• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım relax🙈 coraspinin bir zararı yok ki. Kullanadur bir ay daha. İstersen riskli gebelik bakan başka bir doktora daha git en azından için rahat eder🌻🌻🌻 kullan derse kullanırsın. Ben bir genetik doktoruyla görüşmüştüm pıhtılaşma ülkemizde çok yaygın tedbir amaçlı gün aşırı kan sulandırıcı içmekte hiçbir sakınca yok demişti.
Kuzum kürtajımı yapan doktor ile devam ediyorum o geçen aydan bırak dedi normalde
Sonra bir doktora daha gittim bebeği görmek amaçlı daha yakındı oda 5.aya bırakırız dedi.
Bende kendi çapımda erken buluyorum işte 😁😁
Bakalım bir daha gideyim devam edelim diyeceğim 🙄

Yok artık 😱 bu 2. Vaka 😅 artık kendimizden şüphe edelim 😂 allah bağışlasın canım biraz daha bekle belki yine erkeğe döner 🥰😂

Neymiş Kızlar kucağımıza almadan kızım oğlum diye sevmiyoruz karnımızı 😂😂
Valla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilir 🙈🤣

Yok kuzum genetik istedim ilk bebeklerde normal dediler bir sonuç geldi ama onda sebebi çıkmıyordu adını unuttum vallahi neydi 😬😁😁 olmaz ise detaylı ultrasona kadar devam ederim sorarım orada
O pataloji sonucu. Onda bir şey çıkmıyr aynen. Genetik istediğin de zaten yine bebeğe yapılan genetik test kuzum.

Benim de bir kaybım var. Doktorlar ilk benekte olur öyle dediler de kendimize genetik test ve bana pıhtılaşma testi yaptırdık yine de biz. Pıhtılaşma çıktı bende. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben.

Sana tavsiyem bırakma aspirini, zaten bir zararı yok. Kanaman vs olmadığı sürece devam et derim.

Ben hemen aldım pompamı😁😁 gerçekten güzel indirim günlerdir 1599’daydı çat diye düştü. lansinoh pompalar da hemen tükenmiş yalnız. Millet pusuda bekliyor ne yapsın:KK43:

Canım relax🙈 coraspinin bir zararı yok ki. Kullanadur bir ay daha. İstersen riskli gebelik bakan başka bir doktora daha git en azından için rahat eder🌻🌻🌻 kullan derse kullanırsın. Ben bir genetik doktoruyla görüşmüştüm pıhtılaşma ülkemizde çok yaygın tedbir amaçlı gün aşırı kan sulandırıcı içmekte hiçbir sakınca yok demişti.

GeceMavi- GeceMavi- kız nedir bu cinsiyet değişikliği yaa🙈🙈 öncekinde kesin mi demişti ihtimal mi demişti? Az evvel wine rose renk oto koltuğu aldım benimki erkeğe dönerse çarşı karışır valla🤣🤣🤣
Bence hiç acele etmeyin kızlar valla ya, doktorum erkeğe benziyor demişti farklı bir doktora geldim direkt kız dedi 🤭

aaa merhaba🖖😂

gece 3'ü buluyo uykumun gelmesi, ben de hep uyanıyorum ve uykuya çok zor geçiyorum tekrar

zombie olucam yakında🙄 bir de şu burun kuruması😳 bugün kesin şu hava nemlendiricisini kullanmaya başlıycam artık✌️
Burun kanaması devammı kızz halaa benim bi geldii gittii dahada hiç gelmedii

17. Haftadaki güzel annelerimiz👀 ay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi🤗 bir brifing verseniz fena olmaz😋
13+1’ den bildiriyorum prilam devam ama bir iştahta açılma da mevcut ne bulsam ağzıma atıyorum kokmayan🤓🤣🤣

16+2'de kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum, yemekten 1 saat sonra hiçbir şey yememişcesine açım ve yatağa hep aç giriyorum 🙈

bu arada dün gece çok fazla gıdıklanma oldu göbeğimde içeriden içeriden , bebek hissetme belirtisi mi diye baktım internette ama bulamadım daha çok mısır patlağı gibi hissediliyormuş, galiba bu da gol değil🙄

Allahhh ismi erken mi koyduk diye düşünüyorum şu an😳

annesine yoldaş geliyor🧡 gözün aydın😍🙏
Teşekkür ederiz canım. Bence de acele etmeyin kızlar ya bu ara çok oluyor bu durum. Benim doktorum demişti hatta geçen 2 hastama erkek demiştim kız çıktı sonra diye 🤣

Yok artık 😱 bu 2. Vaka 😅 artık kendimizden şüphe edelim 😂 allah bağışlasın canım biraz daha bekle belki yine erkeğe döner 🥰😂

Neymiş Kızlar kucağımıza almadan kızım oğlum diye sevmiyoruz karnımızı 😂😂
Hahahahahahaha bende nasıl seveceğimii şaşırdımm bakkkk karnımı seviyorumma caba kızmısın erkekmii sağlıklı oll da yavrumm hic farketmez cinsiyet diyorum busefer yavrumm diye seviyorumm götünü yerimm götünü diyorumm:KK48::KK48::olamaz:

17. Haftadaki güzel annelerimiz👀 ay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi🤗 bir brifing verseniz fena olmaz😋
13+1’ den bildiriyorum prilam devam ama bir iştahta açılma da mevcut ne bulsam ağzıma atıyorum kokmayan🤓🤣🤣
Ayyy 17. Hafta ne güzel biz de inşallah sağlıkla görebiliriz o haftaları ☺️🙏🙏

Teşekkür ederiz canım. Bence de acele etmeyin kızlar ya bu ara çok oluyor bu durum. Benim doktorum demişti hatta geçen 2 hastama erkek demiştim kız çıktı sonra diye 🤣

kıza dönerse ben zaten çok fırfırlı etekli şeyler sevmiyorum, hayvanlı, gezegenli şeyler seviyorum, aldıklarımı kıza çok rahat giydiririm ✌️😍 ama tabii çocuğa yeniden isim bulmak gerekecek😂

isim koymuş muydun Snowflake? 😇

Bizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi 🤭
abooo ya bu cinsiyetin sonra değişmesi çok fena oluyor çokk🤣🤣🤣
16+0 ım iştahta açılma yok bulantı devam ama ilk haftalardaki gibi değil prilamda devam tabii ki vazgeçilmezim🤣🤣

Back
X