- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.881
Temizliğe vurdum kendimi ablaB basiliferd nasıl oldun Özge kuzusu daha iyi misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizliğe vurdum kendimi ablaB basiliferd nasıl oldun Özge kuzusu daha iyi misin?
Hiç canını sıkma bol dua et. Allah in izniyle bir sıkıntı yoktur.Allah yardım etsin canım çok uzun sürdü onun için korkuyorum böyle çamur gibi özellikle sabahları
işaretlemeye bayıldım
Amiiiiinnnnİnşallah geçicidir.
.
Hep ediyorum hep allahım bu yolda kimseyi düşmanı mı bile çocuksuz koymasınHiç canını sıkma bol dua et. Allah in izniyle bir sıkıntı yoktur.![]()
Temizliğe vurdum kendimi ablaevi afedersin
götürüyor ya valla bence midem ondan da rahatsizlaniyor. Ne yanması bitiyor ne bulantısı
. Aman sağlıkla gelsinler önemli değil geriisi napalim cekecez bir süre
![]()
Amin canım benim. Sendeki kanama sebebi büyük ihtimalle diğer yumurta tutunamamis o sebepledir. Canını sıkmaHep ediyorum hep allahım bu yolda kimseyi düşmanı mı bile çocuksuz koymasın
Annem duysa beni vururAllah kuzum yaa tamam ama dikkat et çok yorma kendini![]()
beni gaza getiriyorsunuz :) denicem hahahaahCanım mayalama konusunda bende kendime guvenemesim için ilk başta migrosta maya tozu var çok kullanışlı 4 tane oluyor probiyotik li falan içeriği temizdi tam tutuyor eksi falan da olmuyo çok basit alışana kadar öyle kullan bence bide normal yoğurtla mayalarsanda bol bol kaşık kaşık köy tutsun![]()
Çok güzellerKızlar baksanıza ben hala bisey almadım kuruntuluyum son bı kere daha göreyim öyle diyorum sanki kalbi durvak bişey olcak gibi Allah korusun ama anne olmak ne zormuş ya hiçte pipirikli biri değildim noldu bana anlamiyorum ama babannesi dayanamamış bende bişey demedim ama baktım baktım o kadar güzeller ki gözüm gönlüm açıldı resmen![]()
işaretlemeye bayıldım![]()
Ilk resimde belli nubu canim bence erkekKizlar merhaba biz doktordan geliyoruz hersey yolunda. Ben Isviçre deyim burda 16. haftadan once soylemiyolar cinsiyeti. Nub teorisine gore fikirlerinizi alabilirmiyimdoktoru biraz zorladim erkek gibi dedi ama emin degilim dedi
![]()
Amin amin canım ilkte gördüm aslında kese 10 gün gittim o kese hiç gelişmemiş hiçAmin canım benim. Sendeki kanama sebebi büyük ihtimalle diğer yumurta tutunamamis o sebepledir. Canını sıkma. Rabbim hepimize sağlıklı iyi huylu evlatlar nasip etsin
.
Kızlar baksanıza ben hala bisey almadım kuruntuluyum son bı kere daha göreyim öyle diyorum sanki kalbi durvak bişey olcak gibi Allah korusun ama anne olmak ne zormuş ya hiçte pipirikli biri değildim noldu bana anlamiyorum ama babannesi dayanamamış bende bişey demedim ama baktım baktım o kadar güzeller ki gözüm gönlüm açıldı resmen![]()
Kizlar goyusleriniz ne alemde benimkiler tuhaf bir şekil aldı. Uzay mekiği gibiler. Daha da siserlerse bulundugu yerden yere kadar yolları var
![]()
Ben çatlak yağı aldımKızlar ben çalışıyorum eve, iş, yemek derkrn buraya yetişemiyorum. Bu arada umarım herkes iyidir alışverişler yapılmış sanırım neler aldınız![]()
Yaa çokk tatlılarKızlar baksanıza ben hala bisey almadım kuruntuluyum son bı kere daha göreyim öyle diyorum sanki kalbi durvak bişey olcak gibi Allah korusun ama anne olmak ne zormuş ya hiçte pipirikli biri değildim noldu bana anlamiyorum ama babannesi dayanamamış bende bişey demedim ama baktım baktım o kadar güzeller ki gözüm gönlüm açıldı resmen![]()
Bende seninkinin tam tersi bı fizige sahibim kendimi bildim bileli göyüsler vardı ama şu an daha fazlaBenim de çok fena.
Göbekle göğüs yarış yapıyo resmen.
Bugün arkadaşlara anlatıyorum, normalde armut tipli vücudum.
Kilo verince popo ve basen yok oldu.
Üst taraflar da şişince böyle bir değişik hissediyorum ayna karşısında.
.