- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.801
ya da alacaksam da önereceğiniz bir marka model var mı ?kızlaaaaarrr kızlaaaaarrrrr
yoğurt yapma makinesi almalı mıyım sizce ?
2022 girmeden sanırım bütün elektronikleri alacağım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya da alacaksam da önereceğiniz bir marka model var mı ?kızlaaaaarrr kızlaaaaarrrrr
allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh bu sene erkek senesi resmennn 24ünde bakalım doktor bana ne dicek tabi gösterirse o da :)
hmmmm dur bakayım indirime girer belki. e bebekte 301 var sanırım ama o da tükenmiş.
Bulunduğun şehirde ebebek mağazası varsa gidebilirsen git canım. Sistemden bakarak f300 modelini aldım pazar günü, hem de internete göre baya uygunduallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh bu sene erkek senesi resmennn 24ünde bakalım doktor bana ne dicek tabi gösterirse o da :)
hmmmm dur bakayım indirime girer belki. e bebekte 301 var sanırım ama o da tükenmiş.
ohhh çok şükür canım
Aklıma sokmayaydın iyiydiya da alacaksam da önereceğiniz bir marka model var mı ?
kız yoğurt yapmak o kadar zor değil ki makineye gerek var mı bilemedimmya da alacaksam da önereceğiniz bir marka model var mı ?
Benim sinüzitim var baş ağrısı ve geniz akıntısı için 1 bardak suya 1 çat kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat attım. Sonra biraz büyük boy bi şırıngaya çektirip (tabiki iğnesiz) kafamı 45 derece yana yatırıp üstte kalan deliğe sıktım. Sonra öbürüne 2 3 tekrar. O günden beri rahatım. Geçmiş olsun canım, halsizlik için de şeker sorunun yoksa mandalina portakalSağol canım öyle yapıyım bari burda geçenlerde gördüm sanki gargara mı burun spreyi mi bişey yapıyorlardı evde
İnternet üzerinden mi seninki de telsizli mi? Telsizliyse sıkıntı yokYeni fobim hayırlı olsunÇok korkunç ya eşim evde yokken hayatta açmam kamerayı. Ben de şimdilik oğluma kullanıyordum
![]()
Bende çok severim uykuyu da inşaallah gelir gerievet resmen işkence gibiydi. döndüm durdum saat 6:30 falandı sanırım uyuduğumda geri. 07:00de alarm çaldı zaten
ayyyy umarım böyle devam etmez ya. canım uykularım ben onları çok seviyordum nolur geri dönsünler :)
Ben fırında yapıyorum kuzum, ihtiyaç duymuyorum ama süre tutmayayım hep tam tutsun dersen tefal kullanıyor çevremdekiler ve memnunkızlaaaaarrr kızlaaaaarrrrr
F235 alacaktım eşim araştırdı f301 i seçti onu kullanıyorumkızlar siz söyleyince baktım ben de bu deerma modellerine ya 2 günde zam geldi ya da ben yanlış görüyorum :)
aldığınız fiyatlar ile alakası yok.
fava atıp bekleyeyim desem tükenmiş olduğu için hiç çıkmıyor bile karşıma stoğa gelince haber ver seçeneği ya da ben bulamadım :)
şimdi hangi modeli öneriyorsunuz. o kadar çok model konuşulmuş ki
Bende internet ortamından izlenen değil de telsiz olanlardan alırım muhtemelenAyy tövbe bismillah korku filmi gibiben eski usul yapcam 2.5-3 olana kadar yanimda yatsın böylesi daha korkunç valla. Ben zaten kendi golgesinden bilekorkan biriyim birde bu tarz bişey yaşamak hic istemem.
Tahin iyi geliyor diyorlar ama denemedim hiç.günaydınlarrr. dün akşam çok kötü mide yanması çektim var mı bir çözümü ne yaptıysam olmadı. 2 yastıkla uyudum dün![]()
Evet ya bi dünya para gerçektenBen de gördüm bunu hem de bu aralar wifili kamera almayı düşünürken. Telsizli kameralar da çok pahalı tek telsiz alırım herhalde![]()
Maşallah gözün aydınBiz kontrolden geldik
Çok şükür herşey yolunda 11+5 günüyle uyumlu dedi
Ense kalınlığına falan baktı güzel ince boynu dedi cinsiyet falan bişey demedi tabiki
El ense upuzun yatıyordu yer bol yatsın bakalım çikolata yedim vişne suyu içtim ama gayet sakindi bu sefer ❤❤
Şehir hastanesine Şubat sonuna detaylı ultrasyon için gün aldım tok karna gelin dediler
Valla beni basmıyor odadaki ısıtıcıyı açıyorum hattaKızlar 2 gündür fark ettiğim birşey var.
Daha önce lodostu hava sıcaktı vs havalar sıcaktı ve bizde de gebelikten kaynaklı vücut ısı oranı daha yüksek hepten yatağın içinde sıcaktan dönüp duruyoruz. 2 gündür odamdaki doğalgazı açmadım oda serindi üstümde ince yorganım gayet güzel uyumaya başladım, bence sizde deneyin ben asla sıcağa gelemiyorum ateş basıyordu beni ondan uykumuz kaçıyor olabilir.![]()
Geçmiş olsun nasıl oldun. Tuzlu bir şeyler yeseydinkızlar bugün kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. işe zorla geldim. Tansiyonum 8/5 e düşmüş. İş yerinde tek olduğum için eve de gidemiyorum. Tuzlu ayrandan başka ne toparlar fikriniz var mı? yoğurt ayran falan tüketemiyorum. Gerçi yine de söyledim içmeyi deneyeceğim ama içemezsem ne yapabilirim?
Bulunduğun şehirde ebebek mağazası varsa gidebilirsen git canım. Sistemden bakarak f300 modelini aldım pazar günü, hem de internete göre baya uygundu
Eltimde yok ki eşimin kardeşi mi desemHiç sorma.Gerçi o çok meraklıdır stoklamaya. Deli gibi indirim takip eder. Es kaza fiyat düşerse anında alır mutlaka.
![]()
Aleyküm selam canım geçmiş olsun. Sıcak şeyler tüket bol bol. Keçi boynuzu özü varsa ondan yeSelam aleyküm hanımlar ben biraz hasta gibiyim üstümde bir halsizlik var hapşiriyorumhasta olcam galiba burun spreyi kullansam zararı varmı bidep bildiğiniz doğal bı kür bi yöntem bişey varsa paylaşın lütfen
232 demiştim ama dün konuşurken eşim düzeltti 229a almışızNe kadara aldın canım?