Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En son Çarşamba günü keyfi yerindeydi eller kollar ayrı oynuyordu zıplayıp durdu inşallah iyidir kuzum şimdilik bir sorun görünmüyor Allah'a şükür doktorum uzun uzun inceledi
dün bu mevzuyu konustuk covid aşılarını oldun mu dedi evet gebelikte once haziran temmuz oldum dedim. 3. aşı muhabbeti dönüyor bir kaç haftadır tanımlanırsa sende yaptır mutlaka dedi. bişi olur mu dedim olsa niye ol diyim dedi
20. Haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum detayliya kendi doktoruma 14. Hafta gittiğim için o 1 ay sonra bakabilmek adına detayliya 18 de gir dedi ama benim işler bayağı karıştı zaten
deli kız çekinecek bişey yok ki bazen gergin oluyoruz giremiyoruz işimiz oluyor bunlar normaldir KK sil baştan okuyun yazın yoksa sizi atarım gruptan demedi sweetgirlcandy
demii
20. Haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum detayliya kendi doktoruma 14. Hafta gittiğim için o 1 ay sonra bakabilmek adına detayliya 18 de gir dedi ama benim işler bayağı karıştı zaten
deli kız çekinecek bişey yok ki bazen gergin oluyoruz giremiyoruz işimiz oluyor bunlar normaldir KK sil baştan okuyun yazın yoksa sizi atarım gruptan demedi sweetgirlcandy
demii