• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın🌸💕
Başladık mı kremlere yağlara? :KK54:
He güreşiyoruz yaglanip 😂😂😂😂

Bazen mayalık yoğurdu harcıyorum iyi oldu canım bunu söylediğin denetim şoktakini de 😍
Baştan ayırmıyordum bak mayalık için de onu da öğrendiğim iyi oldu 👍🏼
Bir ara kafayı bozduğum için çok araştırmıştım genelde tencere dibinde kalanla yapılır ya aslında o yoğurt çok hareket ettiği için mayası zarar mı görüyormuş ne tam hatırlayamadım🤣 böyle bir açıklaması vardı o ilk açılıştakilerden ayırmak daha iyi oluyormuş 😊

Aynen alınabilir canım. Ben normal cam kavonozların en küçükleri varya bir kısmını ona bir kısmını tencereye mayalıyorum.

İşe giderken almak pratik oluyor. O yüzden yine öyle devam ederim muhtemelen bebiş için de.
Ben de aynı küçük kavanozlara yapıyorum. Kalanı da büyük kavanoza yapıyorum. Tencereyi bi boZunca sulanıyor ya kavanoz güzel oluyor. Bir öğünde de bitiyor bazen az kalıyor su koyup çalkalıyorum ayran oluyor bazen yarım oluyor içine salatalık rendeleyip çalkalıyorum cacık oluyor. Çok pratik oldu karıştırma çırpma derdi de yok🤭😄

Benim sinüzitim var baş ağrısı ve geniz akıntısı için 1 bardak suya 1 çat kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat attım. Sonra biraz büyük boy bi şırıngaya çektirip (tabiki iğnesiz) kafamı 45 derece yana yatırıp üstte kalan deliğe sıktım. Sonra öbürüne 2 3 tekrar. O günden beri rahatım. Geçmiş olsun canım, halsizlik için de şeker sorunun yoksa mandalina portakal 😍
Hemen deniycem inşallah iyi gelir sağol canım Allah razı olsun

😂😂😂Yok canm o kadara butce zor dayanir 😂
Aynen ya 2lisi avantajlı diye 2 li aldım ben yağı tekli acaip pahalıya geliyordu. Hala içimde bir yer acıyor😄 hatta 15 tl kupon varmış alırken görmemişim aiparişi aptal edip tekrar kuponla aldım :D çok pahalılar yaa. 2 şişeyle 9 ayı tamamlamam lazım🤭😄

Aynen ya 2lisi avantajlı diye 2 li aldım ben yağı tekli acaip pahalıya geliyordu. Hala içimde bir yer acıyor😄 hatta 15 tl kupon varmış alırken görmemişim aiparişi aptal edip tekrar kuponla aldım :KK70: çok pahalılar yaa. 2 şişeyle 9 ayı tamamlamam lazım🤭😄
Ne ucuzki 🙄

Bn geceleri uyanip bi kac saat uyuyamiyorm 🙄 hormonlarn bir oyunumu acaba sizde de oluyor mu
Ben normalde kafayı bi koyarım alarm çalana kadar uyurum tuvalete giderken bile uykum açılmaz. Hamilelikte gece dörtte pat diye uyanmaya başladım. Geri uyuyorum yarım saat içinde ama yeni moda oldu bu da👀
Aynen ya 2lisi avantajlı diye 2 li aldım ben yağı tekli acaip pahalıya geliyordu. Hala içimde bir yer acıyor😄 hatta 15 tl kupon varmış alırken görmemişim aiparişi aptal edip tekrar kuponla aldım :KK70: çok pahalılar yaa. 2 şişeyle 9 ayı tamamlamam lazım🤭😄
Genelde 3-4 şişe bitiyormuş😁 valla çatlamayacaksak ben razıyım yeter ki işe yarasın👯‍♀️👯‍♀️

Ramzi amca şaşkın. 😂
Tam ortada bu bebe. 🙈
Bi sonraki kontrolden foto var mı, bi de ona bakalım. 😉

.

Balkupumm Balkupumm , aradım taradım ve buldum.
Bak, o kadar özür diledim ama cevap yazmışım ben sana. 😂

Diğer gönderdiklerinde direkt bana sormamışsın zaten, sweetgirlcandy sweetgirlcandy ciğim cevaplamış hepsini. 😉

7.haftalarda gitmemişsin, 8.haftadan bir foto göndermişsin.
Maalesef, orda da çok büyük bebişin. 🙈

12’li haftalardan foto varsa gönder, nuba göre bakalım. 🤗

.

Ben normalde kafayı bi koyarım alarm çalana kadar uyurum tuvalete giderken bile uykum açılmaz. Hamilelikte gece dörtte pat diye uyanmaya başladım. Geri uyuyorum yarım saat içinde ama yeni moda oldu bu da👀

Genelde 3-4 şişe bitiyormuş😁 valla çatlamayacaksak ben razıyım yeter ki işe yarasın👯‍♀️👯‍♀️
Bende de bu ara uyanma uyanip uyuyamama 🙄 drum vahim

Kızlar e bebekte her gün başka markada kategoride indirim oluyormuş yeni gördüm bugün Müge’nin tekrarını izlerken altta reklam çıktı. 19 Aralık’a kadar devam edecekmiş.
Bugün neyde indirim vardı acaba. Takip eden söylesin daa telsizi kaçırdık bari ötekileri kaçırmayalım🙁🙁🙁🙁 uygulamayı indirdim artık ben de farz oldu🤣🤣

Kızlar e bebekte her gün başka markada kategoride indirim oluyormuş yeni gördüm bugün Müge’nin tekrarını izlerken altta reklam çıktı. 19 Aralık’a kadar devam edecekmiş.
Bugün neyde indirim vardı acaba. Takip eden söylesin daa telsizi kaçırdık bari ötekileri kaçırmayalım🙁🙁🙁🙁 uygulamayı indirdim artık ben de farz oldu🤣🤣
Kızlar kendim sordum kendim cevapladım ama kategorilerdeki gün gün indirimler

Eklentiler

• 80D3B6A1-C891-4134-993B-358A184D4F32.webp
    80D3B6A1-C891-4134-993B-358A184D4F32.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 74
  • A6585660-70B1-4200-A004-D2C56711D44A.webp
    A6585660-70B1-4200-A004-D2C56711D44A.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 8BD1CAF1-0212-4C7C-ABCF-2B80D56B6957.webp
    8BD1CAF1-0212-4C7C-ABCF-2B80D56B6957.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 72
Balkupumm Balkupumm , aradım taradım ve buldum.
Bak, o kadar özür diledim ama cevap yazmışım ben sana. 😂

Diğer gönderdiklerinde direkt bana sormamışsın zaten, sweetgirlcandy sweetgirlcandy ciğim cevaplamış hepsini. 😉

7.haftalarda gitmemişsin, 8.haftadan bir foto göndermişsin.
Maalesef, orda da çok büyük bebişin. 🙈

12’li haftalardan foto varsa gönder, nuba göre bakalım. 🤗

.
Canım o attığım alıntının üstüne basınca direk o mesaja gidiyor o yüzden tekrar atmadım sen kusura bakma okadar uğraşmişsin

Ay canım cesaret edip benim yanımda diyemez. Bilir karıştırmayacağımı. Annem anlatınca aynısını dedim. Keşke bana dese annem benim evim yok barkım yok satacaksan sen sat evini 😄 derim diye. Derdim de gerçekten 😄

ayy ne kötüymüş gerçekten 😱 hiç merak edip de bakmamıştım. Onun lafıyla isim mi koycam zaten seçtim adını ben çok şükür eşimle oğlum da sevdi konu kapandı. İsteyen istediğini konuşsun🤭

Valla ben de anlamadım ki kuzum hani evim olsa mesaj mı vermeye çalışıyor dicem ama o da yok🤭😄

Ben dolap almadım canım oğlumda 2 tane şifonyer almıştık ikeadan. Birinde küçülen kıyafetleri vardı onu boşaltıcam onu kullanıcam şimdilik. Zaten ilk zamanlar çekmecelik oluyor eşyalar asmalık pek birşey olmuyor. Sonra bakıcam artık. Gerçi bu bebişim kız güzel elbiselerini asmam gerekebilir🥰😍
Ay maşallah bir erkek bir kız ne güzel her iki cennet meyvesindende Allahım herkese tattırsın. Aslında haklısın ilk kıyafetler öyle. Ama hemencecik minnoşlar büyüyorlarmış öyle duydum

evet resmen işkence gibiydi. döndüm durdum saat 6:30 falandı sanırım uyuduğumda geri. 07:00de alarm çaldı zaten :KK43:

ayyyy umarım böyle devam etmez ya. canım uykularım ben onları çok seviyordum nolur geri dönsünler :)
Ahhh canım yaaa aynı şekilde ,ben yine çalışmıyorum da sana baya zor oluyordur. 😔 Valla bu hormonlar ferimizi döndürdü. Rabbim güç kuvvet versin
Videoyu iZledin mi😄 o kadar yağlanmıyorsan sayılmaz🤭😄😄
3 ten fazla izledim kullandığı kremleri kesfedebilmek için lierac var bio oil var mama bee var en pahalısi da bu herhelde bir de mustela çatlak yağı var diğer ikiyi bulamadım. Valla ben göğüsleri catlattim ergenlikten göbeğim de öyle olsun istemiyorum ama 🙈 başarabilir miyim bilemiyorum.
Bn geceleri uyanip bi kac saat uyuyamiyorm 🙄 hormonlarn bir oyunumu acaba sizde de oluyor mu
Bende aynıyım canım. 🤷

Back
X