• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim öğrenmeye çalıştığım telefon normal kenarda ekran kilitli dururken ağlama sesini bana bildirip bildirmediğiydi. Bildirmiyormuş. Uygulama açık izlemek gerekiyormuş. Verimsiz benim için❤️ Bakıcı falan alırsam o zaman kesin alırım kamera da bakalım artık🥰🥰🥰 sen düşünüyor musun kamera veya telsiz
Bak o kısmı bilmiyorum canım benim yatak odam mutfağa uzak ve ses duyuluyor Telsiz kesin alacağım ama kameralı alsam dedim senin gibi araştırma aşamasındayım hala 😊fiyatlar da çok yüksek o kadar çok eksik var ki neyi alacağımı şaşırıyorum bu aralar en büyük kaygım bebek odası 🤭

Geldimmm canım yolunda çok şükür her şey🙏
5 gün ilerde çıktı yine.
Ense kalınlığı ve burun kemiği normal🙏
İkili test yaptırmıyoruz feragat kağıdı imzaladık.
Oynuyordu ultrasonda🥺🥺
Cinsiyet tahmininde bulundu %51 kız 👧😂
Tam yukarı çıkmamış o yüzden ilişki yasağı devam dedi🤭
Bir de kullandığım folik asidi bıraktırdı başka ilaçlar verdi.

Eklentiler

• 1FD40AF8-39C9-4078-89E3-7D790E48AB9D.webp
    1FD40AF8-39C9-4078-89E3-7D790E48AB9D.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 66

Eklentiler

Yok yazmadı, merak içerisindeyim. 😉

İlk defa hareketlerini gördü, heyecanlandı sanırım. 😂

.
Ya evet heyecanlandım 😂😂😂
Bir de bugün midem iyiydi canım ne zamandır kebap çekiyordu bugün ödül verdim kendime kebapçıya gittik ondan yazamadım 😂
Soğan da yedim bir güzel akşam rennie içerim 😅

Nifty testinde cinsiyette yazıyormuş sanırım onda net öğrenirsin Ozaman hakkına hayırlısı olsun canım. Sen peki ne kadara yaptırdın testi
Canım testte belirtilmiyormuş laboratuvardaki hemşireye sormuştum konuştum oda sonuç çıkınca yanıma gelin ben öğreneceğim arayıp dedi aklında olsun kan verirken sen de sor 3600 TL yaptırdım ben ense ve burun ölçümü normal çıktı benim ama yaştan ötürü ikili test riskli çıkınca. Yaptırdık içimiz rahat etsin diye sana ne kadar dediler

Rica ederim, ne demek canım.

Benim de eritrosit ve lökosit normal bu sefer ama bakteri 10 çıktı.
Ben de yarın göstericem. 😉

İlkinde üçü de yüksekti, bol su ve mandalina portakal yeterli dedi doktor.

Baya fayda ediyo.
Sen de bugünden başla bence. 🤗

.
Su içmek çok büyük sorun canim gözümün önüne koyuyorum mecbur kalayım diye. Hiç birşey su değil yerini tutmaz fakat çay çok içerdim şimdi duymak bile beni kötü yapıyor susuz kalmış oluyorum iyice . Mandalinaya iyice yükleneyim canim o halde . Yarın hepimizden hayırlı haberler inşallah.

Geldimmm canım yolunda çok şükür her şey🙏
5 gün ilerde çıktı yine.
Ense kalınlığı ve burun kemiği normal🙏
İkili test yaptırmıyoruz feragat kağıdı imzaladık.
Oynuyordu ultrasonda🥺🥺
Cinsiyet tahmininde bulundu %51 kız 👧😂
Tam yukarı çıkmamış o yüzden ilişki yasağı devam dedi🤭
Bir de kullandığım folik asidi bıraktırdı başka ilaçlar verdi.

Yaaa, maşallah. 🥰
Çok tatlılar canım. ❤️

Çok şükür, her şey yolunda. 🙏
Ramzi de kız demişti sana, bakalım değişecek mi? 😉

Ense kalınlığı kaç çıktı?
Hangi ilaçları verdi kuzum? 😉

.

Canım testte belirtilmiyormuş laboratuvardaki hemşireye sormuştum konuştum oda sonuç çıkınca yanıma gelin ben öğreneceğim arayıp dedi aklında olsun kan verirken sen de sor 3600 TL yaptırdım ben ense ve burun ölçümü normal çıktı benim ama yaştan ötürü ikili test riskli çıkınca. Yaptırdık içimiz rahat etsin diye sana ne kadar dediler

Ben daha soramadım canım Haftaiçi öğrenirim artık. Arkadaşlar hep öğrenmiş ama alla allaa farklı mı oluyor ki o 🤔

Bir de bugün midem iyiydi canım ne zamandır kebap çekiyordu bugün ödül verdim kendime kebapçıya gittik ondan yazamadım 😂

Ohhhh, ne iyi etmişsin canım. 🥰
Çok şükür, sen rahatladın.
Darısı başımıza. 🤗

.

Yaaa, maşallah. 🥰
Çok tatlılar canım. ❤️

Çok şükür, her şey yolunda. 🙏
Ramzi de kız demişti sana, bakalım değişecek mi? 😉

Ense kalınlığı kaç çıktı?
Hangi ilaçları verdi kuzum? 😉

.
Sanki 1.6 dedi, bir sürü şey söyledi doğru rakamı mı anladım emin değilim inanki.
Daha önce de araştırmamıştım değer aralığı kaç bilmiyorum. O sebeple çok anlamadım.
Ama sordum normal mi dedim evet gayet güzel dedi.
İlaçların fotosunu ekliyorum. Balık hiç yiyemiyorum ben. Tamam zorlama kendini ona göre ilaç yazayım dedi.

Eklentiler

• 16003970-6BDA-402E-9AEB-519EA63B46C5.webp
    16003970-6BDA-402E-9AEB-519EA63B46C5.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar çiğköfte yiyen var mı bu süreçte 😄
Haftada 3-4 kere yiyorum en az🤣🤣
Bak o kısmı bilmiyorum canım benim yatak odam mutfağa uzak ve ses duyuluyor Telsiz kesin alacağım ama kameralı alsam dedim senin gibi araştırma aşamasındayım hala 😊fiyatlar da çok yüksek o kadar çok eksik var ki neyi alacağımı şaşırıyorum bu aralar en büyük kaygım bebek odası 🤭
İndirim topiğinde paylaşırız indirime denk gelirsek😁 favorilerime bakıyorum da hiç düşmüyorlar🙄 ne zaman gelecek bu Noel indirimi🤣🤣🤣
Canım çok sevindim gözünaydın🌈🌈🐣🐣❤️❤️❤️❤️❤️

Su içmek çok büyük sorun canim gözümün önüne koyuyorum mecbur kalayım diye. Hiç birşey su değil yerini tutmaz fakat çay çok içerdim şimdi duymak bile beni kötü yapıyor susuz kalmış oluyorum iyice . Mandalinaya iyice yükleneyim canim o halde . Yarın hepimizden hayırlı haberler inşallah.

İnşallah kuzum, hepimiz güzel haberlerle dönelim. 🤗

Çok çay içenler için en az içtiğiniz çay kadar su içmelisiniz ki vücut o çayı atabilsin diyorlar canım.
Asla suyun yerini tutmuyo, hatta çay içince daha da fazla su içmek gerekiyo.

Ama mandalina çok işe yarayacak, şifa olacak inşallah. 🤗

.

Haftada 3-4 kere yiyorum en az🤣🤣

İndirim topiğinde paylaşırız indirime denk gelirsek😁 favorilerime bakıyorum da hiç düşmüyorlar🙄 ne zaman gelecek bu Noel indirimi🤣🤣🤣

Canım çok sevindim gözünaydın🌈🌈🐣🐣❤️❤️❤️❤️❤️
İndirimi artık hiç bişey de hayal edemiyorum ben 🤣

Sanki 1.6 dedi, bir sürü şey söyledi doğru rakamı mı anladım emin değilim inanki.
Daha önce de araştırmamıştım değer aralığı kaç bilmiyorum. O sebeple çok anlamadım.
Ama sordum normal mi dedim evet gayet güzel dedi.
İlaçların fotosunu ekliyorum. Balık hiç yiyemiyorum ben. Tamam zorlama kendini ona göre ilaç yazayım dedi.

2.5 altı istiyorlar sanırım canım. 😉

Geçen gittiğimde bana da balığı sordu, yiyemiyorum deyince I Mom verdi.

Hepimize şifa olsun. 🤗

.

Back
X