size de kolay oluyor. Ben çok rahat ettim sayesinde. Özellikle dışarı çıkarken kullanıyordum bebek arabasıyla tek gezmek zor oluyor. Öne bebek arkaya çanta bitti gitti eller de boşta oh mis✌🏼🤭

@basiliferd evet canım bugündü.
Drdan geldim. Ultrason ölçümleri iyi çıktı. Kan verdim. Haftaya cts için randevu verdi tekrar. Sonuçlar o zaman çıkacakmış. El salladı bebişim bize 🤭🥰 çok tatlıydı💕 cinsiyetle ilgili çok uğraştı ama göremedi. Cts geldiğinizde tekrar deneriz dedi. Hayırlısı bakalım.

Hadi gözünüz aydın canım. 🥰
Maşallah, demek pozlar da verdi. ❤️

.

Bugün kontrolü olan cinsiyet öğrenen var mı kızlar, konuşmalar baya birikmiş bakamadım 🙈
Benim vardı canım. 12+6 ama 13+6 uyumluymuş. Ama net değil dedi. Bir kabarıklık var ama bu kız bebeklerde de oluyor kayboluyor dedi.buna ne erkek ne kız gibi diyemem dedi. Haftaya cts tekrar bakacak.😊 ama kız gibi hissediyorum ben bakalım. El salladı bize ultrasonda🥰♥♥

Hadi gözünüz aydın canım. 🥰
Maşallah, demek pozlar da verdi. ❤️

.
Sağol tatlım. Evet çok tatlıydı🥰 çok sakindi ama el sallamayı ihmal etmedi😄 oğlum çok hareketliydi doğumda durmadı ki dr tutup çıkarsın🥰 dr hala söylüyor 😄
Ama kızlar kesin bilgi içerde nasılsa dışarda da öyle. Şimdi de 2 dk durmaz aynı yerde🤭🥰

Sağol tatlım. Evet çok tatlıydı🥰 çok sakindi ama el sallamayı ihmal etmedi😄 oğlum çok hareketliydi doğumda durmadı ki dr tutup çıkarsın🥰 dr hala söylüyor 😄
Ama kızlar kesin bilgi içerde nasılsa dışarda da öyle. Şimdi de 2 dk durmaz aynı yerde🤭🥰
Evet kesinlikle oyle benim kizimda icerde kuduruktu yerinde durmazdi dogdu 4 bucuk yasinda hala ayni

Canım valla mayalar haklı😄
Kızlar bebeklerinizi hiç indirmeyin valla kucağınızdan. Bana da o zaman aynı şeyi yaptılar yok kucağa alıştırma yok çok zorlanırsın. İşin kötüsü ilk olunca insan bir etkileniyor da 😄 etkilenmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Size bir de tavsiye. Esnek sling bakın çok çok çok iş görüyor ilk günden itibaren kullanılabiliyor. Bağlayın kendinize bütün gün orda emsin uyusun huzurla. Sizin de eliniz kolunuz boş kalır size de kolay oluyor. Ben çok rahat ettim sayesinde. Özellikle dışarı çıkarken kullanıyordum bebek arabasıyla tek gezmek zor oluyor. Öne bebek arkaya çanta bitti gitti eller de boşta oh mis✌🏼🤭

Ay ben o slinglere bayılıyorum. 🥰
İlk alacağım şeylerden biri sanırım. 🙈

.

Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan🤣🤣🤣🤣
Nifty nerde yaptırdınız sonuç kaç günde çıktı? Ayrıca bana demekki 14 hafta oldum ondan cinsiyeti söylemeye çekiniyorlar😂bakalım benim ne çıkacak merakla nifty bekliyorum. Sonuç nasıl geliyor bize?

Yaaa, harika bir poz olmuş. 🤗
Daha şimdiden başladıysa pozlara, cilvelere bence de kız. 🥰
Allah sağlıkla gönlünüze göre versin. 😉

.

@basiliferd evet canım bugündü.
Drdan geldim. Ultrason ölçümleri iyi çıktı. Kan verdim. Haftaya cts için randevu verdi tekrar. Sonuçlar o zaman çıkacakmış. El salladı bebişim bize 🤭🥰 çok tatlıydı💕 cinsiyetle ilgili çok uğraştı ama göremedi. Cts geldiğinizde tekrar deneriz dedi. Hayırlısı bakalım.
Elinii öperumm heleeeee 😘😘
Olsunn sağlıklı olsunnda çıkar sonuçlardaa 🤗

Back
X