Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr çok mutluyum Plasentam yukarı çıkmaya başlamış artık düşük riskin kalmamış sadece dikkat et yine de dediii bebişim gayet sağlıklı Proluton’a devam 20. Haftadan sonra bırakacağım aiiy çok mutluyum
Kızlarr çok mutluyum Plasentam yukarı çıkmaya başlamış artık düşük riskin kalmamış sadece dikkat et yine de dediii bebişim gayet sağlıklı Proluton’a devam 20. Haftadan sonra bırakacağım aiiy çok mutluyum
Hahahahahaha herkes baya farkettiii
Üner seyircilerin karşısina çıkmış ama nedediler bilmiyorum kuzum kaçırdım ya
Bende sizi özlüyorum doktoruma yazdımda cvp vermedi sonuçlara biraz takıldım
İyi akşamlar Boğazım çok şişti evde doğal boğaz ağrısına iyi gelen önerileriniz var mı? Bal alerjim var başka ne önerirseniz yapıcam Dün de ablamın covid olduğunu öğrendik son zamanlarda görüşmedik ama yine de korkuyorum Buralarda çok yayıldı yine