Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende aralık ayında almak istiyorum ama çok erken. cinsiyeti öğrendikten sonra düşünüyorum. her şeye atlamak istemiyorum hemen. zaten ateş pahası lazım olmayanları heves için almak istemiyorum
Yaaa araba konusunda consiyet için gerek yokk gri veya siyah bi araba alcam ben renkli gerek yok 2 cisi çocuğum içinde uyum olsun diye pek renkli almam oyüzden ona cinsiyete bakmıyorum aslında
Yaaa araba konusunda consiyet için gerek yokk gri veya siyah bi araba alcam ben renkli gerek yok 2 cisi çocuğum içinde uyum olsun diye pek renkli almam oyüzden ona cinsiyete bakmıyorum aslında
araba puset bende siyah ve gri düşünüyorum ama arabayı hemen almayı düşünmüyorum zaten 5- 6.aya kadar ortalama pusetle gezicez. o zamana kadar alırım arabayı diyorum şimdi alsam koyacak yerim yok kız
kapı çaldı az önce kargo geldi, aldığım şeyleri düşünüyorum böyle bi şey almadım diyorum kuzenim tablo hediye almış, şunun güzelliğine bakar mısınız ağlıycam şu an
Valla daha dün Trendyol ve LCW dan geldi kargom aksamina bida indirim vardı bı kaç bişi daha aldım kart fullendi eşim elinden alacam diyor dedim kendime değil bebeğimize alıyorum yazık kiyamiyor oda mecbur napim valla gözümü birakmiyom
araba puset bende siyah ve gri düşünüyorum ama arabayı hemen almayı düşünmüyorum zaten 5- 6.aya kadar ortalama pusetle gezicez. o zamana kadar alırım arabayı diyorum şimdi alsam koyacak yerim yok kız