• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arkadaşlar benim kız oğlana dönmüş

Eklentiler

• 601ECC65-96CC-4992-8E30-4025CAEBC911.webp
    601ECC65-96CC-4992-8E30-4025CAEBC911.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
Kızlarr çok mutluyum🥰 Plasentam yukarı çıkmaya başlamış artık düşük riskin kalmamış sadece dikkat et yine de dediii bebişim gayet sağlıklı💙💙 Proluton’a devam 20. Haftadan sonra bırakacağım aiiy çok mutluyum💙💙
Süper allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍😍🥳

yaa geçen dışarıda inanılmaz bi pastırma kokusu duydum, doğurur doğurmaz pastırma yiycemmm
Ayy benim canım çekti mi kendimi tutamam 😩 pınar aç bitir salamdan iki tanesini yarım ekmeğe ekledim ayy görgüsüz gibi 😂😂 umarım kırmızı kart yemem allahım

Ben bu gün yarım ekmek arası salam yedim :KK17: kendimi tutamadım maalesef açlıktan gözüm döndü
Ben salam hiç sevmem normalde yemem yani günlük hayatta ama geçen canım hani büfelerde satılan salamlı kaşarlı sandviç olurya ondan çekmişti 😂

Hiçbir yerde de görmedim aklıma nerden geldi onu bile anlamadım 😂

Ben salam hiç sevmem normalde yemem yani günlük hayatta ama geçen canım hani büfelerde satılan salamlı kaşarlı sandviç olurya ondan çekmişti 😂

öfff ne güzel anlattın yaaa
gözümde canlandııı koskoca sandwichhh🧡

Bu hamilelik süpriz dolu bişey ya dana gibi olmasak iyi 😂😂😂

Jou Jou arada bize de yaz özlüyoruz🥰🥰🥰
Magazin demişken ekranlara veda eden Müge anlı rakibi kim?? Müge izliyor musun👯‍♀️👯‍♀️
Hahahahahaha herkes baya farkettiii
Üner seyircilerin karşısina çıkmış ama nedediler bilmiyorum kuzum kaçırdım ya
Bende sizi özlüyorum doktoruma yazdımda cvp vermedi sonuçlara biraz takıldım 😒

Ohh miss afiyet olsun 😍

Aman başın ağrımasın sakın. Geçen günkü tecrübe sonrası hiçbirimizin öyle ağrımasın başı inşallah 🙏

Hemen çubuk kraker yiyip parol içtim.

Hava nemlendiricinin içine name yağı damlatıp çalıştırdık.

Bakalım, inşallah çok ağrımaz.

.

İyi akşamlar🌸 Boğazım çok şişti evde doğal boğaz ağrısına iyi gelen önerileriniz var mı? Bal alerjim var başka ne önerirseniz yapıcam 😁 Dün de ablamın covid olduğunu öğrendik son zamanlarda görüşmedik ama yine de korkuyorum :( Buralarda çok yayıldı yine

Back
X