• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay çok şaşırdım🙄🙄🙄tüh demek ki bu son zamanlarda çok daha hızlı yayılıyor. Bazen asansörde maske takmıyordum dikkat ediyim bari ya

Asansörler çok önemli canım yaa, bence de dikkat et.

Benden önce covidli biri hapşırmışsa diye çok korkuyorum asansörlerden.

.

Ama evdesinn biyere gitmiyosunn sadece dr a gidiyorsun gitmişkende hastanede 2 maskeyle girr içerii olurmu kuzu hepimiz korkuyoruzz eşinde çok dikkat etsin tabii allah korusunn hassas dönemlerdeyiizz vallaha benim hastane bile korona dolu 😒

Elimizden geleni yapıyoruz canım.
Bu hastalığın nereden geleceği belli olmuyo. 😔

Allah korusun bizi ve tüm hamileleri.

.

Can sıkacak bir şey yok canım, grip gibi atlatıyorsak zaten çok sorun yok.

Ama işte karantina önemli.
Ben olsam tat koku gitse, negatif bile çıksam doktor randevumu ertelerdim.

Allah korusun çünkü, bulaştırmaktan korkarım.
Hele de başka bir hamileye, çünkü herkes aynı şekilde geçirmiyo hastalığı.

.
Aynen aynenn kuzumm ben rahattımm eşime test yaptıkları için kendime şüphelenmedim pekk çünkü nisandayken eşim korona olmuştu sonra hemen bana geçmiştiii olsa olsa mutlaka geçmişti oyüzden bide üşüttümm mutfakta soğuk rüzgar havada camları açtım yemek yaparken farketmesim ordna burdan üşütmüşüm üstüne bide terledimm 💜

Onu hiç denemedim canım, lavanta suyu almıştım. Okulda çocuklarda bit salgını olunca korkumdan kafama sıkıp gidiyordum. 🙈

Sayfayı gördüm, görmem mi? 😉
Tek tek tüm mesajları okudum. 🤗

Vaktim olmadı oraya bakmaya, bakıcam ama. 🥰

.
Cnm Hülya Kayhanın bazı ürünlerini kullanıyorum çevremdekilerdende çok kullanan var.belki migren ağrısı için de güzel bir yağ karışımı vardır araştır istersen..
Arkadaşımın oğlunun kulağında sıvı birikmesinden dolayı iki kez antibiyotik kullandı doktor en son ameliyat dedi.sonrasında bu kadının yağını kullandı Doktor buna ne yaptın dedi sıvı kaybolmuş ameliyattan kurtuldu çocuk..

Kızlaaarrr epeydir okuyamadım okulda yorulup eve gelince de hiç halim olmadığından yatıp kalıyorum 😂😂herkes iyidir umarım 🤩biz bugün hastaneye gittik bir erkek bebişte benden geliyor 😂😍😂🧿 %70 dedi nettir heralde 😂
Ahaa geldi gene erkekk 😃😃 coştu buralarrr pipi o_O

Ben net göremedim gösterdi aslında ama anlayamadım yani neresi olduğunu 😂😂😂
Burayı okudukça kesin benim de erkek olacak diyordum zaten 🤗
Yaaa bu sene en çok erkek kaynıyorr zatenn bakalımm benimm pazartesi cinsiyet neolcakk bide demesin kızz diyee vallahaa hanginize verecem kocayaa :KK48:

Cnm Hülya Kayhanın bazı ürünlerini kullanıyorum çevremdekilerdende çok kullanan var.belki migren ağrısı için de güzel bir yağ karışımı vardır araştır istersen..
Arkadaşımın oğlunun kulağında sıvı birikmesinden dolayı iki kez antibiyotik kullandı doktor en son ameliyat dedi.sonrasında bu kadının yağını kullandı Doktor buna ne yaptın dedi sıvı kaybolmuş ameliyattan kurtuldu çocuk..

Evet biliyorum Hülya Kayhan’ı, bi bakayım canım.
Eczacı bir velim satıyo ürünlerini.
Hatta ilk onda görmüştüm, bit ve grip için Fly Mix diye bir şey kullanıyordu kızına.

.

Yok canım az önce farkettim eşim yemek yaparken sarımsak kokladım yok gelmedi kokusu
Sonra mandalina yiyeyim dedim tat gelmedi
Arkadan salatalık yiyeyim dedim yine yok

Ay inşallah öyledir

Burnum şu an da tıkalı sanki
Biraz daha zaman geçsin yarın da böyle devam ederse yine gidip test vericem.
Bugün ilk günü belki dediğin gibi süper grip tarzı bir şey oldum
Tıkalıysa ondandır hemen tat koku gideceğini sanmıyorum

Back
X