Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla daha dün Trendyol ve LCW dan geldi kargom aksamina bida indirim vardı bı kaç bişi daha aldım kart fullendi eşim elinden alacam diyor dedim kendime değil bebeğimize alıyorum yazık kiyamiyor oda mecbur napim valla gözümü birakmiyom
yaa ben grip de değilim ama hamilelikte geceleri burnum full dolu ilk zamanlar susam yağı sürüyodum bıraktım, devam edeyim bari bi yerimi sakatlıycam yoksa
Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Selamlar
12.hafta kontrolünde ikili test ve ense kalınlığı ölçümü yapıldı. Sonraki kontrol için bir gün söylemedi. Siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz size bilgi verdi mi doktorunuz? Normalde 1 ay sonra giderim.
kızlar önceden sevdiği yemeklerden tiksinen ya da yemeyen oldu mu ? ben her şeyi daha çok sevmeye başladım haşlanmış yumurtayı seviyordum şimdi hastasıyım
kızlar ben 5 haftalıkken ilk muayeneyi gitmiştim bir gün sonra aile hekimi aramıştı gebelik kaydınız sisteme düştü kalp atışını duyduğunuzda haber verin takibi yapalım demişlerdi ben unuttum. bu sağlık ocağına ne sıklıkla gidiliyor aşıyı falan onlar yapıyormuss giden oldu mu
Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Vallaha küzz işimizz varr yaniii ilkiyle boyle olunca oyle oluyor hep 2 ciyle bukadar zor olmazz evde var çünkü yapcka birşey yok çokt apahalılarr ne yapcaz bilmiyorumm maaş yükselse kira yükseliyor buseferr
Ay yok benim yedeğim çok olsun nolur nolmaz. Hele ağız mendili yeğenimden biliyorum ne kadar çok kullanıyorduk el kadar bebenin kıyafetleri dolmaz da makinede
Vallaha küzz işimizz varr yaniii ilkiyle boyle olunca oyle oluyor hep 2 ciyle bukadar zor olmazz evde var çünkü yapcka birşey yok çokt apahalılarr ne yapcaz bilmiyorumm maaş yükselse kira yükseliyor buseferr
bende aralık ayında almak istiyorum ama çok erken. cinsiyeti öğrendikten sonra düşünüyorum. her şeye atlamak istemiyorum hemen. zaten ateş pahası lazım olmayanları heves için almak istemiyorum
Kızlar sağlık ocağında ki doktordan çıktım. Teste yönlendirdi beni. Korona da bu şekilde başlıyor test yapmanda fayda var dedi. Şimdi teste gidiyoruz. Onun dışında ilaç falan vermedi. Nane limon ıhlamur iç sadece parol içebilirsin dedi