- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.221
Yargı formunda aktif oEvet @cotton hiç göremiyoruz seni nerelerdesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yargı formunda aktif oEvet @cotton hiç göremiyoruz seni nerelerdesin![]()
Mira hoş. Nisa da ağır güzel bir isim.Sağlıkla gelsinler inşallahİnşallah allah nasip ederse
Erkek Muhammed
Kız mira-nisa arasında gidip geliyorum![]()
Ya bende bugün damar etmış gibi bişey hissettim alt karında 4 5 kere pıt pıt olduarada böyle sıkıştırıyor bir şey ama saniyelik. ben gazdır diyorum. çünkü hissetmem daha ya 14+6yım :)
Bizim ismimiz dedemizin ismi olacak ama yanına ek bir isim de olacak {Celal}Cinsiyeti belli olan anneler isimler hazır mı![]()
Demi demi inşallah rabb'im kucağımıza versinde inşallahMira hoş. Nisa da ağır güzel bir isim.Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
Ben cesaret edemiyorum. İlerde çocuğumda zarar bırakabilecek bir durum gelişir mi diye endişeliyim.O yüzden doğumdan sonra olmayı düşünüyorum.canım genelde olun diyor doktorlar olumlu yaklaşıyorlar
ilk 3 ay olmayın diyen var 20. haftadan sonra olun diyen var hafta belirtti mi sana
Bizim ismimiz dedemizin ismi olacak ama yanına ek bir isim de olacak {Celal}![]()
Canımm çok geçmiş olsun rabb'im şafi adıyla şifa versin inşallah, sen mucizen allaha olan Duandır sürekli zikir getir dua et allahın izniyle birşey olmayacaktir.Kızlar teşekkür ederim hepinize . Kanamam falan olmadı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kısalık var gibi dedi sonra çok üstelemedi. Ben rahat edemedim tabi atladım sabah geldim tekrardan alttan muayene edince çok şaşırdı tabi. 40 cm falan olması lazımmış sanırım benim 10 cm çok çok kısa nasıl atladık bunu dedi. Tabi hemen yatış. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün bekletecekler beni. Eve bile göndermedi eşyalarımı almak için![]()
ayy canım dedem, sen yazınca dedem aklıma geldibenim dedemin ismi de çok güzeldi
Mehmet Oğuz
nurlar içinde yatsın canım dedem
![]()
Anladım canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versinCanım estağfurullah çok önemli bir konu . Bende de koku olmuyor Allah affetsin böyle tarif ediliyor hani süt kesilir küçük parca olurya yada peynir kesiği deniyor küçük beyaz o şekilde . Idrar tahlili ver yine de canim saglik ocağı bakıyor ben geçen ay batırdım hastanede bakteri de ürememiş fakat lökosit wbc yüksekti bakteri urememesi iyi bişey bebeğe zararı yok fakat annenin yaşam kalitesi baya bir düşüyor . Onceki haftada sağlık ocağında bakıldı yine değerler yüksek . Kısır döngü oluyor beslenmeye dikkat etmek de gerekiyormus şekerli hazır gıdalar ünlü mamuller aslında glüten in hepsi bilmiyorum nasıl olcak
Canımm çok geçmiş olsun rabb'im şafi adıyla şifa versin inşallah, sen mucizen allaha olan Duandır sürekli zikir getir dua et allahın izniyle birşey olmayacaktir.
Bu kısalık olayına takıldım ultrason da gözüküyor mu direk? Hani allah korusun bizlerde de olsa nasıl anlayabiliriz?
Mekanı cennet olsun canımayy canım dedem, sen yazınca dedem aklıma geldibenim dedemin ismi de çok güzeldi
Mehmet Oğuz
nurlar içinde yatsın canım dedem
![]()
Aaa bana hiç demedi acaba zâten bakıyor normalse demiyor olabilir aklıma takıldı şimdiKontrollerde doktor rahim ağzı uzunluğuna bakıyor sanırım canım.
Servikal uzunluk diyorlar.
Bana geçen hafta servikal uzunluk normal demişti mesela.
Ondan önce öyle bir şey dedi mi demedi mi hatırlamıyorum.
.
Ya ahahahahaj demek ondan burada aktif değilKızlarrrr size papparazi buldum bakalım tanıyacak mısınız?![]()
Amin canim cok teşekkür ederimAnladım canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin![]()
ayyy ye dicem ama sonu kötü bitiyor tartıda :)Pazar günü tartılayım diyorum 3 ay doluyor kısmetse. Kızlar bana da çok almamışsındır ya falan deyin nolurbu ara bulantıdan meyveye sardım gidip gelip yiyorum ve hamurişine
bir de bu akşam uzun zamandır görüşmediğim birine çaya davetliyim artık Allah affetsin
![]()
Canımm çok geçmiş olsun rabb'im şafi adıyla şifa versin inşallah, sen mucizen allaha olan Duandır sürekli zikir getir dua et allahın izniyle birşey olmayacaktir.
Bu kısalık olayına takıldım ultrason da gözüküyor mu direk? Hani allah korusun bizlerde de olsa nasıl anlayabiliriz?
Ilk hamileligimde 24 kilo aldimBoşver canım o kadar fazla almamışsın.Doğumdan sonra hemen gidiyor zaten 10 kg. Emzirirsek inşallah emzirme de müthiş kalori yakıyor.